Šta je novo?

Mortal Kombat [reboot]

UUUU ovo stvarno odlicno izgleda.
Pogotovo me odusevljava to sto igra ima onaj smek iz 90-ih.

Joooj kad se samo setim MK3 i koliko sam samo neopravdanih casova naredjao zbog te igre :)
Znao sam sve Fatalitije, Animalitije i ostalo napamet, cak se jos uvek secam jednog Fatality-ja od Sub Zero-a (BB Start B Start)
Inace nakon Sege nisam igrao vise nikad MK jer ono kasnije kad se pojavilo na Soniju i u 3D grafici jednostavno to vise nije bilo to , izgubilo je taj neki smek.
Ali eto rekao bi da igra ponovo ima taj neki "old skul" smek, recimo cak i lokacije na kojima ce se boriti su jako slicne onima iz 90-ih, borci isto autenticni i taman malo doradjeni koliko treba onako da vizuelno izgledaju detaljno i impresivno (u koraku sa vremenom) a da opet ne izgube na originalnosti i autenticnosti (kao u nekim ranijim nastavcima)
Recimo Reptil je bas do jaja odradjen.
Inace sto se tice meni omiljenih boraca oduvek su mi favoriti bili Johny Cage, Jaxx i Rayden (koga sam vise zgotivio kroz film nego kroz igru)

Nadam se da ce Johny Cage opet moci da pravi spagu i da udara u muda.

Inace ja cak mislim da ova igra ima odlicnu i mastovitu pricu i mislim da bi od MK cak mogla da se napravi odlicna igra i nekog drugog zanra recimo neka akciona/avantura sa primesama RPG-a. (gde bi takodje recimo bilo borbi, fatalitija i toga ali i nekih drugih stvari u igri)

Slazem se sa Shin-om da za sada nema razloga za neko preodusevljenje, ljudi se prelako pale, dovoljno je samo "reboot-ovati" nesto i eto zagarantovanog uspeha, to je neka najnovija fora u svetu igara i sto je najgore, prolazi kod ljudi. Pazi samo navalu reboot-ova, Medal of Honor, Driver, MK..
Prvi bi voleo da mi ova igra izazove osecaj igranja kao MK3, ali ostanite realni pa se zapitajte da li je lako napraviti takav uspeh ponovo..

Pa MK3 se vec desio, sta da radimo, da formatiramo mozgove, pa da se odusevljavamo od nule?

Nismo budale, znamo da ovo nije na nivou MK3, ali normalno je radovati se prvom pozitivnom pomaku, makar kao nameri da se nesto normalno uradi. Pricamo o stvari koja je bila karakteristicna za devedesete i sve sto ide sa njima u gejmingu, to nikako ne moze da se ponovi sada, ali nesto moze da se proba (manje ili vise uspesno). Glupo je ljudima koji ne vole MK objasnjavati sta je tu uopste dobro i zasto se svi odusevljavaju pri samoj pomisli na nesto sto bi licilo na stare igre.

Poslednja izmena:
Ljudi vi verujete da je ovo finalni build?Najnoviji mk izlazi za nekih godinu dana, mnogo stvari moze(i treba) da se izmeni.

Poslednja izmena:
Pa MK3 se vec desio, sta da radimo, da formatiramo mozgove, pa da se odusevljavamo od nule?

Nismo budale, znamo da ovo nije na nivou MK3, ali normalno je radovati se prvom pozitivnom pomaku, makar kao nameri da se nesto normalno uradi. Pricamo o stvari koja je bila karakteristicna za devedesete i sve sto ide sa njima u gejmingu, to nikako ne moze da se ponovi sada, ali nesto moze da se proba (manje ili vise uspesno). Glupo je ljudima koji ne vole MK objasnjavati sta je tu uopste dobro i zasto se svi odusevljavaju pri samoj pomisli na nesto sto bi licilo na stare igre.

Ne naravno.. ni ne ocekujem to :) Vise sam bio ogorcen zbog ovog novog 'reboot' trenda, onako generalno :)
Samo kazem da je jako odgovorno najaviti neki reboot, i moras se bas potruditi da to ispadne dobro, znam koliko je Capcom radio na SF IV, i po meni napravili savrsenu tabacinu onoliko koliko to u ovim godinama moze da bude, ja sam bio ogroman MK fan, i mislim da je MK3 igra koju sam najvise igrao po igraonicama :)
Da ne pljuste reboot-ovi ovih dana mozda bi i bio optimistican, ovako mi se samo cini da je pokusaj da i oni upadnu u taj novi 'trendi' talas.. :)

Ne znam za vas ali MK koji je mene najviše oduševio jeste prvi deo koji sam igrao u lokalnom automat klubu. Trojka je bila masovno popularna zbog poplave Sega Mega klubova ali ne bih rekao da je značajno bolja od prva dva dela, čak bi rekao da je Sega Mega verzija lošija jer se igrala na džojpedu za razliku od automata koji su imali arkadne palice i tastere.

Ne znam za vas ali MK koji je mene najviše oduševio jeste prvi deo koji sam igrao u lokalnom automat klubu. Trojka je bila masovno popularna zbog poplave Sega Mega klubova ali ne bih rekao da je značajno bolja od prva dva dela, čak bi rekao da je Sega Mega verzija lošija jer se igrala na džojpedu za razliku od automata koji su imali arkadne palice i tastere.

MK3 nije, UMK3 vec jeste i ubedljivo je najbolji/najizbalansiraniji MK.

Nadam se da ce Johny Cage opet moci da pravi spagu i da udara u muda.

Zar Cagea u traileru nije ubio Baraka? :)

pa nema novih. UMK3 je vratio Bracu Sub zero-e (sad ih ima obojica) a to je konfuzija koju dan danas retko ko kapira. tu je i Scorp.

Trilogy je doneo novog samo Kameleona, mada je tu i gomila starih likova, odnosno sprajtova likova iz km1 i mk2 koji nisu bili u UMK3

elem - Sirnemanjapro, nema ga na zadnje dve strane - ali choveche kolko si ti drzak jedan Geek. moderator od kako si postao, istripovao si ludilo, i dozvoljavash sebi da se bahato ponashash i poturash svoje stavove kao iskljuchive - a pricha se o ukusima ... i tu kao nazivash ljude "deco, deco.." i to uradish mrtav ladan, govoreci da je Klunijev betmen ekstra, a bejlov nije ..

CHOVECHE, klunijev betmen prema bejlovom izgleda kao Dzastin biber u odelu mocnog rendzera, prema japanskom nindzi!

CHOVECHE, klunijev betmen prema bejlovom izgleda kao Dzastin biber u odelu mocnog rendzera, prema japanskom nindzi!

Hah :D

Novi logo
mortal.jpg

Cool :)

"Što se babi snilo to joj se i smilo." - Narodna poslovica
Ako tražiš nešto negativno u mojim (ili bilo čijim) porukama. siguran sam da ćeš to i pronaći.

Ako te zaista nešto interesuje, onda uzmeš i pogledaš kakva je bila evolucija stripa. Sada ću da budem otvoren. Pošto se kuneš u Betmena, trebalo bi barem nešto o tome da znaš, valjda.

Drugo, za to "ludilo" i "tripove"... Sorry, mislim da se obraćaš pogrešnoj osobi. Ja sam vodio dijalog sa Muzzyjem, ne znam zašto si se ti pronašao u svemu tome. Na kraju, ne vidim kome sam ja to prislionio pištolj na slepoočnicu i rekao ili je my way ili highway?!

Valjda je i tebi jasno, da sam bilo šta od toga što si ti napisao, tvoja poruka ne bi bila ovde i imao bi po koji novi punto na kontu. :)

Ja se opet vraćam na trejler za film :)
Neko je napisao, mislim je to bio user baraka, ali post ne mogu da nađem, da mu je Baraka poznat, to je zato što je to Lateef Crowder koji u filmu Tekken igra Eddy Gordo-a, dok Ian Anthony Dale koji u trejleru igra Scorpion-a, u filmu Tekken igra Kazuya-u. :D

Michael Jai White je pun pogodak!

A šta se to ukralo od SF-a?

Grešiš, ovaaaj, silno grešiš.

Mortal je oduvek i bio 2D, samo su maznuli bazu od ssf4 koja je 2D sa 3d modelima ;)

Iskreno neocekujem nesto specijalo od novog mortala, ali da je ostala stara 3D baza sigurno bi lose prosao.Videcemo na sta ce da lici igra kada se bude pojavila u prodaji.

Vrh Dno