- Učlanjen(a)
- 09.06.2010
- Poena
- 169
Cime vas je tacno odusevio ovaj trejler?
Ponovo je 2D kao nekada.
Ovo izgleda potpuno isto kao MK vs DC.
Graficki izgleda isto,ne bih rekao da je izvodjenje isto kao mk vs dc.
Cime vas je tacno odusevio ovaj trejler?
Ovo izgleda potpuno isto kao MK vs DC.
Graficki izgleda isto,ne bih rekao da je izvodjenje isto kao mk vs dc.
Pa MK3 se vec desio, sta da radimo, da formatiramo mozgove, pa da se odusevljavamo od nule?
Nismo budale, znamo da ovo nije na nivou MK3, ali normalno je radovati se prvom pozitivnom pomaku, makar kao nameri da se nesto normalno uradi. Pricamo o stvari koja je bila karakteristicna za devedesete i sve sto ide sa njima u gejmingu, to nikako ne moze da se ponovi sada, ali nesto moze da se proba (manje ili vise uspesno). Glupo je ljudima koji ne vole MK objasnjavati sta je tu uopste dobro i zasto se svi odusevljavaju pri samoj pomisli na nesto sto bi licilo na stare igre.
Ne znam za vas ali MK koji je mene najviše oduševio jeste prvi deo koji sam igrao u lokalnom automat klubu. Trojka je bila masovno popularna zbog poplave Sega Mega klubova ali ne bih rekao da je značajno bolja od prva dva dela, čak bi rekao da je Sega Mega verzija lošija jer se igrala na džojpedu za razliku od automata koji su imali arkadne palice i tastere.
MK3 nije, UMK3 vec jeste i ubedljivo je najbolji/najizbalansiraniji MK.
Jel bilo neke vece razlike izmedju UMK3 i Trilogy.. jer se u mom slucaju Trilogy najvise igrao..
Nadam se da ce Johny Cage opet moci da pravi spagu i da udara u muda.
Zar Cagea u traileru nije ubio Baraka?![]()
Trilogy je doneo dosta novih likova
CHOVECHE, klunijev betmen prema bejlovom izgleda kao Dzastin biber u odelu mocnog rendzera, prema japanskom nindzi!
Nove likove?Nesecam se da sam video nekog novog borca u MKtrilogy?
A šta se to ukralo od SF-a?
Izgled igre, ex potezi.
Izgled ne jer je ssf4 poput stripa/crtaca.
Mortal je oduvek i bio 2D, samo su maznuli bazu od ssf4 koja je 2D sa 3d modelima![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari