Šta je novo?

Morrowind, help?!

ctebah

Čuven
Učlanjen(a)
14.05.2002
Poena
619
Igra je fenomenalna!

Ja zapeo kod treceg zadatka koji ti daje onaj tip iz Balmor-e, valjda Casius(onaj kome se prvo javljas), zadatak je da odem do Vivec-a i razgovaram sa neka tri coveka(ne mogu bas sad da se setim imena), ali moj problem je u tome sto sam zdipio helm i stit one njihove garde(iz Viveca) i sad mi je glava ucenjena! E sad postoje oni ljudi koji to mogu da regulisu, nasao sam jednog takvog u Balmor-i(valjda se tako zove grad, gde se i Casius nalazi), Racelli(ili tako nesto :) ), ja mu pljunem lovu i on sve sredi, i ja nisam vise na poternici(vec sam to radio), medjutim sada stvari drugacije stoje pa me neki strazari jure a drugi ne i zbog ovih sto me jure(mnogo me mrze, ali bas mnogo, vidi im se u ocima :) ) ja ne mogu da zavrsim zadatak!!!!!!

Ima li pomoci ili moram sve od pocetka :( ?
Moze i neki Cheat ako ce da resi problem mada ne volim da ih koristim!

Probaj da nadjes onaj parfem Mask of.... ili koristi scroll za nevidljivost

hvala 'dotoore', koristio sam nevidljivost i resio zadatak mada mi i dalje ne ide u glavu sto me neki napadaju a neki ne + nisam na poternici!

kako tebi ide, dokle si stigao?

ctebah je napisao(la):
hvala 'dotoore', koristio sam nevidljivost i resio zadatak mada mi i dalje ne ide u glavu sto me neki napadaju a neki ne + nisam na poternici!

kako tebi ide, dokle si stigao?

Ako sam dobro skapirao ti si maznuo indoril helmet i shield, jel' tako?
E pa ako to nosis na sebi, nije ni cudo sto te ordinatori napadaju, jer niko osim njih ne sme da nosi njihov "sveti" oklop.

shagrath je napisao(la):
Ako sam dobro skapirao ti si maznuo indoril helmet i shield, jel' tako?
E pa ako to nosis na sebi, nije ni cudo sto te ordinatori napadaju, jer niko osim njih ne sme da nosi njihov "sveti" oklop.

eeee to, bass to sam maznuo, pa de da mu odolim, armor rejting 84 a ja ovu igru zbog tog nazovi 'budzenja i igram najvise, elem, i meni je palo to na pamet pa sam ih skinuo, pa cak i prodao, i opet isto, ali najvaznije je da sam zadatak resio i iskreno se nadam da necu morati ponovo u Vivec.

ne znam da li ste resavali zadatke u fighter gildu u Balmori imam problem da nadjem code book?

Pozdrav!

code book ti je u istom gradu u Thief guildu kod ribe na samom ulazu, mada onda dolazi do sukoba interesa :)
Ja sam stigao malo dalje od tebe do questa u Ald`ruhn-u tip mi trazi knjigu poezije ali posle nece da uzme bilo koju knjigu poezije. ps. mislim da je i on u thief guildu tako da pazi sta radish sa code book-om

doctore je napisao(la):
code book ti je u istom gradu u Thief guildu kod ribe na samom ulazu, mada onda dolazi do sukoba interesa :)
Ja sam stigao malo dalje od tebe do questa u Ald`ruhn-u tip mi trazi knjigu poezije ali posle nece da uzme bilo koju knjigu poezije. ps. mislim da je i on u thief guildu tako da pazi sta radish sa code book-om

pa i nisi mnogo dalje jer sam ja taj kvest u Ald'ruhn-u resio :), a knjiga ti je u onoj krcmi(ja sam je zdipio), posle normalno pitas ga o giftu i on uzme knjigicu, a sto se tice code book-a znam da je kod one ribe knjiga ali ona mi prica o sukobu sa onim klanom(sta trebam da uradim da bi uzeo knjigu?)

izdzepari je,ili je podmitii negdje do 80,pa je pitaj ponovo o code book i sama ce da ti je da. naravno mo?e? i da je ubije? i da uzme? tu kljigu.
poz.

sharp_blade je napisao(la):
izdzepari je,ili je podmitii negdje do 80,pa je pitaj ponovo o code book i sama ce da ti je da. naravno mo?e? i da je ubije? i da uzme? tu kljigu.
poz.
Hvala ostri :)

opet problem!!!

Dosao sam do dela u igri kada treba da dokazes da si nerverine(3. 'trajl'), i nekim pecinam naso neki mac, elem, nism primetio da ima magicne moci, odnosno pojacava neke moci ali zato degradira 'hevi armor' (kao i ostale (medium i light)) i sad mi havy armor na 0, pokusao sam da ga povratim odmorom(spavanjem) i blesing-om(restore atributs) ali bez uspeha on je i dalje na 0. sta da radim?

Re: opet problem!!!

ctebah je napisao(la):
Dosao sam do dela u igri kada treba da dokazes da si nerverine(3. 'trajl'), i u nekim pecinam naso neki mac, elem, nisam primetio da ima magicne moci, odnosno pojacava neke moci ali zato degradira 'hevi armor' (kao i ostale (medium i light)) i sad mi havy armor na 0, pokusao sam da ga povratim odmorom(spavanjem) i blesing-om(restore atributs) ali bez uspeha on je i dalje na 0. sta da radim?

Ah da probao sam i treningom ali sam havy armor skil povratio samo do pola predjasnjeg!

Re: opet problem!!!

ctebah je napisao(la):
Dosao sam do dela u igri kada treba da dokazes da si nerverine(3. 'trajl'), i nekim pecinam naso neki mac, elem, nism primetio da ima magicne moci, odnosno pojacava neke moci ali zato degradira 'hevi armor' (kao i ostale (medium i light)) i sad mi havy armor na 0, pokusao sam da ga povratim odmorom(spavanjem) i blesing-om(restore atributs) ali bez uspeha on je i dalje na 0. sta da radim?

Resio sam problem pomocu jednog finog programcica sa neta a uz to sam malo i nabildovao skil :) (****** nisam mogao da izdrzim).

BTW. dosao sam do cetvrtog i petog trial-a kad treba da postanes Horator i da te priznaju ostala plemena kao Nerverine-a. Kako Vama ide?
Da li je neko presao igru? :)

Pozdrav!

Ako neko nije primetio, izasao je prvi patch za Morrowind, tezak je oko 3.5MB. Postoji i evropska i americka verzija. Ja sam instalirao americku i sve radi OK. Naravno, po crack treba otici na gamecopyworld.

Ja sam upravo zavrsio igru, mislim ona zvanicno nema kraj ali kad ubijes dagoth ur-a malo postaje dosadno da lutas morrowind-om i resavas sitne kvestove!

Sta donosi taj patch sem ispravku sitnijih bagova? Hoce li izaci neki expansion set jer ako sam dobro razumeo pricu postoji mogucnost da se zli demon vrati?

Pozdrav!

Brate... kakva igra.... kakva igraaaaaa...

Ludilo...

pa ovo je sve sto mi od igara treba...

sve ostalo cu deinstalirati.. :)

byMaX je napisao(la):
Brate... kakva igra.... kakva igraaaaaa...

Ludilo...

pa ovo je sve sto mi od igara treba...

sve ostalo cu deinstalirati.. :)

:)
ja igram igre svih zanrova ali odavno nisam odigrao nesto slicno, slican utisak sam imao posle igranja folaut-a 2, morovind je igra ispred svog vremena, steta samo sto sam je zavrsio pa sam sad malo ljubomoran na tebe :)

Zavrsio? Bravo! Ja igram na nultoj tezini... Malo iskustva sa RPG-ovima, pa zato...

byMaX je napisao(la):
Zavrsio? Bravo! Ja igram na nultoj tezini... Malo iskustva sa RPG-ovima, pa zato...

Ma opusteno!
Ako negde zapnes tu sam da pomognem!

Poz!

ctebah je napisao(la):
:)
ja igram igre svih zanrova ali odavno nisam odigrao nesto slicno, slican utisak sam imao posle igranja folaut-a 2, morovind je igra ispred svog vremena, steta samo sto sam je zavrsio pa sam sad malo ljubomoran na tebe :)

Pa i Daggerfall (Elder Scrolls2) je bio mnogo ispred svog vremena, ako cemo iskreno. U pogledu grafike ne, ali ako uzmes u obzir da je Morrowind ustvari samo jedna od provincija u Daggerfall-u lako se dolazi do zakljucka kolika je to tek igra bila. Doduse, prepuna bagova tako da je nikad nisam zavrsio, ali to su vec nebitni detalji :D
U svakom slucaju Morrowind rulez.

ctebah je napisao(la):
Ma opusteno!
Ako negde zapnes tu sam da pomognem!

Poz!

Zapecu sigurno.... Hvala ti i prati ovaj tred... Morrowind je opako dobar...

Nazad
Vrh Dno