Igra je fenomenalna!
Ja zapeo kod treceg zadatka koji ti daje onaj tip iz Balmor-e, valjda Casius(onaj kome se prvo javljas), zadatak je da odem do Vivec-a i razgovaram sa neka tri coveka(ne mogu bas sad da se setim imena), ali moj problem je u tome sto sam zdipio helm i stit one njihove garde(iz Viveca) i sad mi je glava ucenjena! E sad postoje oni ljudi koji to mogu da regulisu, nasao sam jednog takvog u Balmor-i(valjda se tako zove grad, gde se i Casius nalazi), Racelli(ili tako nesto
), ja mu pljunem lovu i on sve sredi, i ja nisam vise na poternici(vec sam to radio), medjutim sada stvari drugacije stoje pa me neki strazari jure a drugi ne i zbog ovih sto me jure(mnogo me mrze, ali bas mnogo, vidi im se u ocima
) ja ne mogu da zavrsim zadatak!!!!!!
Ima li pomoci ili moram sve od pocetka
?
Moze i neki Cheat ako ce da resi problem mada ne volim da ih koristim!
Ja zapeo kod treceg zadatka koji ti daje onaj tip iz Balmor-e, valjda Casius(onaj kome se prvo javljas), zadatak je da odem do Vivec-a i razgovaram sa neka tri coveka(ne mogu bas sad da se setim imena), ali moj problem je u tome sto sam zdipio helm i stit one njihove garde(iz Viveca) i sad mi je glava ucenjena! E sad postoje oni ljudi koji to mogu da regulisu, nasao sam jednog takvog u Balmor-i(valjda se tako zove grad, gde se i Casius nalazi), Racelli(ili tako nesto
Ima li pomoci ili moram sve od pocetka
Moze i neki Cheat ako ce da resi problem mada ne volim da ih koristim!