odigrao sam 3 partije i rekord mi je 777AstroduLe je napisao(la):Verovatno svi znate za Moorhuhn 2 igricu, ili tamanjenje kokosaka!
Zanima me cisto onako, reda radi koliki su vam najbolji rezultati. Sestra moje devojke ih tamani ko luda i ima preko 1700 rezultat.
DA li moze i vise?
omnik je napisao(la):ja sam u winteru imao preko 3500.
JoeKuboj je napisao(la):...ko me ter'o da se brukam za 777 poena ctp;
Vocko je napisao(la):Ahahahahahha
E tu sam bolji od tebe O![]()
Meni je u winteru max skor preko 2400 bio...
JoeKuboj je napisao(la):samo se ti smej, videcemo koje bolji u Atomic Bombermanu![]()
![]()
pricaj jos lebati,daj da sa bar necim obradujem zenu!!xe xeomnik je napisao(la):ja sam u winteru imao preko 3500. Upucas mesec (ceo) i izadje mnogo kokosi, onda upucam pahulje da bi dobio exstra-time, onda svo kamnje za metkove koji lome sve zivo, naravno oderem dabra u iks-oksui mnogoo fora jos ima (upucas avion izgubis malo ali dobijes 10sek itd.) > Ko oce mogu da pisem jos
![]()
Stevs je napisao(la):Kah kah jel je spreman neko na dvoboj![]()
Originally posted by FNM Moj trenutni:2756
![]()
omnik je napisao(la):ja sam u winteru imao preko 3500. Upucas mesec (ceo) i izadje mnogo kokosi, onda upucam pahulje da bi dobio exstra-time, onda svo kamnje za metkove koji lome sve zivo, naravno oderem dabra u iks-oksui mnogoo fora jos ima (upucas avion izgubis malo ali dobijes 10sek itd.) > Ko oce mogu da pisem jos
![]()
JoeKuboj je napisao(la):...ko me ter'o da se brukam za 777 poena ctp;
Aca je napisao(la):Paceru nijedan :beat: u Winteru 3829.![]()
![]()
AstroduLe je napisao(la):Ljudi pitao sam kako u moorhuhn 2 da predjem 2000 a ne u tamo nekim drugim igrama.
Necu da se brukam sa 1300
Sta da ti radim Boggy. Ali nije meni toliko dosadno zbog noge, vec eto tako...boggyman je napisao(la):Sta ucini dokolica od coveka. c.c.c strasno :wave;
Santa je napisao(la):Za strasilo ima i fora: leva ruka, desna ruka, leva noga, desna noga, pa pravo u glavu... Izadju baloni![]()
Misko je napisao(la):A sto mi uvek bezis?Daj screen shot.
Aca je napisao(la):Umesto Milos, trebao si da se zoves Toma (neverni).Evo ti screen shot.
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari