Šta je novo?

Moorhuhn 2 highscore (KOKOSKE)

AstroduLe

Čuven
Učlanjen(a)
25.12.2001
Poena
619
Verovatno svi znate za Moorhuhn 2 igricu, ili tamanjenje kokosaka!
Zanima me cisto onako, reda radi koliki su vam najbolji rezultati. Sestra moje devojke ih tamani ko luda i ima preko 1700 rezultat.
DA li moze i vise?

AstroduLe je napisao(la):
Verovatno svi znate za Moorhuhn 2 igricu, ili tamanjenje kokosaka!
Zanima me cisto onako, reda radi koliki su vam najbolji rezultati. Sestra moje devojke ih tamani ko luda i ima preko 1700 rezultat.
DA li moze i vise?
odigrao sam 3 partije i rekord mi je 777 :))

Moj trenutni: :) 2756 :)

Moj trenutni je 2284 (izasla su mi tri balona sa dvojkama). Pitanje za FNM: jel ima jos neka caka za tako veliki rezultat (osim pauka)?

Koliki Vam je max u Winter Edition-u?

E taj Winter je mnogo dobar. Igrao sam ga na poslu u trenucima dokolice. Zaboravio sam najvisi rezultat ali pogledacu sutra, poprilicno sam visoko dogurao.

Kako bre 2000

Kako bre preko 2000?
Znam za dva nacina da krenu baloni (svo kamenje i pauk od 100), da li ima jos nesto?
Znam i za camac i za zvonike, da li ima jos nesto?

Re: Kako bre 2000

ja sam u winteru imao preko 3500. Upucas mesec (ceo) i izadje mnogo kokosi, onda upucam pahulje da bi dobio exstra-time, onda svo kamnje za metkove koji lome sve zivo, naravno oderem dabra u iks-oksu:) i mnogoo fora jos ima (upucas avion izgubis malo ali dobijes 10sek itd.) > Ko oce mogu da pisem jos:)

Re: Re: Re: Kako bre 2000

JoeKuboj je napisao(la):
...ko me ter'o da se brukam za 777 poena ctp;

Ahahahahahha :D

E tu sam bolji od tebe O:)
Meni je u winteru max skor preko 2400 bio...

Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

Vocko je napisao(la):
Ahahahahahha :D

E tu sam bolji od tebe O:)
Meni je u winteru max skor preko 2400 bio...

samo se ti smej, videcemo koje bolji u Atomic Bombermanu:D :D

Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

JoeKuboj je napisao(la):
samo se ti smej, videcemo koje bolji u Atomic Bombermanu:D :D

Kah kah jel je spreman neko na dvoboj:) Btw: Da li je neko uspeo da podigne internet server za atomic bombermena. Mislim da se radi preko nekog univerzalnog Kali servera. Ako to neko zna sta i kako postavljam stalni server na netu:whip

Re: Re: Kako bre 2000

omnik je napisao(la):
ja sam u winteru imao preko 3500. Upucas mesec (ceo) i izadje mnogo kokosi, onda upucam pahulje da bi dobio exstra-time, onda svo kamnje za metkove koji lome sve zivo, naravno oderem dabra u iks-oksu:) i mnogoo fora jos ima (upucas avion izgubis malo ali dobijes 10sek itd.) > Ko oce mogu da pisem jos:)
pricaj jos lebati,daj da sa bar necim obradujem zenu!!xe xe

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

Stevs je napisao(la):
Kah kah jel je spreman neko na dvoboj:)

Ja sam uvek spreman ;)
ali vocko treba josh punooooo da uci jer ga uvek operem 17-0:beat: cheers

dajte ljudi neki odgovor

Ljudi pitao sam kako u moorhuhn 2 da predjem 2000 a ne u tamo nekim drugim igrama.
Necu da se brukam sa 1300

Re: Re: Kako bre 2000

omnik je napisao(la):

Upucas mesec i bude mrak, e posle kokas sva svetla u gradu :) da bi poletele kokoske (one male, od 25 poena). Postoji pravi redosled za kokanje tumb stonesa (za ovo vam trebaju ona dobra municija - a redosled: prvo desni mali, pa levi mali i onda sve gornje od desna na levo), pa... ma mnogo fora, pogledajte na google, neko je postavio najcesce (mozda i sve) fore. A to za extra vreme je negde od 45-40. sekunde. I koristite strelice na tastaturi da bi ste brze skrolovali.

Pa ne znam koliko vam znaci da vam okacim sliku za zonama iz moorhuhna 3 (zone su za ono semenje sto leti, u zavisnosti u kojoj zoni ga pogodis, zavise dodaci ili odbici), u stvari evo vam link do slovenackog sajta http://www.savinja.com/moorhuhn3-nasveti.htm , pa ko zna slovenacki neka izvoli... :p ma sve je skoro isto:beat:

Re: Re: Re: Kako bre 2000

JoeKuboj je napisao(la):
...ko me ter'o da se brukam za 777 poena ctp;

Paceru nijedan :beat: u Winteru 3829. :D :p

Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

Aca je napisao(la):
Paceru nijedan :beat: u Winteru 3829. :D :p

A sto mi uvek bezis? :D:D:D Daj screen shot.

Re: dajte ljudi neki odgovor

AstroduLe je napisao(la):
Ljudi pitao sam kako u moorhuhn 2 da predjem 2000 a ne u tamo nekim drugim igrama.
Necu da se brukam sa 1300

Sta ucini dokolica od coveka. c.c.c strasno :wave;

Re: Re: dajte ljudi neki odgovor

boggyman je napisao(la):
Sta ucini dokolica od coveka. c.c.c strasno :wave;
Sta da ti radim Boggy. Ali nije meni toliko dosadno zbog noge, vec eto tako...

Evo kako ja igram Moorhuhn 2:
Upucaš _odmah_ cvetić levo, pa onda desni zvonik. Tako ćeš dobiti 5 sekundi dodatnog vremena. Onda se ispucaš u levi zvonik i dobićeš neke poene i balone. Onda se ispucaj u levo drvo, i kad krene da opada lišće upucaj _tačno_ 10 listova. Onda se vratiš na pauka, pa ga upucaš _tačno_ 5 puta, odeš levo, ubiješ celo strašilo (prvo šešir pa onda glavu pa ostalo), pa onda skriveni list koji je skroz desno i jedva je uočljiv. Pri svemu ovome se trudi da ne pogodiš slučajno još neki list. Kokoške, balone i kamenje upucavaj po želji, ali pazi da ti ostane _samo_ jedan kamen (preporučljivo neki blizu drveta). Ovom magijom sa listovima i paukom si otključao skriveno pile koje izviruje iza drveta (sada ćeš moći da ga ubiješ kad se pojavi). Dakle, kad ubiješ skriveni list ideš nazad na drvo i pucaš u pauka. Dok se on obrne oko drveta trudi se da ubiješ skriveno pile ili neke ptice. Kad upucaš pauka 25.put dobićeš neke poene. Sad upucaj poslednji kamen pa opet pauka i dobićeš još poena. Sad upucaj čamac levo i merdevine pa osmatračnicu skroz levo. Ja sam ovako izgurao 2363 poena max.

napokon pravi odgovor

Hvala ti 3Maj,napokon da mi neko odgovori na pitanje.
Hvala i drugima sto su pokusali da mi pomognu!

Za strasilo ima i fora: leva ruka, desna ruka, leva noga, desna noga, pa pravo u glavu... Izadju baloni:p

Santa je napisao(la):
Za strasilo ima i fora: leva ruka, desna ruka, leva noga, desna noga, pa pravo u glavu... Izadju baloni:p

Pardon, pre glave ide i stomak:rocket:

Sve ove fore su bile mnogo ranije pisane ovde, ali nije lose obnoviti gradivo s vremena na vreme ;). Treba pomenuti i razbijanje prozora na kuci levo od zvonika (donosi nesto bodova), skidanje grana sa levog i desnog drveta a zatim pucanje u njih (padne po kokoska sa drveta ali nisam primetio da donosi bodove)

Ono sto je mene oduvek mucilo je kako upucati kokosku koja se stalno sakriva iza drveta (cekanje na WE se ne racuna kao resenje ,) )

Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

Misko je napisao(la):
A sto mi uvek bezis? :D:D:D Daj screen shot.

Umesto Milos, trebao si da se zoves Toma (neverni). :D:D Evo ti screen shot. :)

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Kako bre 2000

Aca je napisao(la):
Umesto Milos, trebao si da se zoves Toma (neverni). :D:D Evo ti screen shot. :)

U bre Aco, samo te je malko ukakilo :) Barem po ostalim rezultatima ,) , no ipak, cast je cast! Ziveli (D)

Vrh Dno