Šta je novo?

Moonshot novčići (potencijal x10, x100...)

Ja imam TW, imam i SFP a i Metamask. TW sam prestao koristiti od kako je za iOS izbacen dapp browser ( ne znam zasto kad ga sfp wallet ima). Na Metamask su mi svi koini, a za sada nemam problema.
 
Ajde da ne skrenemo sa teme, ali da dodam jos da sam kreirao i Exodus w i on mi vizuelno i konceptualno najvise odgovara. Verovatno cu nesto i tamo da prebacim, mada mi je sve raštrkano: Binance, Cex, Poloniex, Hotbit, TW...
 
imam i ja isto exodus, ali ne drzim nista na njemu, barem za sada mi se ne isplati prebacivanje na exodus, jer sve sto imam od crypta mi je vezano za FEG, tako da metamask mi je dovoljan, ne koristim ove cex menjacnice, sem binance ponekad da kupim bnb
 
Pitbul cudo cini...slucajno sam bacio 50$ u njega prije nekoliko dana i sad je to preko 200$....de ne stavih vise😂
 
Ako znam...reko aj da nadjem neki bsc shit i moguce na redditu.
 
QI, PNG, XEM - Jel očekujete nešto značajno od njih? Relativno skoro sam ušao i u plusu sam oko 50% na svakom, ne znam da li je pametno čekati neki veći skok, ili prebacivati ih polako u BTC (dosta je bolji odnos nego kada sam ih kupovao)
 
Neka moja strategija sa šitevima, a koje se za sad ni sam ne pridržavam, je da se povuče samo uloženo i onda sa onim što ostane čekam astronomske skokove.
Pametno, nemas nervozu oko toga koliko si ulozenog izgubio. Ja sam nov u kripto svetu ali su mi stvari iz dana u dan sve jasnije. Ovo je igra koju treba igrati pametno ma koliko god bio u bullish.
 
Drugari evo jedna informacija možda i korisna. Jedan moj drug ima firmu i kupovao je iz Kine neku mašinu. Kinezi su mu ponudili kao opciju plaćanje u BMI naravno on kao totalni neznanac za kripto to odbije i plati u kešu, a meni ispriča to sve. Kada mi je rekao on je bio 0,19$ i ja ne kupim pa sam pratio i video da skače na 0,50$ i odma sam uzeo na Gate-u. Ošacujte malo ako nekog interesuje.
 
Odskocio je dobro, ali vidim da je nekada bio i 5$, tako da je jos daleko od toga.
 
U kom smislu "otkazuje"?! :unsure:
 
pozdrav

danas mi je stiglo od CEX-a (jer sam imao XRP-a) SNG (songbird), kakva je prica oko njega zna li neko :)
 
Ja sam u ove novčiće ulagao baš sitno (čitaj jednocifreni broj USD):Baš kao što i sam naslov teme kaže, jedan da odleti visoko - ja prezadovoljan :)

Za BNB sam već okačio prosečnu cenu ulaska u novčić :)
Jel ispratio neko?

Od datuma objave:
VENTION - 289% rast.
SOMBRA - 540% rast.

Uzdravlje 🍻🍻

EDIT:
POTIFY - 188% rast.

Ostale sam prodao zarad drugih coin-a
 
E super, ja sam tu sombru kupio tipa za 200$, iskreno nisam je ni gledao. Lepe vesti:)
perfekcija.
Bilo je nekih problema oko praćenja cena na CMC, ali mislim da se sada regulisalo to.
Token je bio samo "SOMBRA (SMBR)", a sada je SOMBRA NETWORK (SMBR).

Gde god da si gupio (MM ili TW, ili neki treći novčanik) proveri stanje da vidiš iznos :) i reci koliko si u +?
 
Da na trust walletu, i to sam bas kupio po preporuci odavde iz teme :)
 
Sad sam gledao, tu sam dobar oko x4 ali sam uzeo i neki portify token isto na neciju preporuku za 200 gde sam trenutno na x 10 :) svaka cast majstori :)
 
Nazad
Vrh Dno