Monty, izdrzi 🙂
Elem...sumnjam da ces biti zadovoljan i sa P5B Deluxe. Fleksibilnija je i osetno bolje raspolozena za rad sa memorijom ali ti za max. performance ne gine Vdimm mod. Posto je prilicno jednostavan, nije problem. Medjutim veliku senku baca neefikasan SPM koji kao i u tvom slucaju (P5W DH) poprilicno greje procesor cak i sa vrlo efikasnim vodenim hladjenjem. Zbog toga sam se i odrekao usluga P5B Deluxe. U medjuvremenu sam probao nekoliko ploca razlicitih proizvodjaca (DFI Infinity 975, GA-DQ6, Foxconn P9657AA....) i veruj mi nijedna nije ni priblizna ASUS-ovoj ponudi, jedino Intel BadAxe moze donekle da parira ali nije za top-noch rezultate. Trenutno sam na ASUS-u P5WDG2 WS Professional koja je za klasu iznad svega sto sam probao po pitanju robusnosti i kvaliteta izrade ali joj jednostavno fali onaj dodatni "fine tuning" da bi to bilo TO. SPM je druga prica tj. kvalitetniji od onog na P5B Deluxe i P5W DH, CPU se na istoj frekvenciji (3920MHz) sa Zalmanom (vazduh) penje do 69C u full load-u (TAT).
I sta na kraju reci....definitivno moramo da cekamo DFI LANPARTY UT 975X-T2R/G :-devil-: