Ja imam 32GP850 samo bez tog P u imenu i zanima me kakvu to "rupu" pominješ?? Inače, ovo na trećoj fotografiji gde ti slika ne ide do ivice je neka tvoja greška u podešavanjima. Nije to do monitora.Ovo jos nisam video LG GP850P-B ...
Prva fotka je unboxing YT istog monitora ove godine (zaokruzio sam detalj), druga fotka je moj monitor(proizveden 11/2023) a treca ....svasta pa to nisam video ni na jeftinim monitorima...
Inace monitor je ok, nemam nekakve zamerke sem sto se ne moze okretati levo/desno a ovo sa rupom ???
Kako njegova greska, ako pogledas uvelicane slike videces da na prvoj slici fali deo bezela, na drugoj isto a na trecoj probija svetlost na tom delu gde fali bezel.Ja imam 32GP850 samo bez tog P u imenu i zanima me kakvu to "rupu" pominješ?? Inače, ovo na trećoj fotografiji gde ti slika ne ide do ivice je neka tvoja greška u podešavanjima. Nije to do monitora.
Kako njegova greska, ako pogledas uvelicane slike videces da na prvoj slici fali deo bezela, na drugoj isto a na trecoj probija svetlost na tom delu gde fali bezel.
Mnogi. Što?Koristi li neko neki IPS na 2K rezoluciji na monitoru od 31,5 inch?
Zanima me kakva je slika kako se uklapa 2k i kakva je velicina piksela na 31,5 inch.Mnogi. Što?
Naravno, ako si blizu monitoru, onda 27" i slika je nešto oštrija nego na 32". Ako ti je sto dovoljno veliki da odmakneš monitor na jedno metar od sebe, onda 32. Veći ekran ima veći WOW efekat u odnosu na 10ak ppi više. Naravno, to je opet samo moja lična preporuka.e sad samo da li 1440p na 27 ili 1440p na 32 incha. Znaci gejming prica i prioritet
Bukvalno mi je na metar od mene tako da 27. Vidim da je neko gore kacio slike LG UltraGear IPS 27GP850P-B deluje interesantno i cena je korektna pa bi bilo dobro kad bi bacili neke komentare iskustva kakav li je u praksi?Naravno, ako si blizu monitoru, onda 27"
Sto se tice gejminga sve sto nije oledI ovaj sto sam uzeo je bezveze za geming, ali ne kajem se , bio mi je potreban veci ekran i 2k super
Povremeno moze i igrica kad tv nije dostupan.
Ako hoces ozbiljan gejming monitor onda gledaj ovo:Iskreno druze ne pada mi na pamet da dajem 100k i vise za monitor, to je po meni suludo i nenormalno jer niti sam profi niti mi treba. 2k i IPS je puna kapa za mene
![]()
ASUS TUF 27" IPS VG27AQL1A Monitor
Monitori ASUS TUF 27" IPS VG27AQL1A Monitor 27",IPS,2560 x 1440,1ms (MPRT - Moving Picture Response Time),16 : 9,170Hzgigatron.rs
Verujem da ni oni nisu obraćali pažnju na to, jer svaki monitor, naravno, daje sliku od ivice do ivice, što se vidi i na priloženoj (mutnoj) fotki dela mog monitora.@Arthur Morgan
I na recenzijama nigde slika nije skroz do kraja mislim na 27inca GP850, mislim da je to tako ali zna malo da nervira.
Po karakteristikama ovo je 27GP850 sa AOC logom. Ja obično biram LG jer znam da oni, uz Samsung, proizvode svoje panele.https://gigatron.rs/monitori/aoc-gaming-monitor-27q27g2seu-470423
Kakvog ste misljenja o ovom modelu?
Pogledaj na YT recenziju, Manca sa Bench foruma ima taj monitor i mislim da je naveo da mu je osvetljenje 440 cd/m2 ali me ne pitaj kako samo pisem sto sam procitao kod njega na recenziji za najbolje monitore. E sada da li je pogresio ili nije ne bih znao reci jer ipak je on neko ko o takvim stvarima treba da vodi paznju sta pise i snima ali svi smo ljudi pa je ljudski gresiti.![]()
AOC 27" IPS Q27G2S/EU Monitor
Monitori AOC 27" IPS Q27G2S/EU Monitor 27",IPS,2560 x 1440,1ms (MPRT - Moving Picture Response Time),16 : 9,165Hzgigatron.rs
Deluje mi taj tvoj predlog i ovaj moj AOC predlog dobar kombinacija, u sustini su isti.
I LG i Samsung su ne tako skoro prestali da prave LCD panele i prešli na OLED, licencirali su tehnologije Kinezima...obično biram LG jer znam da oni, uz Samsung, proizvode svoje panele.
Ne verujem da su tek tako odbacili nešto što još uvek donosi profit. U svetu nema toliko ljudi koji se tako lako odriču 1000+ evra za OLED TV. MNOOOOGOOOO je više onih koji i dalje kupuju jeftinije televizore i monitore.I LG i Samsung su ne tako skoro prestali da prave LCD panele i prešli na OLED, licencirali su tehnologije Kinezima...
Koliko milisekundi očekuješ od 120 Hz panela?
Pusti marketing gluposti od 1 ms, 5 ms je dobar odziv za takav panel...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari