pitao ljude da li je bolje 1080p na 144Hz ili 1440p na 60Hz i dobio odgovore koji me zanimaju.
Ne, svi su mi rekli da je bolje 1440p na 60Hz s obzirom na to koje igre preferiram.
A za kancelariju?
U FPS igrama (a pogotovo MP) bi bilo bolje ono drugo...
Je l' uzeo neko Dell S2721DGF? Vidim da ima lep spec, i cenu...![]()
Ok , baci neki svoj utisak..![]()
Dell S2721DGF ima solidnu cenu kod nas. Malo je veća od Evrope ali tu je garancija. Jedini problem je firma koja ga prodaje.
Je l' uzeo neko Dell S2721DGF? Vidim da ima lep spec, i cenu...![]()
Ja se razimisljam da ga uzmem u tehnomaniji 53k 2 godine garancije. Ne uzima mi se kod njih. Ima li neko neku bolju alternativu pa i za nesto vise para?
Treba mi preporuka. Koji IPS monitor do 300e bi bio najbolja kupovina? Koristiću ga za kodiranje i light gaming (AMD grafička), ne bi bilo loše da bude bar 75hz i sa freesync podrškom.
Mora da bude bez PWM-a i full 8-bitna matrica bez FRC-a, dakle potpuno flicker free.
Ne znam za druge, ali AOC koji sam ja uzeo je 75Hz Freesync, flickerfree, 8+2 bitna matrica preko DP, QHD, uklapa se cenovno (još i preostane)...jedino ako ti je 32" preveliko.
Hmm možda ga ipak uzmem, deluje fino za te pare. Samo još jedna stvar, da li je direct led osvetljenje? Nelogično bi bilo da je edge-lit za ovoliki panel.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari