Bokii99
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 26.12.2021
- Poena
- 105
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 7 5700X & Arctic Freezer 36
- Matična ploča
- Gigabyte B550M Aorus Elite V1.1
- RAM
- KINGSTON Fury Beast RGB 32GB (2 x 16GB) DDR4 3200MHz CL16 - KF432C16BB2AK2/32
- GPU
- PowerColor Fighter RX6600 8GB / RX570 4GB (rezervna)
- Storage
- Kingston KC3000 1TB; Zenith Geil 256GB SATA III; Seageta Barracuda 1TB 7200rpm 64mb HDD
- PSU
- BeQuiet POWER ZONE 2 750W / COOLER MASTER MWE 550W Bronze V2 230V EU (rezervno)
- Kućište
- MS Titan II (V710)
- Monitor
- PHILIPS 23.8" IPS 24M1N3200ZA/00
- Miš & tastatura
- Corsair C70 Core & Fantech Zeus x5s
- Pristup internetu
- Optički internet
Pozdrav svim forumašima, nadam se da će te mi moći pomoći, pa ću odmah da krenem na stvar.
Sklopio sam računar pre dva dana, i u pitanju su sledeće komponente:
Matična ploča: GIGABYTE B550m AORUS Elite rev. 1.1
CPU: Ryzen 5 5600g
GPU: integrisana Radeon Vega (4GB dodeljeno u BIOS-u)
RAM: Kingston Fury Beast 16gb KIT 3600MHz Cl17 RGB
PSU:COOLERMASTER MWE Bronze V2 550w 80 plus Bronze
HDD:1TB Seagate Baracuda
Kućište:MS TITAN 2 PRO
Windows 11 Pro
E to je konfa, instalirao ja Win11, sve drivere lepo poskidao, programe, lepo namestio, imam neki spor internet pa sam i GTA5 skidao 2 dana (bitan podatak za kasniju priču). I danas napokon seo da se malo igram i igrao se jedno par sati i samo odjednom se ekran ugasi (plava indikacija na ekranu ode u narandžasto), tastatura ugasi ono RGB svetlo a računar radi, svi ventilatori svetle i vrte se isto kao i sa kulerom procesora a i RAM memorija mi svetli, računar rad
Računar radi. I nmg ništa, samo da ga ugasim pozadi na dugme za napajanje pa opet. Prvo sam mislio da je do drivera ali nije, kompletno novu instalaciju uradio i jok. E sad ja koristim i adapter sa HDMI na VGA jer mi je malo stariji ASUS pa nema HDMi. E pa taj adapter se malo zagreje i pomišljam da nije on.
Vidim na netu pišu da može biti napajanje ili matična. E sad ja nekako nmg u to da poverujem sve je novo, iz vakum pakovanja. Dok je računar radio light stvari, (ono skidanje GTA 5 od 2 dana, računar se nije čuo, 30-4C svuda temp, milina. Ja ću sutra probati taj kabl hdmi na TV, možda adapter *****ava, ali bi onda tastatura trebala da nastavi da radi valjda??? IZVINJAVAM SE NA ESEJU.
Pišite sugestije šta da radim, i šta vi mislite, hvala unapred!! ❤️
Sklopio sam računar pre dva dana, i u pitanju su sledeće komponente:
Matična ploča: GIGABYTE B550m AORUS Elite rev. 1.1
CPU: Ryzen 5 5600g
GPU: integrisana Radeon Vega (4GB dodeljeno u BIOS-u)
RAM: Kingston Fury Beast 16gb KIT 3600MHz Cl17 RGB
PSU:COOLERMASTER MWE Bronze V2 550w 80 plus Bronze
HDD:1TB Seagate Baracuda
Kućište:MS TITAN 2 PRO
Windows 11 Pro
E to je konfa, instalirao ja Win11, sve drivere lepo poskidao, programe, lepo namestio, imam neki spor internet pa sam i GTA5 skidao 2 dana (bitan podatak za kasniju priču). I danas napokon seo da se malo igram i igrao se jedno par sati i samo odjednom se ekran ugasi (plava indikacija na ekranu ode u narandžasto), tastatura ugasi ono RGB svetlo a računar radi, svi ventilatori svetle i vrte se isto kao i sa kulerom procesora a i RAM memorija mi svetli, računar rad
Računar radi. I nmg ništa, samo da ga ugasim pozadi na dugme za napajanje pa opet. Prvo sam mislio da je do drivera ali nije, kompletno novu instalaciju uradio i jok. E sad ja koristim i adapter sa HDMI na VGA jer mi je malo stariji ASUS pa nema HDMi. E pa taj adapter se malo zagreje i pomišljam da nije on.
Vidim na netu pišu da može biti napajanje ili matična. E sad ja nekako nmg u to da poverujem sve je novo, iz vakum pakovanja. Dok je računar radio light stvari, (ono skidanje GTA 5 od 2 dana, računar se nije čuo, 30-4C svuda temp, milina. Ja ću sutra probati taj kabl hdmi na TV, možda adapter *****ava, ali bi onda tastatura trebala da nastavi da radi valjda??? IZVINJAVAM SE NA ESEJU.
Pišite sugestije šta da radim, i šta vi mislite, hvala unapred!! ❤️
Poslednja izmena: