Dumtrasmuzika
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 30.09.2011
- Poena
- 170
Tražim nešto OK, baš ips zbog ghostinga, da traje barem 5 godina.Imas i ovako nesto, ako trazis jeftinije...
Taj mi je zapao za oko zbog onog benchmark videa, doduše ono je bio 32 inča 4k, ali opet...U ns ne taj xiaomi upaljen u radnji izgleda uzhas slika. E sad.... Treba videti zasto.
Ima lep gigabyte ips 34 sa kvm
Ovaj LG mi je delovao OK, a onda sam se zapitao šta dobijam sa njime? Realno, svi monitori imaju iste filtere, ips, uw, 34". Možda ne sagledavam dobro, ali ne trebaju mi nikakvi konektori na monitoru, ne punim tu ni laptop, ništa... Povremeno se igram, povremeno palim photoshop zbog posla...Dobar all around je Xiaomi model, na KP-u ili da cekas kod nas na MI Store-u akciju, umeju da budu oko 350e.
Ako zelis malo bolji, Dell S3422DWG, VA UW panel za igre, odlican.
Ako zelis top end, onda LG model, 34GN850-B.
Posle toga onaj Oled Alienware model.![]()
high refresh mi nije bitan. Nemam vremena za igranje višeeeeJe l' ti treba za igre ili ti nije bitan high refresh? Da li se baviš nečim gde je prikaz boja bitan?
Inače, više monitora sa tog spiska nije IPS, heh...
Hvala puno druže. Šta sam dužan?Da ti nije bitan ghosting/IPS, preporučio bih ti onu VA Iiyamu (ProLite XCB3494WQSN-B5) jer je dobro kalibrisana fabrički, ima hrpu konekcija i KVM, i 120Hz za casual igranje...ali je VA.
Ako hoćeš high refresh, Gigabyte M34wq je ok, samo ga kalibriši zbog Photoshopa.
Ako ti nije bitan high refresh, onda recimo Lenovo P34w-20, fabrički kalibrisan (ako možeš svejedno kalibriši sam), solidno postolje i konektivnost.
Od one gomile LG modela većine nema ili ne dobijaš ništa posebno u odnosu na pomenute a koštaju mnogo više...
Cool. Nema šta onda, rešeno je.Још један глас за Lenovo P34w-20, ја га имам и одушевљен сам (и после 6 месеци коришћења).
KVM switch ти није потребан док га не употребиш, после је неопходан, ако имаш екстерну тастатуру и миш, а нећеш да стално ручно премешташ са једног компа на други.
Оно чиме сам био одушевљен је да сад фирмин лаптоп повежем само преко једног USB-C кабела и преко њега иде и напајање и жични интернет и екстерни тастатура и миш (само један кабел уместо 4 до сада).
Такође, постоље је врло добро, имаш подешавање по висини, нагибу, ротацију, једино нема оно обртање у портрет мод, али нема везе што се мене тиче.
Додуше не знам колико је добар за фото/видео обраду, али за моје потребе (програмирање) је одличан.
Поздрав.
Kod nas. Nešto što bi se povezalo sa Series S konzolom. Može da ima i ugrađene zvučnike, a i ne mora jer valjda ima onaj output za njih. Para? Šta znam, oko 250-300€?Za koje pare i za šta ti treba? Kupuješ kod nas ili može i iz Mađarske?
Može par predloga?Imas kod nas od 30.000 - 35.000 : Philips, Iiyama, AOC..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari