Šta je novo?

MoneyBookers - informacije / iskustva

evo prevoda znaci za 10dana je kartica kod mene i onda je koristim od 9.juna idem za skiiatos.jel tacno da je provizija na bankomatima 1.8e ako su evri.
Dragi Vladimir Mašić

Primili smo Vaš zahtjev za zamjene Skrill Prepaid MasterCard® i PIN.

Mi ćemo izdati novu karticu & PIN i poslati ih na adresu registrirane na vašem Skrill račun odmah.Kartica i PIN će biti poslana odvojeno iz sigurnosnih razloga.

Kada dobijete karticu, morate aktivirati karticu početi koristiti ga. Samo se prijavite na svoj račun Skrill, idite na karticu "Skrill Card" i ispunite svoje podatke kartice i datum rođenja.

Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte Skrill pomoć tim.

Hvala što koristite Skrill,

Skrill Pomoć tim.

Imam jedno noob pitanje - uskoro mi istice (za online poslove beskorisna Visa electron) kartica, pa bih zatrazio da mi izrade novu koja ce moci da mi pokriva PayPal i Skrill usluge - koju karticu da trazim? Komercijalna banka je u pitanju, ako je uopste bitno.

Poslednja izmena:
Imam jedno noob pitanje - uskoro mi istice (za online poslove beskorisna Visa electron) kartica, pa bih zatrazio da mi izrade novu koja ce moci da mi pokriva PayPal i Skrill usluge - koju karticu da trazim? Komercijalna banka je u pitanju, ako je uopste bitno.

Visa internet karticu

Sa njom ne mogu na bankomat, sad gledam, a to mi je ipak potrebno. Ima li neka koja pokriva online + ATM, da ne uzimam dve kartice? Evo sta je u ponudi u Komercijalnoj banci - http://www.kombank.com/debitne

Poslednja izmena:
Kako da ne, ali ipak mi treba kartica i za ATM, a krenuo bih i sa PP i Skrill-om. Nema sve u jednoj?

Kako da ne, ali ipak mi treba kartica i za ATM, a krenuo bih i sa PP i Skrill-om. Nema sve u jednoj?

Pa vrlo lako se prebacuju sredstva, na drugu karticu. To se završi za minut. Prebaciš ih na tu beskorisnu visu elektron... dosta je i sigurnije. ja tako koristim i sve je ok

Ma da, ali mi ova Electron sada istice, pa sam mislio jednom karticom da ubijem dve muve. Nista onda, moracu dve. Hvala na pomoci.

ako mi pise ovako Sorry, but you are unable to use credit/debit card at the moment. Please try again with a different payment method. Alternatively, you may try to use credit/debit card in 24 hours.jel to znaci da nemogu uplatit na skrill sa karticom 24 sata.znaci tek posle 18 sati cu moci danas.

pitane juce sam hteo da uplatim na skrill preko visa kartice komercijalone banke ali su mi blokirali karticu na 24 sata.jel mogu uplatiti na skrill sa visa od banke intesa ili blokada vazi i za drugu visa karticu mocicu uplatiti tek posle 18.00 hvala.

Sacekaj bolje da prodje tih 24h pa probaj onda sa Intesinom..

malo cudno intesu neblokiraju vec samo onu karticu koja je tada blokirana prosla je up0lata sitna sa visa electron banka intesa na moj skrill nalog.

Napravio sam skrill account, ali sam ne znam ni ja kako izabrao dinar za valutu. Hteo sam da promenim, pošto ne može, napravim još jednu grešku i zatvorim account. E sad ne mogu više sa istim mailom da napravim account, zanima me da li ću moći da registrujem istu karticu sa drugim nalogom, sa drugim mailom?

Napravio sam novi accoun i ne mogu da povežem karticu. Jel postoji neki način da aktiviram tu karticu ili mogu da je bacim?

poslao sam im ja mail i otvorio sam novi acount i novi mail i povezao sam dve visa kartice i skrill karticu koja mi radi i u skiatosu grckoj perfektno.znaci samo im posaljes mail.

poslao sam im ja mail i otvorio sam novi acount i novi mail i povezao sam dve visa kartice i skrill karticu koja mi radi i u skiatosu grckoj perfektno.znaci samo im posaljes mail.
Jel se sećaš posle koliko su ti odgovorili? Meni još uvek ne odgovaraju.

Ja sam im poslao pitanje pre više od mesec dana i nisu mi ništa odgovorili. Pre par dana sam im poslao još jedan mail i opet ništa...

Slabo oni odgovaraju na mailove. Najbolje je dodati novac/kredit na skype i nazvati ih i u par minuta ce vam resiti problem.

Tako je. Sestri su blokirali Skrill karticu pre dve nedelje jer nije bila poslala one slike dokumenata za verifikaciju. Prvo sam pisao supportu ali nisu odgovarali, onda sam okrenuo podršku i za 5min rešio problem.

Izgleda da mi to ne gine...

Jedino me buni to što neki ljudi kažu da su im odgovorili na mail za manje od jednog dana, a sa druge strane nekome (meni :d ) ne odgovore nikada...

Ni meni, i ja ću ih onda zvati. Jedino ne znam kako da uplatim novac na skype tj ne znam koliko mi treba.

Ja neki dan uplatio kredit na skype i nazvao ih međutim bilo je 6 sati i nisu više radili. I juče mi stigne mail, da su mi rešili problem[emoji4]

Zna li neko kakva je situacija kada mi neko na moj skrill nalog u dolarima prebacuje novac sa svog skrilla koji je u evrima? Konkretno mislim na provizije, kurs, itd, koliko se gubi para u procesu?

To pretpostavljam i ja ali me zanima koliko će njega to da košta. Ili recimo ovako, ako mi neko pošalje 50E na moj dolarski skrill, koliko ću ja dobiti?

Kopao sam po sajtu i našao da oni za konverziju EUR u USD uzimaju neki fee od 3% ali nigde nisam uspeo da pronađem po kom kursu se to radi...

Ala sam retard, nema mi ravnog. Unesem karticu, skinu mi 173.92 dinara sa računa i sad ja treba da verifikujem karticu, tako što ću uneti skinuti iznos sa kartice, ali u eurima. I sad ja uzmem izračunam koliko je to u eurima po prodajnom kursu, i nije ta, pa po kupovnom, nije ni ta, i na kraju probam po srednjem, nije ni ta i blokiraju verifikaciju i kažu da ih kontaktiram :O Sad opet moram čekati 2 nedelje na mail ili da ih zovem. Ono što je najgore, što ja nisam uspeo da pogodim cifru, i da sam imao još koji put, ne bih znao šta da računam.

Ne treba da pogađaš već da proveriš na izvodu koji je tačan iznos u valuti.

Vrh Dno