Šta je novo?

Moneybookers ili Paypal usluga

Wahad

Slavan
Učlanjen(a)
22.09.2005
Poena
440
Potrebna mi je usluga nekog od clana oko transakcije nekih para sa paypal ili moneybooker naloga na paypal i pritom podizanje istog novca. Naravno uz neku nadoknadu ukoliko ta osoba zahteva. I potrebna mi je informacija, ukliko neko moze da withdraw-uje novac sa paypal-a ili moneybookers-a koliko treba dok ne legne na racun?

Sa mooneybookersa mozes i sam. Treba oko 2 dana. Sa paypala u principu mogu ja, ali opet ne bi da rizikujem sa tudjim parama, sta ako mi bas kod tvoje transakcije blokiraju nalog i traze verifikaciju? :)

Koliko bese PP uzima na transfer novca ? 2% ?

Totalno nebitno, nemam aktivan moneybookers nalog, u tome je problem, moram da se ****avam sa uplatom aktiviranjem, verifikacijom
ˇ@nnn ako ti imaš, reci mi da napravimo nešto molim te, više nego hitno mi je

Gledaj ovako imam paypal registrovan na sloveniju i imam racun u Americkoj banci, pare dizem odavde kreditnom karticom sa bankomata. Sto se tice provizija pri wire transferu banka ce da uzme oko 1-2% paypal mislim da je nesto fiksno. Ceka se oko 2 dana. Ovde kada se dize sa bankomata racuna se kurs koji je odprilike kao u domacim bankama ( znaci malo manje nego u menjacnici ), kada se kupuje malo je bolje, tacnije mnogo je bolje.

Sad kazem ti mene jedino brine, sta ako mi paypal blokira nalog bas na tvojoj transakciji i trazi mi slovenske papire da im posaljem koje nemam? Ja koristim taj paypal vec neko vreme bez problema, ali uvek postoji rizik, kada ja koristim za sebe ja sam svestan da ako paypal me blokira da su to moje pare, ovako je malo nezgodno, kapiras?

Da da, nego sam mislio da imaš i moneybookers na nekoj našoj kartici pa onda tako :/ nema veze onda...

Pazi jel moze odatle gde imas te pare Wire transfer na US racun u banci? To se zove e-check ili in house payment. Ako moze ja ti samo dam potrebne podatke i odavde svucemo pare karticom. To je sigurna varijanta jel nema sta da se blokira ili slicno.

Poslao sam ti poruku

Samo mi paypal radi posao sada... moneybookers je ispao iz kombinacije...

Da ne otvaram nov topik, meni je takodje potrebna jednokratna PayPal usluga, hocu da kupim neki softver sa jednog sajta za 25 USD, ali na zalost uplate primaju samo preko PayPal-a ... Pa ako neko moze da pomogne, ili zna nekog ko vrsi tu vrstu usluge za neku proviziju, nek mi se javi, moze i na PM

Ako mislis na autora teme, ja sam mu zavrsio sve.

OK ..... two thumbs up .... pohvala za tebe .... a mogao bi i pokretač da se zahvali ....

Izvinjavam se na debelom offtopicu koji sada sledi, ali ne vidim poentu da otvorim neku temu gde cu imati 1 eventualno 2 odgovora ako ih bude :D

Koji strani sajtovi su najbolji i najrealniji u ocenjivanju kompjuterskih komponenti? Tipa Hexus, Bjorn3D, Techpower Up..... Video sam stvarno dosta ali vecina nekako imaju drugacije rezultate pa me zanima koji su najpouzdaniji i koji se trude najvise da gledaju realno na performanse bez uticaja da li je Ati/nVidia ili AMD/Intel?

Vrh Dno