Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

WOW...bilo je zanimljivo noćas :)
Vidim da je onaj jučerašnji buy wall od 150 komada (slika) nestao i da je oko 60tak komada BTC-a rasporedjeno oko 0,0035/6 što znači da su se momci "malo" potrošili za ovaj pump...ja čekam da se vrati nazad jer ako nastavi preko 0,005 neću imati više za prodaju :d

^ samo na Poloniex-u je za posljednjih 24h volume skoro 900btc.

^ ja sam sve iskopao... Stavio sam nekih hiljadu kom na 0.0045 pa cemo vidjeti...

al se otegao update, kilav im je sistem do bola.
Šta beše glavni feature XMR-u?

gde se na poloniu gleda ono grafički buy-sell planina levo-planina desno fazon kao na mintpal-u što je bilo?

Glavni feature je jedenje rama i blokiranje racunara :D Kad pustis sinhronizaciju mozes da zaboravis upotrebu racunara dok se ne zavrsi. Ne znam koliko je rama potrebno da bi sve radilo glatko ali sa 4gb konstantno drlja po hdd. Mislim da mi hdd nije ovoliko radio zadnjih mjesec dana koliko radi za ova 4 sata sinhronizacije. Ne mogu da vidim neku primjenu za ovaj coin sem uzimanja btc od lakovjernih.

Monero [XMR] (CryptoNight)

Normalno da ti je komp neupotrebljiv, kad sinhronizacija/wallet jede 6-8gb rama :))

kad vidim na Minergate da neko kopa sa ~400Mh/s :S:

Jel ima neki pool koji salje direktno na mjenjacnicu?

Na MinerGate moze i pps da se kopa....

Hvala. Upalicu danas masine da kopaju malo. Valjda ce ostati za kiflu kad se plati struja :D

gledam ovaj volume, gde ga pratite?
Poloniex krenuo da opada pa reko pašće i cena (kao sa svim pumpovima ranije) ali nije, krenulo da pada sinoć i prodao sam na 0,0037 kad ono jutros ode nazad na 0,0042
Volume pao za duplo a na HitBTC-u za 3/4...

ta ti racunica i nije bas tacna (oko 1kh ti daje 1 xmr za 24h )

Nešiću, jedna 280x na 1020/1500/1018mV (u trixx-u ili 0.980V GPU-Z) daje ~557H/s (1.4b kminer) a koliko će to biti XMR dnevno zavisi od diff-a kao i pool-a na kojem kopaš...

edit:
Vidim da je na Poloneix-u podignuta letvica od 70+BTC-a na 0,038...izgleda da će biti zanimljivo uskoro :)

Poslednja izmena:
Ja prodao svih 50 kom sto ih cuvao jos od onda. :d
Za oko 50kom uzeo oko 0.2btc i zadovoljan.

ajmo analiticari kakve su prognoze ????

pa sa obzirom da mu volume opada mozda jos malo skoci pa onda pocne polako da pada

opet raste cena ....

Nazad
Vrh Dno