Ok kad vec pricas tako moras biti svestan ko je odustao od mininga a ko jos kopa. Kopa onaj ko ne placa struju i kopa onaj ko ima otplacene karte i ceka neka bolja vremena. Daleko od toga da je iko zadovoljan ali ako racunam koliko placam struju i koliko za te pare mogu uzeti novcica racunica mi je jasna, kopam i dalje plus cu se malo ogrejati preko zime za sta bi opet trosio struju.+1
VECINA OVDE NE UME DA URADI PRAVU EKONOMSKU ANALIZU
Svi pricaju,kao,ja sam otplatio odavno karte,imam jeftinu struju i slicno.
Vi onda uzmite pa se ilegalno prikljucite na struju pa tu istu prodajte dalje nekom za kesh-efekat je isti.
Jedino sto ovamo ne amortizujete harware od 2,3,5,7,10,15 hiljada eura a ovamo nemate troskove amortizacije!:guitar:
Ulozeno+troskovi struje+troskovi ljudskog faktora mora biti < od zarade.
Slusam ljude kako pricaju da imaju 20ak hiljada sa hardware-om od 6,7 hiljada eura i oni su zadovoljni.
Pa bre ako ovo radite,znate IT u prste-to su vam 10 instalacija windows-a.Odes popijes rakiju i kafu i gotovo.
Svaki treci dan po jedna instalacija i eto!A nema da mi greje da vristi,nema da gubim svaki mesec po 5% od hardware-a...
I kako ste vi zadovoljni zaradom?!Ko je tu lud?
XMR: 0.67684858 $
vreme je da se ponovo kupuje ;p
=0.00197
Tako sam mislio i na 0.0029 pa na 0.0023...
Kad se setim da se ovde pisalo kako ga ne treba prodavati ispod 0,01.
Moj monero je ionako pokrao mintpal, pa se ni ne uzbuđujem kolika mu je vrednost![]()
Mene to iskreno raduje. Skoro da sam poverovao da ce stvarno krenuti lagano na gore ali jos posle proslog pada sam rekao da bi trebao da bide jos jedan udar i da se svuce cena ispod 250$. Nadam se da ce to sto pre.Bunar part 2![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari