Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

koji port furate na francuzu?

ajd posto je mnogo tesko da se kaze (kolko mogu da vidim) tj da se napisu cetri bene brojke cepaj na port 9999 ako imas preko 1kh ....a potpuno sam siguran da svi imaju... on je na
50 000 dif fiksno i po meni najbolji

1100/1500, 2 karte rade kako treba, jedna malo zeza daje 12% manje. Sta moze da bude problem? i 9, m 2
monero.png

Memorija? Na sapphire elpida a na ostalima hynix... baci pogled šta kaže gpuz

1100/1500, 2 karte rade kako treba, jedna malo zeza daje 12% manje. Sta moze da bude problem? i 9, m 2
Pogledajte prilog 151094

Ako ti je Ruski 1.3 miner u pitanju onda je kao i kod mene. Svi 7950 Asusi, svi identicni i 2 komada bacaju 486, jedna 510 a jedna 545 na 950/1500. Ne pitaj me kako bacaju razlicito, nemam pojma.
Jedino ako mi se nije i tu potkrala neka elpida sto je nemoguce jer Asus pegla hynix.

Poslednja izmena:
Druze moj ja to kazem crna magija.
3x7950 Msi
Sve tri identicne, iste memorije sve isto. SHA256 i u Scrypt bacale identicnu a ovde dve bacaju po 465 a jedna 510 kh.

Ima ovde jos pametnih momaka, hajde da napregnemo mozgove i probamo da otkrijemo zasto bacaju razlicito. Nema veze, lupite sta god bilo, posto sam se ja zakucao u zid i vise nemam ideja.
Odmah da napomenem, identicne su karte, iste verzije biosa cak, ekstenderi isti...

Iako imamo sada solidno brzi miner, delom zbog pada XMR-a, a delom zbog pada BTC-a prihod u dolarima je za vise od trecine manji nego pre 2-3 nedelje. Malo skok dolara kompenzuje ovu sve goru situaciju. :D

Poslednja izmena:
Jel koristi neko proxy sa ruskim minerom i koji?

Pa sto da se zezas sa tim kad miner skida samo 0.7%.

Ma to je jedini razlog,da kad menjam nesto menjam na jednom mestu.Koji proxy?Moze onaj 0.72 ili kako vec bese,treba samo da propusti ali da me ne usporava ili nedaj boze krade :)

Moze bilo koji.. proxy samo propusta saobracaj ako ne prepozna claymore adresu ne dira nista.. uostalom uvek mozes da uporedis sa poolom da li se slaze :)
Mozda ce ti trebati malo vise memorije ako bacas mnogo sherova.. inace oce izgleda da puca (ako ti puca bolje uzmi verziju 0.5 koja nema statistiku)
Email notifikacija mislim da ne radi nisam probao, zato sto miner povremeno ukljucuje dodatnu fee konekciju, pa je gasi..
onda proksi shvati da ti rig ne radi, pa ti posalje mail...

Mogu ja da ubacim i njegovu fee adresu, ali mislim da se za 0.7% ne vredi se cimati...

Ne da nije vredno vec bi bila sramota :d

Samo mi treba stabilan i jer mi je komplikacija da menjam conf na brdo masina....to je sve.Sto se feeja tice za ovo sto je ruja napravio ja mu poslah 20xmr jer je zasluzio....

Znaci ti si Monero.rs :d . Shalim se naravno :p

Ok,hvala,probacu.Imam deamon tako da mi je i to ok

Zna li neko kako sa Dwarf-a prebaciti novčiće na drugu menjačnicu? Kopano na wallet+payment-id Mintpal-a (suma stoji u "Current balance") a sad bih to prebacio na Poloinex...ili može da se šalje samo na menjačnicu pod čijim wallet-om je kopano...:S:

edit:
Jel iko uspeo ovoliko da dobije sa 2 karte (7950+280x) :shock:
2014-10-05_193104.png

edit2:
šteta, stajalo samo 3 minuta i vratilo se na normalu :D

Poslednja izmena od urednika:
Posaljes im mail i resis problem ;)

Samo mi treba stabilan i jer mi je komplikacija da menjam conf na brdo masina....to je sve.Sto se feeja tice za ovo sto je ruja napravio ja mu poslah 20xmr jer je zasluzio....

E svaka ti cast, ja sam mu poslao 3 komada ali ajde da se ne hvalim... ali morao sam da te podrzim.

Putin radi extra..onaj claymore mi stalno pucao pa mora restartujem masinu jer nije hteo da izadje..ovo em daje 20% vise ..cak radi i na samo 2 giga rama (a 4 kartice) i od kad sam ukljuci sve masine rade bez ikakvih prekida.
Sad samo kvari srecu jedna "sitnica" a to je ode cena u bunar i sa ovom cenom nema ni za struju skoro

Ja sam ugasio kuci pre mesec dana. I onda nisam video matematiku.

Trenutno je ne vidim ni ja..dobijes koliko struje potrosis i to pod uslovom da ne padne dalje cena ali radice preko zime da mi greje stan

ja ne znam sa cime vi kopate, ali je monero jos uvek isplativ zaradi i vise nego za struju

Sto se se sa ovim monerom lako manipulise, poceo sam ovih dana iz zezanja da kupujem 100-tinak monera na Bittrex-u i odmah prodajem sa 2% zarade na Poloniex-u, onako cisto sporta radi. Danas sam sam oborio cenu sa 0.0027 na 0.0026 sa dumpom tih 100 monera odjednom, mrzelo me da cekam limit order. Sta li tek rade oni sto dumpuju 1000 komada udjednom, malo je zastrasujuce da na cenu moze tako lako da se utice.

Nazad
Vrh Dno