Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

prelistao sam celu skoro celu temu.... da ne bude posle imas u prethodnim postovima...a moja reakcija da bude :mad::wall::crash:
i naleteo na MinerProxy od tiptopa kaze onih 5 posto sto kradu idu meni ....kopam na http://monero.crypto-pool.fr/ tu se kao user ne trazi payment id ...xmr stize uredno i bez njega u novcanik pa mi kazite dali je ovo ok podeseno ...koristi li ga neko od vas i kakva su iskustva...i koji hash rate je ustvari tacan ovaj u mineru konstantno 1941h/s medjutim MinerProxy pokazuje dosta nize vrednosti

xmr.jpg

ok je sve, umesto clayu lopini ide tebi, za nvidiu ne treba proxy miner jer tamo nema claya. Vazno je koliko pokazuje francuz sta ti izbacuje a ovo miner sto izbaci to ti je orijentaciono da znas da li radi na max. Dwarf ima bolju prezentaciju podataka mininga i nekako je manji pad brzine kod njega, generalno bolje daje. Mozda je bio ladan motor kad si ga startovao a jaka masina :d treba da imas 1.8 xmr najmanje na dwarfu startuj pa prekini kad kopa pa opet pokreni i onda meri 24h.

Poslednja izmena:
Ja sam jedan dan merio francuza a sledeći dwarf i razlika je akademska u korist dwarf-a možda mi je dao 0.05 xmr više, verovatno ni toga nebi bilo da sam na francuza kopao sa veći difff. Sa 3.3mHs koliko mi pokazuje u dva minera na proxy imam ~3.1mHs i dobijam oko 3.2-3.3xmr dnevno ako računam i fee koji ide meni :)
Za isplatu u wallet ti netreba ID, ID koristiš samo kad kopaš direktno na menjačnicu....

Pozdrav, imam poteskoca sa 6.1 minerom. Na jednoj masini blokira odmah kako ga pokrenem (ne radi ni 3.1 ista prica) a na drugoj ne daje nikakve informacije samo na delic sekunde bljesne prozor (na ovom kompu v3.1 radi bez problema ali 6.1 ne). Da napomenem da imam po 8gb ram i malo raspolozivog prostora na hardu, po 4gb ali i tako na jednoj radi 3.1 a na drugoj nikako nece. Bicu zahcvalan na bilo kakvoj pomoci.

seta to malo gore dole, ajde izmeri tacno ovako koliko zaradis sa te 2 karte XMR za 24h na 1240/6000 gpu/mem i na kom poolu pa ce moci najobjektivnije da se uporedi, ja sa moje 2 270X na 1060/1250 0.7XMR za 24h na dwarfpool brzina po karti 355h/s.
*1240/6000 oc 750ti sam uzeo kao neki prosek oc non stop da radi duze vreme da ne bude bas ekstremno 6400 ili 6500 za memoriju

Poslednja izmena:
@Splinter nije još dovršen wolf0 miner za ati, pitanje da li će i biti.

@shaolin_RS nemam ja te karte, to je wolf0 samo postavio ss na btctalk da se pohvali.

@shaolin_RS nemam ja te karte, to je wolf0 samo postavio ss na btctalk da se pohvali.[/QUOTE]

to je samo za slikanje znaci, nekako mi po svim testiranjima monero deluje kao kost u grlu za 750ti da ostvari neko znacajno ubrzanje i tek sa tim testom od 24h francuza ili kod nemaca cemo znati sta je uradjeno, malopre sam sa fresh algoritmom dobio 4.4mh/s nesto sam cackao oko podesavanja, nestalo je struje pa sada ne mogu da se setim sta sam menjao i radi na standardnih 3-3.4 mh/s. Ima potencijala jos da se cedi ova karta definitivno.

Nije samo za slikanje, wolf ima 300 hs vec mesec dana, pisao sam o tome, al mora da se plati i primarno mu je da dize hs na Kepler jer amazon g2 koristi kepler karte.

na fresh algoritmu 4.5 je meni konstantno na 280x na 7950 je 3.7, moze to jos gore ali nema potrebe!

dwarf meni ne radi citav dan...ne znam za vas, prebacio mi se miner na moneropool

seta to malo gore dole, ajde izmeri tacno ovako koliko zaradis sa te 2 karte XMR za 24h na 1240/6000 gpu/mem i na kom poolu pa ce moci najobjektivnije da se uporedi, ja sa moje 2 270X na 1060/1250 0.7XMR za 24h na dwarfpool brzina po karti 355h/s.
*1240/6000 oc 750ti sam uzeo kao neki prosek oc non stop da radi duze vreme da ne bude bas ekstremno 6400 ili 6500 za memoriju

Sa kojom verzijom minera izvlacis ovu brzinu? Jel to brzina koju ti miner prijavljuje? Nisam se nikad udubljivao u to koliko mi tacno daju, bilo je oko 330, ali sam sad bas pogledao i toliko imam na klokovima 1150/1400. Na tvojim klokovima imam samo 320. Nije bas ni mala razlika od 10%. Jedna Giga i jedna Asus 270X.

6.1 clay, ne mogu brze zbog napona preko 1060 dize na 1.206V e sad nasao sam podatak ovih sto su promenili napon sa hex editorom oko 1.1V 1150/1500 400mh/s, inace memorija je hynix

Poslednja izmena:
Vidi da ti ne fali neki file u folderu?

Ispostavilo se da jeste falio jedan file i to najbitniji a slepac nisam primetio, tokom prenosa ga je Avast blokirao a nisam video. Hvala

Sad radi na masini gde je radio i 3.1 (logicno) alio druga nece da saradjuje, tu ima malo vise problema. Npr. nece ni x15 da mi kopa a radio miner pre. Sad ga pokrene kao i za monero i momentalno blokira (NsGpuCNMiner.exe has stopped working). Da li neko ima ideju?

Ispostavilo se da jeste falio jedan file i to najbitniji a slepac nisam primetio, tokom prenosa ga je Avast blokirao a nisam video. Hvala

Sad radi na masini gde je radio i 3.1 (logicno) alio druga nece da saradjuje, tu ima malo vise problema. Npr. nece ni x15 da mi kopa a radio miner pre. Sad ga pokrene kao i za monero i momentalno blokira (NsGpuCNMiner.exe has stopped working). Da li neko ima ideju?

Tacno sam znao. Nema sta drugo. Poz.

Za ovo nemam ideju.

Koliko da ocekujem od R9 290x?

Imaju li neka posebna podesavanja?

Planirao sam da kopam ovaj monero..

edit: koji pool koristite?

290x ako je hynix na defu bacaju oko ~750....ja se uprvo igram sa jednom...1100/1500mhz, a2 parametar, 13.12drajveri, 805h...240w iz uticnice, tj razlika ler/load.
elpide bacaju ~100h manje.

niko ne komentarishe skok diff-a.

Poslednja izmena:
290x ako je hynix na defu bacaju oko ~750....ja se uprvo igram sa jednom...1100/1500mhz, a2 parametar, 13.12drajveri, 805h...240w iz uticnice, tj razlika ler/load.
elpide bacaju ~100h manje.

niko ne komentarishe skok diff-a.

Uh al' si je razvukao svaka cast.

Cena nikako da probije 0.0039-40

to samo za test, moze i 900h da se izvuhe (sa 6.1 klejmur majnerom :D), ali vodeno da radi :)...tj da se dobije sa dve takve isto koliko i sa 4x 280x na oni mojim taktovima

to samo za test, moze i 900h da se izvuhe (sa 6.1 klejmur majnerom :D), ali vodeno da radi :)...tj da se dobije sa dve takve isto koliko i sa 4x 280x na oni mojim taktovima

ja sam 4x280x dobijam 1965 na default klokovima, mozda bih mogao da naguram preko 2100 ako bi dizao klokove, na -a 1 sam.

ja ih drzim kao i sve do sada...950/1500 sa 1019mv i tako bacaju 1800-1820 sa 4.0 majnerom i 13.12 drajverima, i troshe ~580-600w.

ova 290x na 950/1300 sa -50mv daje ~670h za 155w.

a2 sve

Poslednja izmena:
Vrh Dno