Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Extremehash je ok, zadovoljan sam. Daje mi otprilike po kalkulatoru.

Ja kopam aeon i nadam se dobroj ceni kad izidje na menjacnice, sta ce biti videcemo.

Aeon je izasao na menjacnicu odavno, swaphole je u pitanju. Inace, vec smo se svi nakopali i izdampovali, od pocetka pa do pojave na swaphole. Meni je bio ok, ne znam sta sada moze da se ocekuje od njega.

ovo se jos posteno nije razvilo, vidim ja... nit postenog novcanika, nit postenog pool-a...
cekam da se malo razviju, pa mozda predjem malo ovde... za sad samo max...

Ali se postene pare uzimaju, pocev od MRO preko AEON, DUCK, MNC i ekipe... ali samo da kopas dok se ne pojavi na menjacnici. Posle toga postaje katastrofa.

e da, kipo neshto otanjio, ne otvara blokove i malo se dobija...ja preshao na minexmr

http://minexmr.com/

a i under bi mogao da promeni nick u Coin_Undertaker

Poslednja izmena:
Krecu je vise unazadio Srbe nego rat 14te :D

A ja bih zeleo da doniram simbolicno ako dopustite, 1XMR. Molim za adresu.

Hvala.. :) Adresa pise u onom fajlu uputstvo.txt, a ima i na samom prozoru ona poslednja sto pise "donate XMR" :)
46huLCNkxF5efM526TR5FhDiMNAsRtdbv4NigL5NSgp3T5FB8Xq3EbLQfhDcLVGFsxLHDTtU7MKDucvu4qFr4C73V1GTJHu

edit: dodacu malo kasnije adrese i za XDN i QCN

Poslednja izmena:
Ja dampovao sve preostale kupljene i iskopane XMR malopre na 0,00388, još sam i u plusu u odnosu na uloženo. Ostalo kako se iskopa dampovaću po trenutnoj ceni, drugo i nema smisla.

Čim cena malo skoči dampuju veću količinu, čekaju da se malo oporavi i sve tako. Dosta osciluje sa stalnim silaznim trendom, nema nekog smisla čuvati XMR.

Ovo otimanje preko minera i stalno dampovanje ne daju nikakvu perspektivu novčiću.

nasao sam problem sa prikazivanjem statistika na monero poolu, dns servis koji opsluzuje benchcryptolools adresu je u banani, imaju nekih problema, pa je to pravilo problem i na poolu. sad bi trebao da radi, bar direktno preko ip adrese.

Ako koriste NO-IP za domene, Microsoft je danas tu napravio žestoko sr***e, po sudskom nalogu su oteli 22 DDNS domena od NO-IP-a i sve sajtove koji su tu bili registrovani redirektovali u sinkhole.

Meni ne rade dva NO-IP domena od jutros.

vlax, šta misliš da zakupimo neki domen za bazene, ono mybench... nikad ne mogu da zapamtim? Pošto nam treba samo za naše potrebe, čak i jeftini .info bi bio sasvim dovoljan, npr. bench-pool.info, ili bez srednje crte. Dostupan je i bpool.info.

Ako odgovara, odmah ću da zakupim i tako simbolično doniram.

Sto se mene tice moze, nesto tipa bench-pools, benchpools, ili nesto slicno , sta je vec dostupno.

Zakupljen benchpools.info. Posalji mi na PM podatke od hostinga.

MinerProxy v0.3
https://mega.co.nz/#!vFVVCQrI!ciAgrBCXX5g4-_C31RmmSAU78-vjXL6VNwo39jQ_13k

Dodata XDN DevFee adresa i ispravljeni bagovi..
Mogao bi postaviti proxy na btctalk, bilo u claymore temu, ali bolje ovde https://bitcointalk.org/index.php?board=160.0 . Napišeš uputstvo na engleskom, možda da skloniš tvoju monero adresu iz samog programa da ljudi ne budu zbunjeni, a ostaviš je u uputstvu i na forumu da mogu da ti doniraju

P.S. A u budućim verzijama ako je moguće dodati mogućnost za failover :)

i onda claymore u sledećoj verziji napravi bypass toga

Sem ako ne bude forka ili jako velikog ubrzanja sa novijim verzijama minera, ostaneš na staroj verziji na kojoj proxy radi, mnogo je bolje ako može claymore-u da se oduzme onih 5% koje dampuje.

MinerProxy v0.4
https://mega.co.nz/#!PVs0CCBC!GybD2X5qUPBh5182JIKzm2_lj5lOxOBFdhDvhSo6MnY

Evo i QCN novcica.. ne znam da li treba jos neki da ubacujem.. to su svi najvazniji..

@dzojstik
pa mogao bih.. mozda bi to smanjilo dumpovanje :)

@Vojkane
Napravicu ja posle bajpas njegovog bajpasa :)

edit: e da.. ako vas bune adrese koje su upisane, samo izbrisite cfg fajl i unesite svoje, zatvorite program da snimi ponovo cfg i to je to.. :)

Poslednja izmena:
Ne mogu da pošaljem 5 XMR na menjačnicu, da li imate predlog kako to da rešim? "transaction too big" dobijam...

Slao sam postepeno sve manji i manji iznos, od nekih 20 pa 10 pa 5 i sad na kraju ne mogu ni tih preostalih 5 da šaljem...
Izbrisao sam sve fajlove od walleta sem .keys fajla i ponovo napravio novčanik. Šta mi ostaje da uradim?

Ne mogu da pošaljem 5 XMR na menjačnicu, da li imate predlog kako to da rešim? "transaction too big" dobijam...

Slao sam postepeno sve manji i manji iznos, od nekih 20 pa 10 pa 5 i sad na kraju ne mogu ni tih preostalih 5 da šaljem...
Izbrisao sam sve fajlove od walleta sem .keys fajla i ponovo napravio novčanik. Šta mi ostaje da uradim?

Jesi uracunao fee za slanje?
Mozda nemas dovoljno sredstava za isnos koji saljes + fee za slanje.
Meni se isto desilo i na kraju sam ukapirao da pokusavam da povucem sve a nisam uracunao fee.

Vrh Dno