Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Mora ga biti pre ponoći. :D

Ma dajte Aeon pool, pa da gazimo
mozemo i taj pool, za aeon, samo mi treba novi host, tesko da bi mogao vise poolova na ovom jednom. e sad bilo bi lepo kada bi zainteresovani za to dali donaciju pa da zakupim novi host da se to podesi.
trebalo bi mi 0.0165 btc-a pa ako ima zainteresovanih ostavicu btc adresu.

Nema veze nikakve ..

jeste... nego sam ja *****ao, al cu vam reci za koji mesec kada se ova tema zaboravi.. cisto da mi se ne smejete

Nije slabo, lutrija je u pitanju. Omaših za osam minuta. :D Sad kad sve radi, mislim da može da se vrati fee? Ili još bolje, nek uzme onih 5%. :D

Samo svi lepo prijavimo regularno adrese. Ionako ne može da se vidi ko koliko ima. :p

Poslednja izmena:
Jel imao neko problem sa sync bitmonerod.exe?

BHxYjRv.jpg

Bio i Monero Missives no 4, fluffypony drzi prezentaciju Monera na Bitcoin Supernode Conference u Estoniji, sredjuje se daemon i wallet, ocekivalo se da cena krene bar malo gore, al sto bi reko legendarni I.Tomic jednom prilikom kad je pao gol uprkos postavljenom zivom zidu od buljuka igraca-"dzabe te tarabe", tako i ovde, MintPal melje melje melje-dok ne samelje i ispljune :smack::S:

Ekipa dumpuje tacno na 24 sata, vec toliko puta vidjen scenario na mintu...

Sta da se radi, vecina nas je u poziciji holding the bag a znamo kako to zavrsava u najvecem broju slucajeva al mozda i bude nekog talasanja bar pa da se spasavamo.

(inace, na 0.0039 smo vec)

Poslednja izmena:
Ja sam rasprodao na 0.006 ostalo mi samo ovo sa bench poola.
A i to neka stoji, pool nam je u banani sa srecom. Vec su ga skoro svi napustili. Mene to vise nervira nego cena.

mnogi se trude da ubace svoj coin na mintpal,a ispada da je mnogo bolje kad on nije na toj menjacnici

U kom smislu bolje? Više od 2-4%? Dobio sam jedva 2%. 14.4 drajveri, ali tu su amd_opencl64.dll i amdocl64.dll iz 13.12, da bi mogao koristiti 4.0 miner za 13.12.

Poslednja izmena:
U kom smislu bolje? Više od 2-4%? Dobio sam jedva 2%. 14.4 drajveri, ali tu su amd_opencl64.dll i amdocl64.dll iz 13.12, da bi mogao koristiti 4.0 miner za 13.12.
ima dve verzije ovog novog minera jedna za 13.12 i jedna za 14.6, a ne za 14.4. meni su 270x sa nekih 310hs, otisle na 335hs sa minerom za 14.6(catalyst od 24.juna) @1080/1000
Mada po ovome one i dobijaju najvece ubrzanje
-a Select algorithm. "-a 0" (default) means autoselection, "-a 1" means fastest mining mode, "-a 2" means a bit slower mining but with less power usage.
Difference in mining speed between "-a 1" and "-a 2" depends on card, it is about 3-5% for 270 cards and only about 1% for 280/290 cards.
By default (autoselection) "-a 2" will be selected for 280/290 cards and "-a 1" for other cards.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno