Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Bolji je FX za sada i best buy ti je FX 8320 ;)

I ja pokusao svasta al nikako da vaporka 280x baci preko 370hs. Ako neko uspe nek javi.

obratite paznju, izgleda da karte za elpidama kopaju jako loshe CN valute.

Него људи имам намеру да купујем нови комп, међутим мало се размишљам ко се боље показао, АМД или Интел што се тиче рударења са процесорима? Имао сам намеру да узимам и7 4770к и Нептун 140 лађење. Да ли је за копање можда бољи неки ФХ? Капирам да је бољи Интел због потрошње, али реко ајде да питам

AMD je za Intel otprilike što i Opel za BMW. Trenutno bolje kopa ovo i jeftiniji je, pa ako ti je to glavno i najbitnije, kupuj AMD. Ako nameravaš da radiš i druge stvari, neki render i sl. ili jednostavno hoćeš da imaš generalno ozbiljniju mašinu, onda se otvori i kupi taj Intel. Nemoj zaboraviti da Intel dosta manje struje troši od AMD-a, ako ti je i to bitno. Nadam se da me sad neće prozvati neki AMD fanboy-evi, ali ovo je onako najkraće i po mom mišljenju najobjektivnije (ne gadim se ni jednog ni drugog).

Нисам ни ја гадљив, сада у компу имам АМД, него чисто кад не знам нешто - питам. Свакако се треба мењати машина, размишљао сам да се узме 4770к + радеон290 који ће повремено копати чисто јер сам на берзи па да зарадим још нешто мало новчића за играње, греота да имам фине компоненте а да нису упослене :)

obratite paznju, izgleda da karte za elpidama kopaju jako loshe CN valute.

Procitao sam to negde.
Problem je sto moje 270x imaju elpida chipove a rade bas kako treba, dok 280x sapphire dual x rade slabije, a mislim da imaju hynix chipove, verzija sa 1500mhz memorijom.

Ja mislim da je to do latencija memorije ...

Ja mislim da je to do latencija memorije ...

Marvellous, getting 1800h/s with my r9 290 cards! 29% increase!

The memclock on the cards were jumping between 100 (idle) and 1500MHz batshit crazy on 2.2 but seems a lot more stable now.

For those who wonder:

3x r9 290 gigabyte reference with elpida
8gb ram
have not manually set anything (virtual memory nor gpu alloc)
catalyst 13.12
win7 64

Evo covek sa elpida chipovima izvlaci 600hs sa 290, znaci nije do mem chipova. Ja sa 270x sa elpida izvlacim 330hs.
Ovde je izgleda problem samo sa 280x, samo Asusi rade dobro izgleda.

ko zna....
mozda to vazi samo za tahiti...da je sa elpidama buljson.
ja samo njih imam...mislim na tahiti...

Poslednja izmena:
ko zna....
mozda to vazi samo za tahiti...da je sa elpidama buljson.
ja samo njih imam...mislim na tahiti...

Videcemo, zasad ni Claymore ne odgovara.
Nismo samo mi, na bct se takodje dosta ljudi zali.

Ljudi, budite se! Kramp u ruke! :mad: :D

A cena 0.0078 ...

Da li vama monero.crypto-pool.fr pokazuje dosta manji hes od stvarnog?

wow, 600 btc-a se obrće na poliex-u.

kada stigne na mintpal, mislim da će svi dosadašnji DRK i ostali pampovi da budu mala deca.

pare.gif

Poslednja izmena:
Samo da ne bude scenario da izlazak na Mintpal ubije isplativost kopanja, u kojem god smeru da ode cena.

Kod mene 3x 7950 daju 840 h/s. Nema sanse da ih namestim da bacaju vise. Probao sve iz upustva i moze samo manje.

ja sam presao.. mada ne znam da li je do tvog pool, ali ne prikazuje nesto dobro ili treba sacekati da nas svati

Untitled.png

error connection, i sve mi prebaci na http://monero.crypto-pool.fr/#

sad cu u pool listu da dodam tri puta tvoj pool u vrhu liste, jer ako i namerno rade prekid veze od par secundi a to je taman dovoljno da nas ociste sa pool

izadjoh na 96 al sam prerano usao opet na 82, ici ce i do 70 sigurno, uglavnom udarili smo u 0.01, mada sa ovim malim padom btc-a amazon isplativost je negde na 0.0067-9
uglavnom kao sto rekoh trenutno najvise potencijala za #2 coin

Poslednja izmena:
izadjoh na 96 al sam prerano usao opet na 82, ici ce i do 70 sigurno, uglavnom udarili smo u 0.01, mada sa ovim malim padom btc-a amazon isplativost je negde na 0.0067-9
uglavnom kao sto rekoh trenutno najvise potencijala za #2 coin

na kojoj menjacni je bio 96?

ma pukao je sugavi demon, a kolko citam nisu jos sve to kako treba ispeglali pa ne radi sve savrseno. pokrenuo sam ponovo, i citam da vidim sta se radi na tu temu. :)

Ok. Da li su nam se u međuvremenu računali share-evi?

Moja preporuka za pocetak sto se tice naseg pool-a , smanjiti fee na neki minimum minimuma i reklamirati cesto na btc talk pa posle podizati fee kad se navuce snaga ;)

prihvatanje shareova radi, to je drugi program. polako, oglasicemo kad budemo sigurni da radi ok :)
a ova sinhronizacija ubija, jos ako pukne proces u sinhronizaciji, nista se ne sacuva, nego krene ispocetka, kakva glupost...

Poslednja izmena:
Koja je fora sa ovim Poloniexom, odavno mi stoje orderi na malo ispod 0,001 i nisu prošli, a vidim da je išla cena do te cifre?

prihvatanje shareova radi, to je drugi program. polako, oglasicemo kad budemo sigurni da radi ok :)
a ova sinhronizacija ubija, jos ako pukne proces u sinhronizaciji, nista se ne sacuva, nego krene ispocetka, kakva glupost...

samo ti vezbaj sa mojim rigovima ;)

al kad dodjem u BGD ima da me castis sa PIVOM

Lako cemo za pivo, samo da ovo proradi kako treba ;)

Nazad
Vrh Dno