Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Probaj, ako već nisi da izbrišeš drajvere sa onim uninstaller programima. Ima ih u softver temi negde na poslednje 2-3 stranice.

I probaj da restartuješ komp i te više puta da pokreneš miner. Pođi od default klokova i nemoj biti preagresivan u ceđenju što višeg kloka. Sa komandom za 100% opterećenja GPU-a, treba da imaš, barem ja imam, konstantno opterećenje od 99%.

Obrisao, display driver uninstallerom, instalirao 13.12, restartovao i sad imam manje od 300hs.
Klokovi su na deff, jel moguce da je do undervolta?

Hoće, pumpaše onaj CRYPT pa valjda zato. A uleteli su mešetari već odavno pa sad "cede" i BTC iz njega, verovatno.
Ali ja svejedno nemam petlju da izađem i da posle uletim, jer nemam rezervi BTC-a (opet :wall:) sa obzirom da sam u tri valute trenutno - BC, MAX i XMR. Ironično je, da jedino na MAX-u zarađujem i to na padu... :trust:

I ovaj poloniex laze jos gore nego cryptsy...

24h cekam da mi uknjize deposit na qcn, koji je od tada u konstantnom padu, i taman da dohvati bunar onda ce mi se pojaviti... Pa da znam samo gde se nalaze da odem bombu da im bacim lopovsku

Nesto racunam, ako se recimo 30% XMR-a (da ne racunam ostale CN novcice) iskopa preko Claymore minera, covek svaki dan uzima 5% od oko 7000 novcica, sto izadje oko 350 XMR na dan. 1,5 BTC dnevno, 45 BTC mesecno, 540 BTC godisnje. Lepe cifre.

Jeste. Previsok je fee. Ali iskreno, ne mislim ja da je to za njega - mora tu XMR tim da ima prste umešane. A zamislite, ako taj krene da se istresa. Sam može da radi sa cenom šta hoće?

Nije to ništa, ArtForz je svojevremeno držao 25% BTC mreže, svako ko zna to sve da isprogramira zaslužuje svaki peni :)

Ja sam izašao na 2 eura po komadu. Ne dopada mi se ovaj pad, bilo je previše lepo da bi bilo realno... Pratiću, možda opet uletim u nekom trenutku.

nikako prodavati n a ovaj volume monero. :D

štaviše, razmišljam se da pošaljem još 0.1 btc-a da se još malo dopunim.

Uspeo sam 280x da nateram na 315hs sa 1100/1250 klokovima ali dalje nikako.
Negde sam procitao da to moze da bude do memorijskih cipova i da elpida cipovi na grafikama uzrokuju da hasuje manje.
Kolko vi izvlacite sa 280x i kojeg proizvodjaca?

meni na kucnom racunaru asus 280x izvlaci 385 khs

uopste ne trgujem monerom, samo kupujem.

a i da trgujem, nikada ne bih pravio trejdove od po 1 btc, nego po malo.

uopste ne trgujem monerom, samo kupujem.

a i da trgujem, nikada ne bih pravio trejdove od po 1 btc, nego po malo.

Nije nikakva prozivka, samo konstatacija. Mislio sam da se radi o ozbiljnijim ciframa s' obzirom da si jedan od najistaknutijih (ako ne i najistaknutiji) clan ovog podforuma, + si fino promovisao ovaj coin :).

ne osecam se prozvanim. :)

i odakle ti to da promovišem? samo sam u njemu video potencijal, i to je to.

i nisam voljan da dajem previše btc-a na nešto što je još uvek u beta fazi + ima veliku inflaciju.

nisi valjda mislio da sam ga ovoliko ja lično napumpao? :d

Poslednja izmena:
ne osecam se prozvanim. :)

i odakle ti to da promovišem? samo sam u njemu video potencijal, i to je to.

i nisam voljan da dajem previše btc-a na nešto što je još uvek u beta fazi + ima veliku inflaciju.

nisi valjda mislio da sam ga ovoliko ja lično napumpao? :d

Nisi ni imao zbog cega :).

Nisi se "napunio" prije "promocije"?

Da, da - bas sam to pomislio i nista drugo ;).

iskopao sam 16 blokova, kad je bio diff mali, i nakupovao jos 200~300 komada. to je smesna cifra.

ja "promocije" kada radim, radim ih za mnogo, mnogo vise od toga.

(i ne mislim na novčiće, btw. jer "promovisanje novčića" je po meni najobičnija teleshop prodaja)

Poslednja izmena:
Monero [XMR] (CryptoNight)

iskopao sam 16 blokova, kad je bio diff mali, i nakupovao jos 200~300 komada. to je smesna cifra.

ja "promocije" kada radim, radim ih za mnogo, mnogo vise od toga.

Slazem se, mala (smijesna) je cifra. Mada, nije ni bitno - s' obzirom da si prepoznao potencijal zaista sam mislio da se radi o nekim iole ozbiljnijim ciframa.

Edit:
Sa zadnjim, dodanim, dijelom se u potpunosti slazem.

Poslednja izmena:
pa dobro, mene to nista nije kostalo, a realno za neko vreme mi može stići nagrada.

kao sa ltc-om što je bilo, uostalom. :D

pazi, kupovao sam ga i kopao kada je bio 0.0002. :D

btc još čekam da mi se isplati.

Poslednja izmena:
sta mislite, da li ce ici jos gore?? trenutno 5200-5400

Poslednja izmena:
Gde može da se vidi kada izlaze nove CN valute?

Koliko vam daju AMD fx 8350 i FX 8320 na stock i koliko na OC klokovima sa ovim Claymore CPU minerom, ili kojim vec daju najvise?
Ujedno i preporuka za AM3+ plocu, koja nije skupa.

Ja imam hardware pa mi glupo da kupujem kad stancam sam.

Za poredjenje sa minerima, na i5 3470 sa claymore cpu minerom dobijam tacno 197 hash/s.

Kupio sam ga noćas ponovo na 0.0044. Dobro sam nanjušio. Idemo dalje. Oprezno, naravno.

Vrh Dno