- Učlanjen(a)
- 16.06.2003
- Poena
- 440
ne pratim shitcoin/ove, ovaj cpu coin mi je slucajno zapao za oko, cini mi se zanimljivim. za sad samo 64bit sistemi, na linuxu cpu/ovi daju znatno bolje hashrate/ove.
kopam ga vec par dana, da li bi mi neko prodao koji novcic za btc? ili iznajmio neku cpu farmu?
🙂
kopam ga vec par dana, da li bi mi neko prodao koji novcic za btc? ili iznajmio neku cpu farmu?
🙂
Još jednom da se napomene da ne šaljete novčiće direktno sa pula na berzu, jer vam neće nikada stići.
Claymore@Minergate
GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100
NsGpuCNMiner.exe -o stratum+tcp://mro.pool.minergate.com:45560 -u mail_I_use_for_minergate -p password_I_use_for_minergate
Claymore@Windows 8.1
Every new Windows version has more and more paranoid security settings. For Windows 8.1 x64:
1. Make sure you are logged as admin. Create shortcut for NsCpuCNMiner64.exe on desktop.
2. Open shortcut properties, and specify command line parameters, for example:
NsCpuCNMiner64.exe -o stratum+tcp://mine.moneropool.org:80 -u [YourMoneroAddress] -p x
3. Press "Advanced" button, check "Run As Administrator". Also disable UAC and reboot (perhaps this step is not ncessary for your configuration).
4. Start shortcut, I get about 290 h/s on stock i7-4770 in Windows 8.1 x64.
Windows 64-bit binaries
Claymore CPU/GPU miner
Za one koji imaju monero novčanik napisao sam programčić u javi koji iz logfajla izdvaja prilive pa ih možete razgledati po mesecima ukoliko ste dovoljno često sinhronizovali novčanik.
Imam instaliranu JRE 8 update 31 ali verovatno radi i na starijim JVM.
Ako nije acosirana extenzija (ne startuje dvoklikom) možete startovati iz console sa:
java -jar swe.jar
P.S.
Otvarate simplewallet.log koji se nalazi gde i monero wallet.
Prilozi
Poslednja izmena od urednika: