POPRAVIO SAM PIXEL :banana: :banana:
Dakle ako neko ima slicnog zelembaca...uspeo sam da ga nateram da radi, kao sto sam i obecao :d
Nikakva pixel-fix aplikacija nije urodila plodom pa sam presao na tehniku masaze. Vrlo je zanimljivo da sam uspeo masazom da ga sklonim iskljucivo na svetlijoj pozadini i to tako sto sam preko prsta stavio prilozenu krpicu. Lagano se masira u krug, tik oko pixela pa se malo rasiri radijus masaze, menjajuci svo vreme jacinu pritiska(normalno ne previse). E sad, dok se masira, on je tu ali kad se prestane sa masazom on lagano nestane. Prvi put kad je nestao - ja se odusevio, upalim DeadPixelBuddie i cim sam upalio crnu - on se pojavi. Vratim se na svetlu pozadinu (konkretno-neka nezno siva boja u operi) i opet masiram dok ne nestane, opet crna - on se opet vrati ali vec malo teze. Treci put se jedva vratio, a posle cetvrtog puta ga vise nije bilo :banana:
Nemam pojma zasto nestaje samo na svetloj pozadini ali na crnoj kad masiram nece ni da mrdne, zakucan u zeleno. Eto, posto vas ima sa stuck pixelima dosta, probajte i ovo, ne mora da znaci da ce svima da proradi ali valjda ce bar neko uspeti da odglavi prokletinju.
Pozdrav.