Evo pazario i ja :d
Monitor je,u najmanju ruku,fantastican! Za sve vas koji se dvoumite izmedju ovog i 226BW,samo da znate da tih 1cm sto gubite je totalno nebitno,jer je ovaj monitor ogroman. Boje su dobre,nemam pozadinsko probijanje,niti imam mrtve pixele. Odziv nisam stigao da proverim,ali sam odgledao jedan film i imam samo reci hvale.
Brightness = 50
Contrast = 70
Ova podesavanja mi najvise odgovaraju. Platio sam ga 309e (znaci sa pdv-om od 8%),i za te pare je SAVRSEN! Dakle,ako je neko u dilemi sta da uzme,moja preporuka je ovaj monitor u svakom slucaju.
Provericu odziv ovih dana,mada mislim da ne bi trebalo da bude problema. Jedina mana koju ima je ergonomija,tj. tilt koji ide unazad lepo ali unapred ne moze da se pomeri ni 2 cm. Mimo toga,sve ostalo je extra.
Danas smo na poslu kolege serviseri i moja malenkost uporedjivali LG L206WTQ-SF i Samsung 223BW po request-u jednog kupca.
Nas cetvorica (a sve sami experti) dosli smo do zakljucka da je LG bolji monitor u svakom segmentu...
Pozdrav
Danas smo na poslu kolege serviseri i moja malenkost uporedjivali LG L206WTQ-SF i Samsung 223BW po request-u jednog kupca.
Nas cetvorica (a sve sami experti) dosli smo do zakljucka da je LG bolji monitor u svakom segmentu...
Pozdrav
Mislim da je razlika svega 1cm (0.4") :wave:
Mislim da je razlika svega 1cm (0.4") :wave:
Pozdrav
E sad još samo da vam padne šaka L226WTQ, pa da se uporede (gotovo) iste dijagonale...
Mislim da od TN panela nemoze bas puno bolje da se izvuce nego sto je Samsung sa 223 modelom.
Moze boljeMarketing je chudo...
Samo cu reci - DELL 228WFP
Moze boljeMarketing je chudo...
Samo cu reci - DELL 228WFP
To je rekao samo zbog mene
Zna da obozavam Dell-a i da sam balavio kad sam ga video u radnji i sad me drnda...:wave:
Pricajte vi sta ocete ja sikiju umalo da ukradem monitor juce!!!
Pricajte vi sta ocete ja sikiju umalo da ukradem monitor juce!!!
?ako uspete da se dogovorite sa Kimtec-om za flesovanje firmware
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari