bre brate ne brini nista po pitanju monitora. On ne utice toliko osim ako nema bas veliki odziv, a ovaj ga i nema (2ms) tako da vozi slobodno. Samo da znas da jedino Asus na 22'' ima 2ms, ostali imaju po 5ms (LG, Acer idt...)
Meni je stigao veceras i palcen je 195e
Prelaz je inace, sa 17"CRT, pa mozete da shvatite kako mi deluje. Kada sam video manual, rekoh "Sta je bre ovo? Rat i mir?" Kad ono ubodi kablove, postolje i pici na dvajes jezika
Jedino sto sada divx izgleda like crap.
Meni je stigao veceras i palcen je 195e
Prelaz je inace, sa 17"CRT, pa mozete da shvatite kako mi deluje. Kada sam video manual, rekoh "Sta je bre ovo? Rat i mir?" Kad ono ubodi kablove, postolje i pici na dvajes jezika
Jedino sto sada divx izgleda like crap.
Nego, da li postoji i neko resenje za prikaz sajtova koj inisu optimizovani za 1680 rezoluciju? Negde se sadrzaj prikaze po sredini, a negde ode skroz u stranu
![]()
Konacno mogu da vidim sva potrebna polja u eM, uT, a da ne moram da skrolujem. Jedino sto serije i filmovi izgledaju tako kako izgledaju. Al ajde, ne moze se sve imati(ustvari moze, HD video)
Da li je jedini refresh rate 60Hz? Ne nudi mi nista drugo.
I u Operi se isto prikazuje (b92, da budem precizniji).
Kako mislis da samo Asusima 22incha ima 2ms?????
Prvo vecina monitora ima 2ms ali gtg (gray to gray) sto nije isto sto i btb (black to black),a to da samo asus ima 2ms,ne bih rekao....
Devojka vec skoro godinu dana ima LG226WTQ koji ima 2ms.....
A to gtg i btb,ja u radu UOPSTE ne razlikujem..... A kao btb je ono kako bi trebalo da bude.....
Sad sam primetio neko treperenje na gore kao trake koje se krecu ka gornjoj strani monitora.Na tamnijim pozadinama.Sta je to ?
Nisi me lepo ispratio... samo Asus vw222s ima 2ms od te serije vw222s, kapiras?? Znaci ista oznaka samo drugaciji proizvodjaci, a ne generalno da je jedini monitor od 2ms... pa to bi bilo smesno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari