crossfire je napisao(la):Za tog Bartona 3000+ trazi 65e (sad ce drvlje i kamenje po meni kako ne vrijedi, ali' ima ljudi kojima vrijedi toliko),
Abita ne daj ispod 40e,
MSI 6600 Diamond ne ispod 120e
Imas dobru konfu, ne vidim razlog da ti se zuri da prodas "na brzinu"!
:wave:
robija73 je napisao(la)::barton 80e;abit 50e;diamond 130e.sigurno.
robija73 je napisao(la):sta je realno to je diskutabilno a sta mozes da dobijes to je :barton 80e;abit 50e;diamond 130e.sigurno.i to sve u kompletu
robija73 je napisao(la):sta je realno to je diskutabilno a sta mozes da dobijes to je :barton 80e;abit 50e;diamond 130e.sigurno.i to sve u kompletu
grozni je napisao(la):210EU onako quick, 225EU max. Ko ce bre da plati 6600 130EU?
robija73 je napisao(la):abit nf7-s rev.2.0 ima da se kupi samo na dva-tri mesta i kosta oko 90e.
emaniac je napisao(la):@PoisonFree
"ma flashuj bios od 6600gt na tu kartu i eto ti punokrvni 6600gt. bez problema za nju mozes da trazis 130e"
a zar to onda nije CISTA PREVARA !!!???!?
NE MOGU DA VERUJEM i jos POTENCIRAS TAKAV POSTUPAK i nagovaras i druge !!!
pa bar ne pricaj nikome i ako prodje-prodje !!!
ja prodajem vec flashovanu kartu, ali sam to i napomenuo (a uz to je prodajem u ORIGINALNOJ ambalazi i sa punom garancijom)...
a sto se tice bartona, pre nedelju dana sam mog prodao za 70e, pocetna 80...radio je [email protected], sto sam i naznacio kupcu i poslao mu linkove na moje tredove u vezi oc-a istog (ovaj iz potpisa). i covek nije rekao ni reci i jos sam mu naveo i starost cpu-a, ubacio ga je u plocu, predamnom istestirao 20ak minuta i iskesirao mi kintu.
(ako procita ovaj post, neka me ispljuje pred svima ako nije bilo tako)
btw, PoisonFree, jesi li zainteresovan za leadtek 6600(nije GT) agp, znas, klokuje se k'o blesava, ide i do 800/1500 na vazduhu. jes, samo pcb je asus-ov, a i na njemu je odstampan asus-ov brand?cijena prava sitnica - samo 170E...polovna
ma daj. flashni pa uvali...
poz.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari