Šta je novo?

Molba za pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

UnknownAvenger

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
25.06.2013
Poena
51
Pozdrav svima. Kao prvo nadam se da nisam promasio thread a ako jesam molim moderatore da ga premeste tamo gde treba.
Imam jednu malu molbu jer mi je potrebna pomoc vezano za skolu.
Imam neke stare primere testova i manje-vise znam da uradim zadatke i teoriju osim poslednjeg zadatka na svakom od testova pa sam mislio ako neko ima viska vremena da mi pomogne i resi mi te zadatke kako bih ja imao neku shemu po kojoj bih mogao da skapiram sta i kako treba. Svaki od ovih zadataka, kao sto pise i na poslednjem testu, moze da se uradi i kao C# program ako je nekom to lakse.
Hvala svima na pomoci.

Email za kontakt [email protected] ili na PM.

Poslednja izmena:
Nema problema.

500 € ako ti odgovara, javi se na PM.

P.S. Ja sam malo veći vragolan. 😉

Ja ti odradim za 450€

😀

€400 + €10 po svakoj oceni preko 5!

Da si pitao da ti se objasni neki deo zadatka ili da si uradio nešto, pa zapelo... verujem da bi već imao rešenje pred sobom.
Zaista mi je žao ali nikako ne bih mogao da ti pomognem i napišem kod za ceo zadatak.

Hvala ays na pojasnjenju.

A za ostale: Ne kaze se dzabe da iver ne pada daleko od klade. I mame isto vole da vam se cenkaju pre nego sto odrade posao... 🙂

Pogledaj neke druge teme i po arhivi kako ovde, tako i na drugim forumima. Videćeš da se skoro nikada nije nekom uradio ceo zadatak za školu ili faks, pogotovo ne iz programiranja. U mom slučaju, ja ne želim da ti pomognem, tj odmognem, činjenicom da bih ti napisao kod za neki od onih zadataka, ponajviše jer tako nećeš ništa naučiti i jednoga dana ćeš možda postati programer čije ću brljotine morati ja da ispravljam.

Previše i prečesto sam to radio u godinama iza nas.

Ajde momci, nemoj da ste takvi, siguran sam da bi ste mogli da mu pomognete i napisete programce da nauci lekciju! Ja sad nesto nemam vremena, pisem neki keylogger pa moram da formatiram hard...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno