Šta je novo?

Moje modovano Spire kuciste...

TheBear

Slavan
Učlanjen(a)
09.02.2009
Poena
379
Pre moda, izgled kucista i hardvera:

Posle moda, sve sredjeno:

Prednja strana sa otvorenom stranicom:

Zadnja, otvorena stranica:

Unutra:

Zatvorena stranica:

Vrh kucista:

U mraku:

Hardver:

AMD Phenom II 955BE @ 3600Mhz
OCZ Vendetta 2
DFI Lanparty DK-790FXB-M2RSH
4x1GB Geil Black Dragon DDR2 800Mhz
Hard disk WD Black 1TB i Seagate Barracuda 250GB
Force 3D ATI HD 5750 Crossfire 16x/16x PCI-E 2.0
Napajanje OCZ SXS 600W
Dva Enermax Magma ventilatora i dva fabricka Spire.

Poslednja izmena:
ZJU, kako moćno izgleda :zgran:

respect za mod

Jos slika, moze 10 po postu pa zato:

Poslednja izmena:
Jos da odradis sleeve svih kablova i savrsenstvo :)

@TheBear
Mogao si napisati sta si sve radio na kucistu.;)
Inace pohvale za mod.
Moji predlozi za poboljsanje:
1. ofarbaj thumbscrews kao i srafove koji drze taj fan grill na vrhu kucista
2. skini taj plasticni grill sa exhaust venta kao i sa tog venta na dnu kucista
3. hard diskove okreni na drugu stranu zbog kablova
4. i naravno ako je moguce rupe za cable management
:wave:

@ Garson hvala na predlozima.

Kuciste je farbano u mat crno bumper sprejom kao i Vendetta i graficke. Stavljen je zatamnjen plexi sa strane busena stranica, i dole je buseno za jedan vent da ubacuje na dnu i gore za drugi, a ostalo je ofarbano obicnim crvenim sprejem ona mrezica, i ventilatori, stavljeni grill-ovi isto su ofarbani u crno eto ukratko. I stavljene su ove diodice, ali nisam ja to stavljao te diode, tako da se ne razumem mnogo u to.

I stavio sam dva Enermax Magma ventilatora pored dva fabricka, i svaka preporuka sjajni ventilatori dosta tihi a imaju jako dobar protok.

A sto se predloga tice:
1. Moze i to da se odradi, ako budem imao vremena.
2. Za sada mi je ok ovako sa grilovima.
3. Nazalost ne moze tako da se stavi, hteo sam to da uradim, ali ne moze.
4. Previse je malo mesta izmedju stranice i onog metala gde je ploca, nema sanse da se provuku kablovi, sem nekih malih tankih, tu su sada kablovi za diode.

^^^
Lepo, crveno crna kombinacije ne može da omane :)

Ček, ko je radio ovo ti ili Bear? Sviđa mi se, samo ode garancija sa grafa XD (zlu ne trebalo :p )

Koja je ovo pesma u video klipu?

:wave:

EDIT: Da li ti je farbanje donelo degradaciju perf kulera?

Poslednja izmena:
Lepo odradjeno. Bas prostrano i kvalitetno kuciste-pogodno za seckanje i modovanje. I alat za pozeleti :). Kad bih se dohvatio tog Dremel-a verovatno bih i mrezice napred i nazad isekao ali i tako je ok. Laicko pitanje-da li bumper sprej namenjen za plastiku ima plastike u sebi i na neki nacin uspeva da izoluje aluminijumske listice cpu i vga hladnjaka? Uglavnom preporodjeno kuciste,sve cestitke !

Ovo mi je radio jedan decko, ne znam da li je na ovom forumu, jer ja nemam ni alat, a ne bih sve znao sto sam zamislio da odradim.

Villy, opusteno za karte, moze ovo da se skine ako bude trebalo ova boja, nije smirglano samo je predjeno sprejom radi izgleda.

@tabasca, ja mislim da ne utice na hladjenje, temperature nisu povecane... Malo su smanjene zbog dodatnih ventilatora. Znaci nije uticalo na performanse kulera.

Poslednja izmena:
predobro izgleda ! :D btw ti momci su i meni modovali stacker-a :)

Trebao si powder coating za kuciste unutra ali nije ni ovako lose.;)

odlicno izgleda koliko te je kostalo modovanje,a i koja je cena samog kucista posto bih ja menjao ovog svog starog kineza:crash:

Materijal oko 3.5k znaci ako imas alat i znas sve sam da odradis toliko bi te kostalo mene je izaslo i vise, ali ne nesto preterano, a kuciste ne verujem da ima da se kupi vise, ja sam ga davno uzeo 2007. kostalo je dosta jeftino oko 55 evra. Mislim to ti je kuciste preslikani Chieftec.

Poslednja izmena:
Extra odradjeno.........vendeta je super odradjena.:whip:

Extra odradjeno, meni bas zapada za oko i super pristaje ovom OCZ kuleru ova crna boja extra si ga ofarbao kao da je tako napravljen.

sad opet gledam...a sto nisu i ove bakarne cevi na hladnjaku ofarbane vec su ostale gole..

Nazad
Vrh Dno