Šta je novo?

Moj spisak android aplikacija

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
skinete sa marketa AppBrain https://market.android.com/details?id=com.appspot.swisscodemonkeys.apps&feature=search_result
registrujete se sa vasim google account na http://www.appbrain.com/

sync u appbrain aplikaciji i dobicete spisak vasih aplikacija, postoji dole desno generisan BBCode za forume i samo copy paste ovde

evo mojih apps trenutno

illidan's apps on Desire

Phone: HTC Desire
95 total, 73 free (76%), 22 paid (23%), 275MB total size, $55.30 total price

View this Android app list on AppBrain

telep's Apps on the Samsung Galaxy S

Phone: Samsung Galaxy S
124 total, 63 free (50%), 61 paid (49%), 635MB total size, $188.60 total price

Poslednja izmena:
DaPimp's Apps on the HTC Desire HD

Phone: HTC Desire HD
127 total, 94 free (74%), 33 paid (25%), 182MB total size, $109.98 total price

borowatz's Apps on the HTC Desire

Phone: HTC Desire
123 total, 104 free (84%), 19 paid (15%), 360MB total size, $58.99 total price

Pola ovih igara ni ne igram. Bolje da ih brišem. :D

Poslednja izmena:
konacno jedan postenjacina :)

^^^ Osecam da nece jos dugo :) zato nvukelic-u vise vrede aplikacije nego fon :p

^^^ Osecam da nece jos dugo :) zato nvukelic-u vise vrede aplikacije nego fon :p

:-devil-:

Šalu na stranu, dobar deo njih će biti plaćen, samo da omoguće plaćanje preko Marketa za Srbiju, I promise. Obzirom da neke koštaju kao prosečan espreso u Bg, neće mi biti ni teško, ni žao.

kutija's Apps on the phone

Phone: Samsung Galaxy S
92 total, 71 free (77%), 21 paid (22%), 261MB total size, $50.87 total price

Dobra fora sa ovim listanjem aplikacija. Pogotovo sto su linkovi. Mogu i da pogledam odmah sta je pametno/popularno za skinuti. Elem, stvarno podrzavam da uvedu sto pre placanje aplikacija kod nas (ne, necu da koristim market enabler, iako ga imam), jer hocu da platim pametne stvari, a oni za uzvrat da nam pruze ljudske mogucnosti da placamo!

Markosmi's Apps on the HTC Desire HD

Phone: HTC Desire HD
77 total, 68 free (88%), 9 paid (11%), 180MB total size, $22.83 total price

Svi imaju Angry Birds :) a baš je danas izašla vest da je igra prodata u 200miliona primeraka, što je stvarno wow... Ja ću svoju listu za nekih par dana verovatno, kada isčeprkam galaxy s

Nemam ja, smorila me za 15 minuta. Nema nikakve logike, nit razmisljanja u njoj, sve se svodi na puku srecu.

^^^ pa nije bash,da si igrao malo duze video bi da ipak treba skill-a...video sam to po tome kad dam nekome da igra angry birds po prvi put-vidim ih da samo buvaju,a nije bash tako;-)

Svi imaju Angry Birds :) a baš je danas izašla vest da je igra prodata u 200miliona primeraka, što je stvarno wow... Ja ću svoju listu za nekih par dana verovatno, kada isčeprkam galaxy s

Nemam ni ja, deinstalirao sam je pre neki dan, igrao sam je jedno mesec dana, pa me smorila.

Nemam ja, smorila me za 15 minuta. Nema nikakve logike, nit razmisljanja u njoj, sve se svodi na puku srecu.

eh sad puka sreca :) igraj malo vise i provalices da ima i malo skila :) slazem se za srecu potrebna je nekad ali ima i fazon da mozras pravi ugao .... jacinu i pravu pticu da izaberes :)

eh sad puka sreca :) igraj malo vise i provalices da ima i malo skila :) slazem se za srecu potrebna je nekad ali ima i fazon da mozras pravi ugao .... jacinu i pravu pticu da izaberes :)

Slažem se, ali opet smori posle nekog vremena :).

I užasno secka na Magicu, a mi odosmo u debeli off :)

darko34's Apps on the ZTE Blade

Phone: ZTE Blade
100 total, 68 free (68%), 32 paid (32%), 328MB total size, $80.80 total price

Vrh Dno