Šta je novo?

Moj spisak android aplikacija

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark, phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2, presonus eris 3.5, akg k712 pro balanced, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 e-white, cream soda switches, gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
skinete sa marketa AppBrain https://market.android.com/details?id=com.appspot.swisscodemonkeys.apps&feature=search_result
registrujete se sa vasim google account na http://www.appbrain.com/

sync u appbrain aplikaciji i dobicete spisak vasih aplikacija, postoji dole desno generisan BBCode za forume i samo copy paste ovde

evo mojih apps trenutno

illidan's apps on Desire

Phone: HTC Desire
95 total, 73 free (76%), 22 paid (23%), 275MB total size, $55.30 total price

View this Android app list on AppBrain

telep's Apps on the Samsung Galaxy S

Phone: Samsung Galaxy S
124 total, 63 free (50%), 61 paid (49%), 635MB total size, $188.60 total price

Poslednja izmena:
DaPimp's Apps on the HTC Desire HD

Phone: HTC Desire HD
127 total, 94 free (74%), 33 paid (25%), 182MB total size, $109.98 total price

borowatz's Apps on the HTC Desire

Phone: HTC Desire
123 total, 104 free (84%), 19 paid (15%), 360MB total size, $58.99 total price

Pola ovih igara ni ne igram. Bolje da ih brišem. :D

Poslednja izmena:
konacno jedan postenjacina :)

^^^ Osecam da nece jos dugo :) zato nvukelic-u vise vrede aplikacije nego fon :p

^^^ Osecam da nece jos dugo :) zato nvukelic-u vise vrede aplikacije nego fon :p

:-devil-:

Šalu na stranu, dobar deo njih će biti plaćen, samo da omoguće plaćanje preko Marketa za Srbiju, I promise. Obzirom da neke koštaju kao prosečan espreso u Bg, neće mi biti ni teško, ni žao.

kutija's Apps on the phone

Phone: Samsung Galaxy S
92 total, 71 free (77%), 21 paid (22%), 261MB total size, $50.87 total price

Dobra fora sa ovim listanjem aplikacija. Pogotovo sto su linkovi. Mogu i da pogledam odmah sta je pametno/popularno za skinuti. Elem, stvarno podrzavam da uvedu sto pre placanje aplikacija kod nas (ne, necu da koristim market enabler, iako ga imam), jer hocu da platim pametne stvari, a oni za uzvrat da nam pruze ljudske mogucnosti da placamo!

Markosmi's Apps on the HTC Desire HD

Phone: HTC Desire HD
77 total, 68 free (88%), 9 paid (11%), 180MB total size, $22.83 total price

Svi imaju Angry Birds :) a baš je danas izašla vest da je igra prodata u 200miliona primeraka, što je stvarno wow... Ja ću svoju listu za nekih par dana verovatno, kada isčeprkam galaxy s

Nemam ja, smorila me za 15 minuta. Nema nikakve logike, nit razmisljanja u njoj, sve se svodi na puku srecu.

^^^ pa nije bash,da si igrao malo duze video bi da ipak treba skill-a...video sam to po tome kad dam nekome da igra angry birds po prvi put-vidim ih da samo buvaju,a nije bash tako;-)

Svi imaju Angry Birds :) a baš je danas izašla vest da je igra prodata u 200miliona primeraka, što je stvarno wow... Ja ću svoju listu za nekih par dana verovatno, kada isčeprkam galaxy s

Nemam ni ja, deinstalirao sam je pre neki dan, igrao sam je jedno mesec dana, pa me smorila.

Nemam ja, smorila me za 15 minuta. Nema nikakve logike, nit razmisljanja u njoj, sve se svodi na puku srecu.

eh sad puka sreca :) igraj malo vise i provalices da ima i malo skila :) slazem se za srecu potrebna je nekad ali ima i fazon da mozras pravi ugao .... jacinu i pravu pticu da izaberes :)

eh sad puka sreca :) igraj malo vise i provalices da ima i malo skila :) slazem se za srecu potrebna je nekad ali ima i fazon da mozras pravi ugao .... jacinu i pravu pticu da izaberes :)

Slažem se, ali opet smori posle nekog vremena :).

I užasno secka na Magicu, a mi odosmo u debeli off :)

darko34's Apps on the ZTE Blade

Phone: ZTE Blade
100 total, 68 free (68%), 32 paid (32%), 328MB total size, $80.80 total price

Nazad
Vrh Dno