vladat1
- CoH -
- Učlanjen(a)
- 26.11.2004
- Poena
- 1,175
Moja oprema
- CPU & Cooler
- NH-C12P SE14 , Ryzen 7 3800X
- Matična ploča
- MSI B450 Gaming plus
- RAM
- Kingston Fury Renegade 2 x 16 GB - 3600Mhz
- GPU
- GeForce GTX 1060 GAMING X 6GB
- Zvuk
- S.M.L.S 8A
- PSU
- Seasonic Focus Plus 750w 80+ platinum
- Kućište
- HAF 912 PLUS
- Miš & tastatura
- Logitech G610 , LOGITECH G403 HERO
- Ostale periferije
- Blue Snowball Ice
- Pristup internetu
- Optički internet
Zdravo drugari,
želim da kupim moj prvi NAS. Posle malo istaživanja, primetio sam da nije loš Synology DS115j DiskStation. Košta oko 100€, nov. U njega bih ubacio WD Red od 2 TB. Ono oko čega imam nedoumece je sledeće:
- Da li je ovo dobar izbor za moj prvi NAS, za te pare (odnos cena - kvalitet)? Da li ima nešto bolje ?
- Da li je WD Red o.k. HDD za NAS?
- Da li navedeni NAS ima WiFi, ili mora da se poveže sa WiFi modemom (HG630)?
- Da li sve to može da se poveže sa telefonom Sony Xperia, Laptopom, i TV om LG 49LB55
Da li je neko raspoložen (ali stvarno ko se razume dobro), preko TeamViewer a, i telefona da odradi instalaciju i podešavanja NAS a. Naravno za pare. Ja sam čovek koji poštuje tuđe vreme. Još više znanje.
Pošto bi ovo bio moj prvi NAS, da li još nešto treba da znam pre kupovine ?
želim da kupim moj prvi NAS. Posle malo istaživanja, primetio sam da nije loš Synology DS115j DiskStation. Košta oko 100€, nov. U njega bih ubacio WD Red od 2 TB. Ono oko čega imam nedoumece je sledeće:
- Da li je ovo dobar izbor za moj prvi NAS, za te pare (odnos cena - kvalitet)? Da li ima nešto bolje ?
- Da li je WD Red o.k. HDD za NAS?
- Da li navedeni NAS ima WiFi, ili mora da se poveže sa WiFi modemom (HG630)?
- Da li sve to može da se poveže sa telefonom Sony Xperia, Laptopom, i TV om LG 49LB55
Da li je neko raspoložen (ali stvarno ko se razume dobro), preko TeamViewer a, i telefona da odradi instalaciju i podešavanja NAS a. Naravno za pare. Ja sam čovek koji poštuje tuđe vreme. Još više znanje.
Pošto bi ovo bio moj prvi NAS, da li još nešto treba da znam pre kupovine ?