Šta je novo?

Moj drug i njegova glupost...

Nego mora da kaze kako je to odradio skinuo sam IHS sa mog Athlona pa hocu jos malo da ga ispoliram da ode koji stepen nize.

Ne zezajte, 3x sam čitao Miskov post da bih ukapirao da je *******cija... :d

Nego mora da kaze kako je to odradio skinuo sam IHS sa mog Athlona pa hocu jos malo da ga ispoliram da ode koji stepen nize.
bolje prepusti to strucnom licu,ovako cjes upropastiti pa cjes posle kukati,)

Aaaa ne, moja ručica je mirna k'o konj na omorini, pa kad turim moj Brisbane pod vodu i krenem da smirglam ima da se smrzne od niske temperature. Ima da bude zakucan na sobnu temperaturu, i to tako dobro da ce vecno na njoj i da ostane. :d

Poslednja izmena:
Aaaa ne, moja ručica je mirna k'o konj na omorini, pa kad turim moj Brisbane pod vodu i krenem da smirglam ima da se smrzne od niske temperature. Ima da bude zakucan na sobnu temperaturu, i to tako dobro da ce vecno na njoj i da ostane. :d
samo pazi na cold bug:D:d

Ova diskusija uveliko liči na nešto što se svojevremeno moglo pročitati na www.datadocktorn.nu :d
Za one neupućene, upotrebite wayback machine.

Ok 'ajde necu vise ako se ljutis. Nisam nikog terao da radi ono sto ne zna a kamoli dao "savet". Ko je pratio emisije o kompjuterima predprosle jeseni mog'o je da se uveri o ovome sto sam ja pisao.

Mora da su to neke zayebane emisije....

Pored toga na internetu ima sve lepo napisano o postupku obrade kontaktnih povrsina hladnjaka i procesora. Pozdrav!

Ne,ne,ne skretji sa teme... Pricha je bila sledeca:

Bas zato sto se tesko dolazi do kvalitetne paste, ja sam svoje starije Athlone (sto nemaju metalne oklope), obradijivao na staklenoj podlozi vodenom smirglom i dovodio skoro do idealne glatkoce. Isto tako i kontaktne povrsine hladnjaka, pa sam uvek bez paste ostvarivao najnize moguce temperature. I dan danas isto radim i sa novijim procesorima. Efekti su zapanjujce dobri a pasta skoro da nije potrebna. Pozz.

U kojoj je to emisiji bilo,'leba ti? :)

Video sam procesor juche... nishta mu ne fali na pogled... pinovi su na svom mestu, a jezgro nije okrnjeno i da, otvoreno je tj nema nishta preko njega ako me razumete ;)

Nazad
Vrh Dno