Nemoj da sam čuo nekog da je nadenuo Gigi epitet shit-a!Hvala kolega,nemao net pa reko cek da vidim sta moze plojka po pitanju memorije i vidi djavola odsrfi dobro
Moze do 1480Mhz sa malo labavijim 6-7-7-24,nisam jos sve ispitao,to je 420Mhz preko fabrickih,znaci nisam verovao![]()
Može da postoji X razloga.. Da li je CPU na sticker-u?ima li ko ideju zasto ispravan e5450 koji radi lepo na drugoj ploci na mojoj iz potpisa nije hteo nikako. neko vreme malo radi i posle se zaglupi prste plavi ekrani i na kraju vise nece ploca da digne samo se pali na 2 sec i gasi i tako u krug moze pola sata. i to bez svega pa i na kraju i bez ram memorije samo ploca i procesor i ona i dalje tako vrti u krug pali gasi. pre toga bio klokovan c2d i sad uzet q9650? mucio sam se mnogo nisam video tad temu al cudno mi da nije hteo raditi na ovoj ploci???
naravno ubacen poslednji bios sa mikrokodovima sve instrukcije bile prikazane u cpu-z.
Hajde, uradi ponovo flash BIOS-a sa kineskog sajta i probaj setup sa drugom memorijom, pa javi..da, i taj procesor sa stikerom radi najnormalnije na drugoj asusovoj ploci
A sa C2D procesorom? Ili nekim DC-orom?sve sam to probao, i flash sa tim biosom sa kineskog sajta i pravio ja bios i flesovao i probao i bez jedne memorije i ploca ne dolazi do pistanja da joj fali ram itd nego non stop se pali na 2 sec i gasi na 2sec tako u krug bez memorije.
Nemoj da sam čuo nekog da je nadenuo Gigi epitet shit-a!![]()
RESPECT! Hoćemo 1.5GHz na memari, a onda može na zid![]()
Sent from my 6055K using Tapatalk
Sta sta ces, baci u korpu memoriju i kupi novu. Sto bi se nervirao.nece jer ili koristis razlicite module memorija ili je neka od njih neispravna. ja imam slicne probleme,ne znam sta cu vise...neispravna memorija koja cas radi,cas nece. trazi stalno da joj menjam slot i zeza na svekih mesec dana mozda i manje. pritom,windows memory diag. ne nalazi probleme.
ja imam slicne probleme,ne znam sta cu vise...neispravna memorija koja cas radi,cas nece. trazi stalno da joj menjam slot i zeza na svekih mesec dana mozda i manje. pritom,windows memory diag. ne nalazi probleme.
ima li ko ideju zasto ispravan e5450 koji radi lepo na drugoj ploci na mojoj iz potpisa nije hteo nikako. neko vreme malo radi i posle se zaglupi prste plavi ekrani i na kraju vise nece ploca da digne samo se pali na 2 sec i gasi i tako u krug moze pola sata. i to bez svega pa i na kraju i bez ram memorije samo ploca i procesor i ona i dalje tako vrti u krug pali gasi. pre toga bio klokovan c2d i sad uzet q9650? mucio sam se mnogo nisam video tad temu al cudno mi da nije hteo raditi na ovoj ploci???
naravno ubacen poslednji bios sa mikrokodovima sve instrukcije bile prikazane u cpu-z.
Necu vise da je zovem "SHIT"
Ovo je sa malo boljim latencama
http://prntscr.com/f83to6
A ovo je zbog 1.5
http://prntscr.com/f83uod
Ma kakvi posustaje, ja tek krenuo
Ako bi mi neko malo pomogao da klokujem moju masinu, Asus P5Q Deluxe I X5460, bio bih mu jako zahvalan
Nisam to pre radio, pa samo da ne napravim neke pocetnicke greske...
Možda te muči i C1E, kao i mene, što sam opisao dosta ranije u temi. Isti ili jako sličan splet okolnosti je bio i kod mene. Rešenje: Disable C1E.
:aplauz: :-devil-:
Nemoj da sam čuo nekog da je nadenuo Gigi epitet shit-a!![]()
..
da, i taj procesor sa stikerom radi najnormalnije na asusovoj ploci
Šta da ti pomogne taj hladnjak na 1.3v. Bacio si u zadnjih godinu dana para, da si mogao sklopiti "normalan" komp bar 2X. Kod mene e5440 radi na 3.9GHz i 1.2v, a ti i dalje mudruj.Cak ni Intelov bakarni hladnjak ne pomaze bas puno...Na 3.1Ghz hocu da ga ostavim,stavio sam 1.300 voltazu i ne znam kako ce raditi...
Na kojoj ploci druze?Šta da ti pomogne taj hladnjak na 1.3v. Bacio si u zadnjih godinu dana para, da si mogao sklopiti "normalan" komp bar 2X. Kod mene e5440 radi na 3.9GHz i 1.2v, a ti i dalje mudruj.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari