790i Ultra izuva, zalomilo ti se..Hhahahahha,crko i bez toga,znaci njesra![]()
Za sebe daImas ili...![]()
Duže sam ganjao kvalitetnu full SLI ploču za 775~771, ali kad se izigram završiće u oglasimaIsko grlo taj cors nesto ne verujem,KHX kad mi neko spomene najezim se ko da sam seo na bodljikavo prase,izgleda da nisi se posvetio primerku,ako ulazi na 4.7 na 4.6 mora da bude stabilana samo treba naci pravi setup
Moj 5460 na koliko sam uso na toliko sam i prime vrteo,mada i ja imam KHX zato sam i napisao ono gore,koliko vidim deluxara koju sam imao ne voli se uopste sa ovom memkom zato sam u potrazi sada za drugom plojkom,nesto ce ispasti vec mada ne pada mi na pamet da dajem onim na KP sume koju traze,likovi nisu cisti
Ako si rasplozan za neki dil pusti poruku na pm![]()
Ja sam se ziv pojeo sto nisam video na vreme (bese to davno) da si prodavao gigashit ep45 dq6.Odlicna ploca.Mnoge sam imao,ali nju nikada...Duže sam ganjao kvalitetnu full SLI ploču za 775~771, ali kad se izigram završiće u oglasima![]()
Sent from my 6055K using Tapatalk
Odlično, jeftino. Slobodno uzimaj.Jel ima ovde nekoga ko se igrao sa xeonima i sa ovim napajanjem LC600H-12 V2.31?
Crkava mi Corsair, a razmisljam da uzmem ovog LC-a, pa reko da vidim utiske i tako to![]()
Zar niko nije imao ove probleme?Ima li neko problema sa 1080p filmovima na e5440? Zvuk i video mi nisu sinhronizovani ni preko gom-a ni preko vlc-a. http://forum.benchmark.rs/showthread.php?390577-Pucketanje-zvuka-preko-HDMI-i-jos-neki-problemi&p=4901921#post4901921
Pucketanje sam proverio da nije do graficke jer sam ubacio 1060 koja mi je u primarnom kompu. Kako mi je ovaj drugi za filmove preko tv-a, ludim i od lose sinhronizacije i tog pucketanja.
Potpuno sam zab. da nekad stariji rade bolje. HvalaNe, nego za graficku neke druge... starije.
Što se nisi javio kada sam molio moderatore za neku vrstu podsekcije/a unutar teme?Da li bi neko od vas bio voljan da napravi neku tabelu tipa: Xeoni generacije X rade sa čipsetovima Y ili novijiim i slično?
Rado ću to staviti u prvi post i dopunjavati po potrebi.![]()
Koja ti je grafa? Imam isti problem sa filmovima, ali sam cackao sto sta u biosu pa cu videti veceras kako ce raditi. Takodje, koji ti je sistem?Posle dobrog iscitavanja ove teme, odlucio sam da postavim par pitanja.
Ali prvo da zahvalim zacetniku ove teme i da mu zahvalim sto je i do danas ostao aktivan.
Evo mojih pitanja:
Imam Gigabyte plocu oznake GA-EP45-DS3LR sa 8 Gb memorije.Procesor je E7300, ali to vec nije bitno jer bi ga zamenio Xeonom e5440 ili nekim slicnim.Ono sto moj komp ne moze sada da uradi je da pusti film na smart tv bez nekih problemcica.Neki film ide kako treba, ali neki gubi sinhronizaciju slike i tona.Opterecenje procesora je 100%.Mislio sam da bi jacim/boljim/brzim procesorom resio problem.
Da li bi posle promene procesora treba da se menja i memorija posto je ova na 800Mhz?Da li treba bolji qler i ako ne planiram da ga OC.
Zahvalan sam za svaki odgovor. Moj post nije 100% za temu o kojoj pisem, ali bi prvo krenuo od Xeona pa cisto pitam ako ostali hardver ostane isti kakav bi boljitak mogao da ocekujem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari