Uh, bre, gde ti ode u mašti od propelerčića na severnome mostu, do 2600K preko jeftine X58. Ma nema to. To ti je zlatni socket. Pet 771~775 modova ti ne bude dovoljno za jedan heksa kor komplet pomenuti, tako da nemo' se zanosiš bez vezePa da izvineš,ne mogu da "turim" bilo sta,pa da ispadne cela budzevina za 100MHz vise..a opet nemam ni ddr kojim bih mogao juriti neki max OC,kao ni hladnjak za CPU(LC CC100),tako da dalje ulaganje nisam planirao.I ovako sam se malo poigrao,pa stoji vec mesec,dva.
Kada bi naletela neka dobra x58 ploca za ok lovu,onda bih pojurio xeon X6 i napakovao to do max za svoju dusu,771 mi vise i nije zanimljiv.
Edit:
Kada malo promislim,najbolje bi bilo uloziti u neku vodu za na 2600k,pa da njega poteram jos gore...
pa to ti je bacanje para
ma ja ima da brikujem plocu ...
allien express?
kao sto rekoh![]()
![]()
treba ti kreditna kartica Visa ili Master, pretpostavljam da je nemas. Ali evo brate ja cu da ti narucim procesor, idi sutra u Unicredit banku,dacu ti moj broj racuna, uplati tacan iznos i ja cu ti naruciti![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari