Jedno pitanje. Od kako sam odradio mod 771 na 775 posle 15-ak dana s vremena na vreme mi se skroz uspori ceo sistem - win 7 iz cista mira, nasumice, znaci nema pravila, ili kad surfujem netom i otvaram tabove (primetio sam da se javlja cesto tako) ili kad otvaram neke direktorijume ali nikad kad je procesor u full loadu. Nekad traje to 2 min pa odjednom prestane, nekad moram da se izlogujem i ulogujem opet, nekad nema 3-4 dana, nekad se javi 5x dnevno. Isprobao sam skoro sve - testirao procesor, memoriju, hard disk, grafiku i sve ispravno (linx, memtest, ibt, occt, hd tune, hdd regenerator, prime 95, aida stability test, chkdsk, windows-v memory diagnostic), pustao zahtevne igre i nikad nisam imao problema, bacio mi je jednom bsod ali u analizi minidump-a nisam nasao problem hardverske prirode. Reinstalirao windows i to razlicite verzije sto mi je bila najveca nada i opet nista. Jedino da resetujem bios jer je stvarno iritantan i nezanemarljiv problem. Znaci kad radi komp radi kao zmaj, kad se odjednom desi to usporenje u win 7 komp nije za upotrebu. A da, klokovao sam na 3.6 procesor iz potpisa, prolazi sve testove. Napajanje ocz 500w 80+ modularno. Ako neko ima neki predlog rado bi saslusao. Temperature su u granicama normale.