Moguće, i ja sam više uživao igrajući CoD2 na PC-ju, ali to vezujem za upravljanje mišem. MoHA je drugačije iskustvo. Ne mogu da kažem bolje, ali najbolje FPS iskustvo što se upravljanja i dinamike tiče, na konzoli!
Filipenko, ja ne znam što učestvuješ u igračkim diskusijama kad se uopšte ne igraš. Dakle, i sam kažeš da čekaš ko zna šta, uvek si nešto čekao, te upgrade mašine da igraš Oblivion, te sada da razbiju PS3, te da izađe neviđena igra (Uncharted i Lair

), pa ćeš kao i to da igraš, a ne igraš ništa... Na PC-ju si igrao neke strategije i sl. što mene apsolutno ne zanima. Meni su one sve iste, kao što su i tebi fps.-ovi koje ja igram krš. Da ne bi rekao kako ja sve što izađe za xbox igra, reći ću ti da trenutno igram Halo 3 i MohA, ne verujem da ću baš sve preći (do sada samo GeoW, Bioshock i Crackdown sam prešao do kraja, čak i Rainbow Six Vegas i Graw 2 nisam stigao da završim), ali naići će period kad ne bude igara, pa ima vremena. S druge strane, tebi je sve krš, a meni bi baš bio bedak kad bih imao takav ukus. Znam i jednog lika koji izgleda skroz ok, ali nikad nije imao devojku (ali pazi, nikad!) jer su mu sve ribe krš!! Jadničak, svakoj nađe manu (ovo je stvarno istina

). Sutra kad se oženi, žena će mu biti prosek, garantujem! Pa ti izvuci pouku...