Šta je novo?

MoH Airborne (Xbox360)

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Nabavio sam i ovo... Veceras javljam utiske :)

kuyjwlqmve.jpg

medal-of-honor-airborne-20070323052912904-000.jpg

931482_20061102_screen001.jpg

medal-of-honor-airborne-20061027035124509.jpg

medal-of-honor-airborne-20070323052912904-000.jpg

Ne moraš otvoriti topik za svaku igru koju nabaviš :d Posebno kada smo već odavno konstatovali u PC sobi da je igra opasan krš koji mogu da igraju samo oni zaludni MOHAA narkomani...:)

Hahahha... Ne znam koja je varijanta izašla za PC, ali igra razvaljuje koliko je dobra. CoD3 je neopevano go.vno u odnosu na ovo. Kretanje je savršeno, bukvalno najbolji mogući WWII shooter koji sam video, uključujući i CoD2 na PC-ju. Ne znam o čemu pričaju u PC threadu ali ova igra je sjajna! Zanimljivo je da je komšija, sad kad ju je video, pristao da sutra odmah ujutru odemo da pokupimo PS3... Nadam se da je stigao original za PS3 i da ima da se kupi u Virtualu... :)
Flejmujte koliko hoćete, sjajna je igra!!!

p.s.

blah, sad sam video, za PS3 izlazi tek polovinom novembra... ***a, taj Cell zaista traži vremena...

Ako MoHA zasluzuje 7.5, onda CoD3 i CoD2 PC zaslužuju oko 4-5. Jednostavno je tako.

Evo probah i MoH-u, pa ne znam sta da kazem, ocigledno nam se ukusi razlikuju... Mozda gresim, ali deluje mi mnogo laksa nego CoD3, a i CoD3 mi je nekako zanimljiviji, ono sa padobranom svaki put kada te ubiju smara, a i "healt" pakove nisam video jos od Return To Castle Wolfenstein... :p Tako da... Prosek...

Poslednja izmena:
Nemas pojma, CoD3 je generička igra, lošija je od CoD2 na PC-ju i nema nijedne misije koja nije već viđena. Odigraj MohA malo više pa ćeš da vidiš koliko je dobro...

Kako te ne mrzi da hajpuješ svaku igru za Xbox koja izgleda iole solidnije?

Ne hajpujem ništa, MoHA mi se dopada i to je to. Imaš nešto protiv??

Što bih imao išta protiv, to što ti je dobra samo pokazuje kakve igre voliš da igraš :)

Igra je pravljena za konzolu jer je na pc-ju polu krsh, pa je moguce da je na konzoli extra sto nam samo govori kakve su ostale igre za konzole...

Ima dinamiku ima dobro napucavanje, upravljanje krsh, prekratko
Ali ko cepa na konzoli po sat dva dnevno igrace je dobrih nedelju dana i jos ce da mu bude extra

Inace na pc-ju , pa bar je 5 puta bolji cod 2 od ovog s...nja..

Moguće, i ja sam više uživao igrajući CoD2 na PC-ju, ali to vezujem za upravljanje mišem. MoHA je drugačije iskustvo. Ne mogu da kažem bolje, ali najbolje FPS iskustvo što se upravljanja i dinamike tiče, na konzoli!

Filipenko, ja ne znam što učestvuješ u igračkim diskusijama kad se uopšte ne igraš. Dakle, i sam kažeš da čekaš ko zna šta, uvek si nešto čekao, te upgrade mašine da igraš Oblivion, te sada da razbiju PS3, te da izađe neviđena igra (Uncharted i Lair :D), pa ćeš kao i to da igraš, a ne igraš ništa... Na PC-ju si igrao neke strategije i sl. što mene apsolutno ne zanima. Meni su one sve iste, kao što su i tebi fps.-ovi koje ja igram krš. Da ne bi rekao kako ja sve što izađe za xbox igra, reći ću ti da trenutno igram Halo 3 i MohA, ne verujem da ću baš sve preći (do sada samo GeoW, Bioshock i Crackdown sam prešao do kraja, čak i Rainbow Six Vegas i Graw 2 nisam stigao da završim), ali naići će period kad ne bude igara, pa ima vremena. S druge strane, tebi je sve krš, a meni bi baš bio bedak kad bih imao takav ukus. Znam i jednog lika koji izgleda skroz ok, ali nikad nije imao devojku (ali pazi, nikad!) jer su mu sve ribe krš!! Jadničak, svakoj nađe manu (ovo je stvarno istina :)). Sutra kad se oženi, žena će mu biti prosek, garantujem! Pa ti izvuci pouku... ;)

Hehehe nije valjda da mislimo na istog? :)

Sada sam malo vise igrao MoHA-u, i igra ima nesto, zarazna je iako mi se na prvi pogled nije svidela... Ipak, kao sto vidis misljenja su podeljenja, pazi ja se slazem u nekim stvarima sa Blanco-m, a igram bas bas dosta fps igre...

Jednostavno ukusi se razlikuju. E da - ono sto si rekao da je prednost sto iskaces padobranom pa mozes da se spustis u neki deo nivoa gde ima vise/manje neprijatelja nema tolike veze, bilo gde da se spustis neprijatelji se genericki pojavljuju, tako da ... Ne znam, mozda gresim... U svakom slucaju ova igra bi itekako "seckala" na prosecnom PC-iju danas :) Delimicno zato je idalje nekima CoD 2 bolji :)

Poslednja izmena:
Aman, i dalje se piše odvojeno, pobogu! :D

Jel provalio neko rate sistem? Mislim dobijem pet zvezdica tamo gde ne ocekujem, a tamo gde ih oduvam iz cuga bez ili sa par riknjavanja budu dve,tri. Takodje u misijama gde nisam imao skill drop ili recimo jedan skill drop takodje pet zvezdica. Nista mi nije jasno.

Ma mene igra frustrira. Igram na najtežem nivou, ali ne mogu da verujem da me svaki put kad zaginem vraća na početak, a odatle mi treba pola sata igre pod maksimalnom koncentracijom... do problematičnog dela. Stvarno je suludo. Došlo mi je da batalim igranje...

Poslednja izmena:
Vrh Dno