Šta je novo?

Moguca prevara člana "Optimus Primal"

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Zašto bi on i supruga, ukoliko žive u istom stanu, plaćali dva Netflix naloga? Hoće da gledaju različite stvari u isto vreme pa da se ne bi svađali?

Ako su i on i "supruga" onda je verovatno prevara. Nema apslutno nikakvog razloga za tako nesto. Aktivira besplatnih metar dana, uzme pare i bezanija.

Da se prijavim, ja sam poslednji srećnik u ovom elitnom klubu. Nije izgledalo kao prevara. Ja sam taman "izašao" iz jednog partnersva sa Turskim Netflixom gde smo drugar i krenuli pa dodali ostale poznanike i posle 6 meseci mene jedinog Netflix izbaci zbog geolokacije. Svi koji su u BG ( čitaj svi ostali) su ostali regularno a ja iz NS sam izbačen.

I ja sam u ovoj prici. Mislio sam da se ljudi za 3k nece ponizavati sem na skupovima gde idu autobusima :)

Baltazar nije varao ljude za keš, barem se ne sećam da se neko žalio da mu je uzeo pare. On je druga priča.

hah na kraj ce da ispadne da su prevaranti ljudi koji su platili :ROFLMAO:

Da, Baltazar aka Optimus Prime aka Optimus Primal u kolaboraciji sa prof. dr Miloš Stanković je sproveo ovu podlu prevaru. Osveta se servira hladna, a ova se hladila 15 godina :)

Inace, neko spemnuo da organi ne terete za cifre ispod 5k.
U ovom slucaju se cifre sabiraju, tako da sigurno prelazi mozda i 20k ukupno...

Samo pod uslovom grupne tuzbe rekao bih. Mozda je grupna prijava dovoljna, ali morali bi svi da se ukljuce

Ne znam kako tačno funkcioniše ali kapiram da bi svako mogao u lokalnu stanicu da ode i da se sve obradi i zavde pod jedan slučaj.

Mislim da bi bila dobra stvar staviti zakačenu temu pod prodajom softvera, tu je realno najlakše prevariti, napraviti crnu listu ako nije dozvoljeno stavljati imena, ja sam napisao u prvom postu ime na koje sam uplatio novac ali je skinuto, onda valjda mogu imejl adrese i brojevi računa na koji se novac uplaćivao. Tako bi se barem otežao malo način "rada" ovakvih prevaranata. Pa osim što moraju svaki put nove profile da prave da moraju i nove račune u bankama da obezbede.

Mislim da bi bila dobra stvar staviti zakačenu temu pod prodajom softvera, tu je realno najlakše prevariti, napraviti crnu listu ako nije dozvoljeno stavljati imena, ja sam napisao u prvom postu ime na koje sam uplatio novac ali je skinuto, onda valjda mogu imejl adrese i brojevi računa na koji se novac uplaćivao. Tako bi se barem otežao malo način "rada" ovakvih prevaranata. Pa osim što moraju svaki put nove profile da prave da moraju i nove račune u bankama da obezbede.
Moram direktno da pitam: da li si realan?

Procitas pravila, lepo pise da nas vase zavrzlame iz oglasa ne zanimaju.
Prikrivanjem imena sam ti spasio zadnjicu, moli Boga da neko nije opalio screenshot jer ako ti opale tuzbu za javno (biraj naziv), bice mnogo skuplje od 3500 din.

Inace jasno vam je da nemate nikakvu osnovu za prijavu prevare jer ste vi sami ucestvovali u prevari, odnosno krsili ste clanove kupoprodajnog ugovora sa Netflix?

Moram da pitam čemu agresivnost?
Moram direktno da pitam: da li si realan?

Procitas pravila, lepo pise da nas vase zavrzlame iz oglasa ne zanimaju.
Prikrivanjem imena sam ti spasio zadnjicu, moli Boga da neko nije opalio screenshot jer ako ti opale tuzbu za javno (biraj naziv), bice mnogo skuplje od 3500 din.

Inace jasno vam je da nemate nikakvu osnovu za prijavu prevare jer ste vi sami ucestvovali u prevari, odnosno krsili ste clanove kupoprodajnog ugovora sa Netflix?
Vi vodite forum i pravila foruma tako da sam samo izneo svoje mišljenje šta bi bilo korisno da se stane na put ovakvim stvarima, sa mog gledišta.To što sam predložio ovde u temi u formi u kojoj sam predložio nije amin, možda imate npr vi ili neko drugi neki bolji predlog?
Što se tiče zadnjice hvala vama adminima ali nemojte molim vas da kršite zakon zbog mene, ako ste dužni da me prijavite za nešto onda me prijavite, za kršenje Netflix pravila mislim da je opet kriv @Optimus Primal

Ovakve teme se završavaju uglavnom na stari dobri način 😀

Vi vodite forum i pravila foruma tako da sam samo izneo svoje mišljenje šta bi bilo korisno da se stane na put ovakvim stvarima, sa mog gledišta.To što sam predložio ovde u temi u formi u kojoj sam predložio nije amin, možda imate npr vi ili neko drugi neki bolji predlog?
Što se tiče zadnjice hvala vama adminima ali nemojte molim vas da kršite zakon zbog mene, ako ste dužni da me prijavite za nešto onda me prijavite, za kršenje Netflix pravila mislim da je opet kriv @Optimus Primal
10 godina si na forumu i još nisi shvatio. Nema stajanja na put ovakvim stvarima, nema predloga, nema cimanja oko oglasa. Neće ljudi to da rade i ne treba.
Barem 100 puta su admini i modovi to pomenuli.

Ocigledno uopste nisi svestan sta si i gde si predlozio, ali objasnicu ti, da ne pravis vise (prvenstveno sebi) ovakve gluposti:
Forum je na ime pravnog lica. Kao deo pravnog lica, forum podleze mnogo vecim odgovornostima tj puno zakona se mora postovati.
Jedan od tih zakona je zakon o licnim podacima.
Iznosenje javno bilo cijih imena, mail adresa, brojeva racuna itd podleze krivicnim zakonima sa ne tako malim kaznama.
U tvom slucaju kazna moze da ide i do 2.000.000 dinara i/ili zatvor (ako se dobro secam, mesam pravno/fizicko,ispravice me advokati).
Zato sam napisao "spasavanje zadnjice".
Problem u celoj prici je ako te neko tuzi, Bench je takodje na spisku procesa jer si prekrsio zakon na nasem forumu.
Ukratko, nikome nije potrebna takva igranka.
I sada ces mozda pomisliti da ovo zvuci drakonski, da preterujem, ma niko to ne radi - i te kako se radi tj tuzi za ovakve stvari, i bice toga sve vise u buducnosti, zato smo "agresivni" po pitanju ovakvih stvari.

Mislim da je vreme za dobro staro "zaključavanje teme dok se okrivljeni ne javi". Ili možda još neki oštećeni.
Bravo @vladat1 za iskopavanje, trebalo bi spojiti teme

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno