- Učlanjen(a)
- 21.11.2005
- Poena
- 450
a Marti Misterija![]()
Eno ga, kikuje CooLa-u na ircu. :d
a Marti Misterija![]()
Mora da se šališ u vezi baltazara, reci da se šališ, molim te.
Mora da se šališ u vezi baltazara, reci da se šališ, molim te.
Neke južnoafričke rasističke i neonacističke grupe su imale sličan simbol - tri sedmice, poređane da liče na kukasti krst (ne kažem da je to ovde zaista slučaj, niti se sećam tog avatara).Istraživao sam da vidim da li je to ono na šta ja mislim. A mislim da su se svi za.ebali za tu slikicu, jer ima 3 kraka, dok kukasti krst ima 4. Kome je to smetalo, vjerovatno smeta i ventilator...
Na ovom forumu koji se bavi overklokom i hardverom na malo ekstremniji nacina, ili je barem tako sve pocelo, nedostaju kljucni ljudi legende koje su radile prve sesije sa suvim ledom dok su ostali jos uvek pokusavali da izvuku maksimalni klok na vazduhumedju tim ljudima je bio i vam poznati baltazar, i bio je dobar u tome, sta mu je posle bilo to mislm da niko nije odgonetnuo
. Vezano za ovu temu, upravo jedna od tih legendi se povukla sa foruma zbog nepravde od strane moderatora, covek koji nikada nije spamovao i koji je za razliku od pojedinih naklapaca iza sebe imao prave rezultate.
@ G@W - a gde se to Moso u temi nepristojno ili neprimereno ponashao, zivota ti ?
Na kraju, u pitanju je bila obicna slicica, u zivotu postoje mnogo bitnije stvari od SW avatara...
A ne, ne... na avataru je MiG-29 ti avioni su nas branili....
4. Speeder-ov avatar - uvreda svim zrtvama NATO bombardovanja, i njihovim porodicama
...
Imamo 29ke, nekoliko ih je uništeno tokom bombardovanja, a nekoliko je ostalo. Pre godinu-dve je bila priča sta će biti sa njima, pa su ipak nekako sakupljena sredstva da se remontuju i modernizuju u Rusiji.Offtopic
Zar nisu MiG-21 učestvovali?
Koliko je meni poznato mi i nemamo te 29tke ili...
Ne mogu da verujem da svemotjni Igoritza ne moze da prepozna MiG-29![]()
Offtopic
Zar nisu MiG-21 učestvovali?
Koliko je meni poznato mi i nemamo te 29tke ili...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari