Šta je novo?

Bench komuna

tako treba :D

jeli se i simpson mota po kanalu :)

pametan covek :)

uziva u svezem vazduhu

jeli #benchmark i dalje na istom serveru?

@G@W
Na ovom forumu koji se bavi overklokom i hardverom na malo ekstremniji nacina, ili je barem tako sve pocelo, nedostaju kljucni ljudi legende koje su radile prve sesije sa suvim ledom dok su ostali jos uvek pokusavali da izvuku maksimalni klok na vazduhu;) medju tim ljudima je bio i vam poznati baltazar, i bio je dobar u tome, sta mu je posle bilo to mislm da niko nije odgonetnuo:p. Vezano za ovu temu, upravo jedna od tih legendi se povukla sa foruma zbog nepravde od strane moderatora, covek koji nikada nije spamovao i koji je za razliku od pojedinih naklapaca iza sebe imao prave rezultate.
@BigJoe
Djoko ti si uvek znao da ubodes poentu sa malo reci:D

Poslednja izmena od urednika:
Mora da se šališ u vezi baltazara, reci da se šališ, molim te.

Poslednja izmena:
Mora da se šališ u vezi baltazara, reci da se šališ, molim te.

Ako se nesto nisam istripovao baltazar i optimus prime je ustvari jedna ista osoba, barem po ovim slikam u temi gde covek brani cast:p ne znam kako je ince baltazar mogao da dodje do slike iz pasosa optimusa:D
@mitarus
Da da upravo na njega sam mislio, dao si pravi link, gde se vidi kako jedan moderator moze da kroji kapu kako njemu odgovar protiv volje vecine i to kome je nasao da kroji kapu. Jedna od najvecih nepravdi prema nekom clanu bench foruma.

Poslednja izmena:
Jel' to bilo zbog avatara prema ovoj slici?

To je bas taj najvisi stepen "Member's of the secret order"-a

Poslednja izmena:
Istraživao sam da vidim da li je to ono na šta ja mislim. A mislim da su se svi za.ebali za tu slikicu, jer ima 3 kraka, dok kukasti krst ima 4. Kome je to smetalo, vjerovatno smeta i ventilator...

Istraživao sam da vidim da li je to ono na šta ja mislim. A mislim da su se svi za.ebali za tu slikicu, jer ima 3 kraka, dok kukasti krst ima 4. Kome je to smetalo, vjerovatno smeta i ventilator...
Neke južnoafričke rasističke i neonacističke grupe su imale sličan simbol - tri sedmice, poređane da liče na kukasti krst (ne kažem da je to ovde zaista slučaj, niti se sećam tog avatara).

http://flagspot.net/flags/za}naz.html
http://www.awb.co.za/simboliek_e.htm
http://en.wikipedia.org/wiki/Afrikaner_Weerstandsbeweging

Ji, nije me mrzilo i pročitao sam temu o Moso-u još sinoć. Čitao sam je i kada je bila aktivna, prije skoro 4 godine... Ne osuđujem nikoga i ne dramim. Samo sam napisao svoje mišljenje...

:wave:

PS: Zna li neko šta je sa Moso-m sada?

Na ovom forumu koji se bavi overklokom i hardverom na malo ekstremniji nacina, ili je barem tako sve pocelo, nedostaju kljucni ljudi legende koje su radile prve sesije sa suvim ledom dok su ostali jos uvek pokusavali da izvuku maksimalni klok na vazduhu;) medju tim ljudima je bio i vam poznati baltazar, i bio je dobar u tome, sta mu je posle bilo to mislm da niko nije odgonetnuo:p. Vezano za ovu temu, upravo jedna od tih legendi se povukla sa foruma zbog nepravde od strane moderatora, covek koji nikada nije spamovao i koji je za razliku od pojedinih naklapaca iza sebe imao prave rezultate.

Meni se cini da je ovaj forum odavno prestao da bude samo "forum za overklokere". Da nije tako, ja ne bih ni imao razlog da postujem na ovom forumu jer nisam overkloker niti me to zanima (bar ne u ekstremnom smislu).

To shto su neki ljudi doprineli dosta svojim znanjem o overkloku kada se forum iskljucivo bavio time im ne daje im za pravo da se ponashaju onako kao shto se to da videti u tom threadu (da, procitao sam ceo thread). Ja licno, se uvek trudim da budem fleksibilan i tolerantan jer smatram da se bez tih osobina danas ne moze. Ko to ne ume niti zeli, ne moze ocekivati od drugih da ga tretiraju drukcije nego shto je doticni tretiran u tom threadu.

Poslednja izmena:
Moso-u no offence fali "malo" life-a :) (procitao sam tred btw)
mislim cool je sw i sve to ali onaj prvi post je vec patologija teska :smash: doduse karakteristicna za geekove :) "ako mi ne vratite bla, bla, odoh ja" - putuj igumane :smoke:

jos su loodji oni "made by igoritza" likovi: "sestra mi je antropolog, nije nacisticki znak, malo je krak vise nakrivljen u levo"

Poslednja izmena:
Ja sam prochitao temu, i ne svidja mi se stav administratorskog tima u tom trenutku. nemam nameru nikog da uvredim, vec da razjasnim sledece:

simbol, KOJI god, uvek ima vishe od jednog znachenja. ne znam dal ste svesni da je vishe krvi proliveno pod hriscanskim krstom, nego pod svastikom.

shto od krstashkih ratova, shto od amerike, shto od sekti, shto od nacionalnih razlika zasnovanih na veri koje su dovele do rata.

dakle - jel sme da se stavlja krst u avatar, i jel bi to znachio da je u pitanju direktna uvreda za bench clana muslimanske veroispovesti, jer je njegova vera u direktnom sukobu sa hriscanskom ? (obe su iskljuchive po pitanju dogme i ne priznaju jedna drugu, i pritom su izazvale najvishe svetskih sukoba) ?

Moso je bio maksimalno korektan u temi koju je napravio, i SVE je lepo argumentovao.

KAKO ZABOGA simbol koji je keltski poreklom, a preuzeo ga neko drugi, moze da se smatra simbolom tog "nekog drugog" ?

nadam se da je benchmark administracija pormenila stavove po ovom pitanju, jer bi tim arshinima trebalo promeniti:

1. nick "*******i"
2. illidanov avatar koji asocira na simbol kokoshke kao prehrambenog objekta, i spada pod najvecu uvredu chlanova PETA-e.
3. Driver-ov avatar -Hinomaru znak, koji je najkontraverznija zastava u istoriji, jer je prvo predstavljala obelezije za logore, pa je tek posle postala zastava.
4. Speeder-ov avatar - uvreda svim zrtvama NATO bombardovanja, i njihovim porodicama
5. Coola-in avatar - ovako nakrivljen znak Windows-a vishe podseca na svastiku i asocira na nacizam, nego shto je Moso-ov avatar to chinio.
6. Zormanic - mene njegov avatar plashi.

i tako dalje, pre reply-ovanja na moj post ukljuchiti senzor za sarkazam i oktrivanje poente.

@ G@W - a gde se to Moso u temi nepristojno ili neprimereno ponashao, zivota ti ?

Ne znam sto smarate sa MOSO-m, ovo nije tema o njemu. Covek je napustio forum i gotovo, ako administracija tada nije htela da popusti ne znam zasto bi ih sad bilo briga sta mi mislimo o tome a i nebitno je skroz. Na kraju, u pitanju je bila obicna slicica, u zivotu postoje mnogo bitnije stvari od SW avatara...

Poslednja izmena:
@ G@W - a gde se to Moso u temi nepristojno ili neprimereno ponashao, zivota ti ?

nisi citao celu temu priznaj ;)

"avatar je moj identitet" i "nek' se pojavi peca pa da zavrsimo" :trust:

Na kraju, u pitanju je bila obicna slicica, u zivotu postoje mnogo bitnije stvari od SW avatara...

Apsolutno ;)

pa da je i coolaler/opb licno mnogo je :smash:

za krst si u pravu btw ;) ali istoriju pisu "pobednici" pa se i njihovi "postulati" poshtuju :) ili si terorista/komunista/whatever-ista :d

...
4. Speeder-ov avatar - uvreda svim zrtvama NATO bombardovanja, i njihovim porodicama
...
A ne, ne... na avataru je MiG-29 ti avioni su nas branili. ;)

Šalu na stranu, post ti je skroz na mestu.

Čak postoji organizacija koja se trudi da povrati ''ugled'' svastike, kao simbola dobre sreće i blagostanja.

Ne mogu da verujem da svemotjni Igoritza ne moze da prepozna MiG-29 :D

Poslednja izmena:
Offtopic
Zar nisu MiG-21 učestvovali?
Koliko je meni poznato mi i nemamo te 29tke ili...
Imamo 29ke, nekoliko ih je uništeno tokom bombardovanja, a nekoliko je ostalo. Pre godinu-dve je bila priča sta će biti sa njima, pa su ipak nekako sakupljena sredstva da se remontuju i modernizuju u Rusiji.

Pogledaj ovo. Crvenom bojom su označene zemlje u kojima je u upotrebi, a braon zemlje u kojima je nekada bio u upotrebi.

For the record: Moderator me ''prisilio'' na offtopic, inače ne bih ja nikako :D

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Offtopic
Zar nisu MiG-21 učestvovali?
Koliko je meni poznato mi i nemamo te 29tke ili...

MIGovi 21 su prizemljeni, opasno po zivot. Mislim da je poslednji koji je bio OK zavrsio na Niskom aerodromu. MIG 29ke su remontovane, bila je jedna na aeromitingu u Beogradu, na moju ogromnu srecu. 1999. su leteli i 21 i 29.
Sorry za offtopic, al kad je mod vec pitao :S:

@ivke76 - prochitao sam, jer mi je njegova frustracija bila jasna u momentu, a nakon otvaranja teme je vishe nego ostali "spushtao loptu na zemlju". ispao je korektan, ja da se pitam.

@Speeder - zaboga, znam da je 29ka u pitanju. :) mislio sam na avion kao simbol "smrti iz vazduha", a pritom, mali ti je avatar, te bi laik mogao veoma lako da ga pomesha sa bilo kojim dvomotorcem, kao npr Tomcat :)

@Psaras - 3 god noshenja avatara, i gradjenje nekakvog sajber identiteta, i rushenje istog sasvim opravdano neko moze da shvati lichno, i ne vidim nishta cudno u tome.

Vrh Dno