Šta je novo?

Bench komuna

moj avatar je bas sladak :)

Zormanic ima tepih na avataru...

ovu :)

Sad će se neko žaliti da je mačka pojela pile :d

MIGovi 21 su prizemljeni, opasno po zivot. Mislim da je poslednji koji je bio OK zavrsio na Niskom aerodromu. MIG 29ke su remontovane, bila je jedna na aeromitingu u Beogradu, na moju ogromnu srecu. 1999. su leteli i 21 i 29.
Sorry za offtopic, al kad je mod vec pitao :S:

Btw. MIG-ovi 21 jos uvek lete. Na proslogodisnjem Cenejskom aeromitingu je jedan proleteo koji je bio inace u redovnoj patroli.

Inace mogli bi thread nazvati i demistifikacija korisnickih avatara 2009.:D

Izgubio sam lozinku, pa nisam mogao do sada da se logujem! Ali, evo me, tu sam...

Paaa sad...pitam se samo zasto onda kod korisnika Zoni pise banned ako je u pianju gubitak lozinke. ;)

Btw. dobro nam dosao nazad. Ovom forumu su potrebni takvi user-i kao ti. :D

Hmph ... aj'd da ste stavili neku ribu, al ovu nakazu ... i josh ne znam ni koja je, Lindsey Lohan izgleda, bem li ga ...

Colt, samo zato shto se ne razumesh u Kung Fu, i ne znash ko je Bak Mei, jedan od 5 Shaolin Elder-a, oprosticu ti. :)

ja eto, necu pravdu traziti preko foruma, cheka vas zla sudbina! (koljem pile i cedim krv u teglu!)

:p

srsly - ko mi josh jedared promeni avatar, da bog da mu Misticx smuvao devojku.

^Nisam znao da naginjes ka toj strani Igore :d

Ja ne bi da se mesam ali ti igortiza svaki drugi post pominjes mistica i njegove devojke i muvanje .....

i kakva crna Lindsey Lohan ova je iz Srbije .... no mozes jos da pokusavas :)

Pa, pominjem Misticx-a i muvanje riba, ali u kojoj konotaciji - komichno sablasna scena! :p

u sluchaju da je ana ivanovic - bolje mi stavite onu debelu shto je dobila anu, ili zhastin enan, a ne anu ivanovic, pre bih se lozio na babu, chak i na verdaska, nego na anu ivanovic ...

nisam li te valjda uvredio colt ? :)

znao sam da je lindsey!

Ja ne bi da se mesam ali ti igortiza svaki drugi post pominjes mistica i njegove devojke i muvanje .....
ahaha i ja to primetih,ali neka ga,ako ga to cini srecjnim nek se zanima dete,treba on jos mlekca da pije :D:d

Nasao. :p

Iz teme o Apple tastaturama, ali je kutija obrisao offtopic pa ne mogu da linkujem. :p

Prilozi

• Untitled-1.jpg
    Untitled-1.jpg
    94.3 KB · Pregleda: 818
Poslednja izmena:
Predlazem da se Igoritzi ispod imena umesto member napise banned, a posto bi to bilo cool onda bi bilo lepo da to uradi Coola:d

Poslednja izmena:
zaboga, zashto da me banuju ? jesam budala, ali korisna budala. ja sam Mentalist!

i josh sa avatarom, bili bi ubedjeni da emitujesh neki signal :p

Mentalism is an ancient performing art in which its practitioners, known as mentalists, use mental acuity, cold reading, warm reading, hot reading, principles of stage magic, and/or suggestion to present the illusion of mind reading, psychokinesis, extra-sensory perception, precognition, clairvoyance or mind control. Hypnosis is also included in this category.

zaboga, zashto da me banuju ? jesam budala, ali korisna budala. ja sam Mentalist!

:happy: :Klanjanje

@Igoritza
Kad si vec spomenuo, ko je chichica sa tvog avatara?:trust:

Pai Mei - lik iz filma Kill Bill, inspirisan Bak Mei-jem. Bak Mei je Shaolin Elder, koji je preziveo klanje monaha od strane cara, sa josh 4 ortaka, tako shto je shurio. pre klanja monaha, njih 117 je uspelo da izshutira celu jednu carevu isposnicu, a onda je car mindza poslao asasine, pomeshane sa korupcijom.

ostalih 4 eldera, krijuci se medju samim sobom (onaj jedan koji je bio korumpiran), optuzishe Bak Mei-ja da je on zapravo taj, gde je Bak Mei zapravo jedini bio faca - nije hteo da krije monahe, vec je jedini predlagao da stanu i bore se protiv drugog napada.

nakon toga, Bak Mei je razvio nekoliko tehnika, i trazio svoju osvetu. kaze se u legendi da je on pobio ostalu 4voricu, ujedno i najveceg kineskog heroja tog vrekena - Fong Sai Yuk-a, koji ti je neka kineska verzija marka kraljevica - gomila hvalospeva o njemu, a u stvari je bio olosh.

e - Pai Mei je autor tehnike koju ja treniram, a u filmu Kill Bill su ga napravili da je zapravo besmrtan, pa je ziv do dan danas kao fora, da bi uma turman nauchila od njega 5 fingers technique (izmishljotina)

^Misliš da Uma Turman u stvari ne zna tehniku 5 prstića?:)

OT - I, niko neće da priča o zanimljivim članovima kojih ili više nema među nama, ili su well disguised? :eyebrows:

Pai Mei - lik iz filma Kill Bill, inspirisan Bak Mei-jem. Bak Mei je Shaolin Elder, koji je preziveo klanje monaha od strane cara, sa josh 4 ortaka, tako shto je shurio. pre klanja monaha, njih 117 je uspelo da izshutira celu jednu carevu isposnicu, a onda je car mindza poslao asasine, pomeshane sa korupcijom.

ostalih 4 eldera, krijuci se medju samim sobom (onaj jedan koji je bio korumpiran), optuzishe Bak Mei-ja da je on zapravo taj, gde je Bak Mei zapravo jedini bio faca - nije hteo da krije monahe, vec je jedini predlagao da stanu i bore se protiv drugog napada.

nakon toga, Bak Mei je razvio nekoliko tehnika, i trazio svoju osvetu. kaze se u legendi da je on pobio ostalu 4voricu, ujedno i najveceg kineskog heroja tog vrekena - Fong Sai Yuk-a, koji ti je neka kineska verzija marka kraljevica - gomila hvalospeva o njemu, a u stvari je bio olosh.

e - Pai Mei je autor tehnike koju ja treniram, a u filmu Kill Bill su ga napravili da je zapravo besmrtan, pa je ziv do dan danas kao fora, da bi uma turman nauchila od njega 5 fingers technique (izmishljotina)

Valjda je Bak Mei autor tehnike koju treniraš? :D

Vrh Dno