Odlično si popravio ako uzmemo u obzir na šta je ličilo kad si isekao.
u tome i jeste poenta sto sam odneo kod metalo strugara da isece reko sigurno ima covek iskustva radi to kad sam video reko sam mu pa preciznije bi ja odradio ovo, on kao meni pa nisam ja znao da ti to treba toliko precizno tako da sam sad pop*zdeo i sam cu to da uredim kolko budem mogao.
Tuga je to sto priuceni ljudi blje seku kucista od nazovi "profesionalaca" koji bi trebali samo to da znaju. Ovo da je sekao covek koji nikada u ruke nije uzeo ni jedan alat bolje bi ispalo. Btw svaka cast, dobro si na kraju izvukao ako se ima u vidu sta ti je stetocina ucinila.
MA znam sve o domacim samozvanim majstorima. Kad sam radio rack za audio uredjaje isao sam po radionicama sa projektom. Najbitnije je bilo za kintu, al kad bih pitao da vidim na sta lici var koji rade to je bilo za plakati. Pa pola tih mamlaza nije znalo da napravi var bolje od mene a tek secenje i finis. Pa to ko deca da se igraju. Na kraju sam kupio gotov proizvod uvezen iz nemacke i shvatio da smo mi samo za izvoz sirovina. Sad sam saznao da je muka iseci i stranicu na kucistu.
Ubedjen sam da bi ti to bolje sam sa dremelom ili einhelom isekao iz prve.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari