Proday je napisao(la):Da li mi iko moze reci jeli moguce modovati Gigabyte-ov radeon 9500 (mayaII cini mi se sa 64 mb rama) na bilo koji nacin??? Hvala unapred.
Bane-Nis je napisao(la):aj sad i ja da se prikljucim...
Posedujem doticnu karticu. Gigabyte MAYAII Radeon 9500 (non PRO) sa 64MB RAM-a - model GV-R9500 rev 1.0.
Crveni je PCB ima 4 BGA memorijska cipa (HY5DU283222 F-36 - predpostavljam Hynix) rasporedjena u liniji (po 2 sa prenje i zadnje strane PCB) s tim sto na kartici postoje jos po 2 prazna mesta za BGA-cipove.
Dakle raspored mesta je L (dva gore - dva bocno) ali su samo 4 motirana i to po dva u liniji sa obe strane (uzduz duze stranice) ko sto rekoh. Elem probao sam da Omegom pustim da radi kao 9500PRO/9700 ali po startovanju 3DBencha pojavljuje se ono famozno sahovsko polje. Dakle da li je to znak da ipak ne mogu da je prepravim tj da nemogu da aktiviram dodatna 4pl ili bi pomogao neki flash bios-a pa tek onda omege i ostala cuda.
Hvala
macman je napisao(la):@Bane-Nis
Navedi rezultate u 3dmark01/03/05 na default & occ.
Bane-Nis je napisao(la):Ok, ali samo def. nemam nameru da je occ-ujem. Ne igram se time - to mi je sve sto imam. Bojim se da ne ostanem "corav" 😀
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari