zendraqla je napisao(la):
... evo ti slike pa ako hoces veruj a ako ne onda sta da ti radim ...
Verovanje ili ne nema nikakve veze sa dokazima. Vidim sliku i znam da je tacno.
... nego samo hocu vama da skrenem paznju na veoma dobar bios da bi vam bolje radio komp ... ko to ne zeli ne mora ni da me smara ...
Pa i ja sam samo dodao da odredjeni bios-i bolje rade na jednim plocama a drugi bios-i bolje rade na drugim ... ne vidim sta tu ima da zasluzuje taj tvoj uvredjeni ton.
Ni na kraj pameti mi nije bilo da te omalovazavam (niti sam to ikada radio bilo kome) vec sam samo izneo cinjenicu koju mnogi odavde znaju ali (izvini) ne i ti. Ako znas ko je "Aca" i kakav rejting ovde ima, onda bi trebalo da znas i da on ima isto takvo misljenje i iskustvo (za bios 1.0) a tvoje po malo "prepotentno" odbijanje ili pobijanje te cinjenice (za bios 1.0) me je stvarno podstaklo na ovu raspravu.
Ja licno nikada ne bih tako jednostavno pobio tvrdnju coveka koji kaze da je licno testirao i probao nesto, dok sam ja to samo cuo od nekoga i na osnovu toga mu odgovorim "ma batali ti tvoje testove, meni je taj i taj rekao da to nije tacno" (parafraziram celu ovu situaciju).
e sada sto se tice onih 1660 ... prva slika ... i treca slika je onih vasih "ne moze 1660 na 223 fsb-u ... pa eto vam ... na 223x10 sam dobio cak vise .... 1676 pa vi vidite ... sve u svemu zacin C ...

... radite sta hocete ... ko hoce neka veruje ko nece briga me ...
Jao, jao. Mislim, sam si kriv. Pogledaj tvoj Memtest86 ... imas
staru verziju sa oznakom
v3.0, nemoj da te buni visoki broj, to jeste stara verzija i ona ne prikazuje detaljne podatke kakve mozes videti na
novijoj v1.11 (Chipset i settings ... uporedi i sam tvoje i moje slike).
Ja sam sve vreme navodio
sa kojom verzijom radim i pomislio sam da te upozorim da mozda ti imas staru verziju ali ...
Sa tom verzijom ja imam na 223 x 10 ali sa memorijom 11-3-3-2.5 (nize ne moze, ne kao tvoja)
tako da kad se uzme u obzir tvojih 3-2-2-2.5, logicno je da imas taj skor ali samo sa Memtest86 v3.0 ... probaj v1.1 (novija, bolja i informativnija).
Inace sa v3.0 za vec pominjanih 237 x 10 sa 11-3-3-3.0 imam
... u ostalom probaj bios ... nista te ne kosta pa javi sta je bilo ... poz svima ... najverovatnije se necemo videti jedno vreme dok se ne setim da kupim vreme za net

... poz

Samo-Sloga-SRBINA-Spasava
Pa probao sam ga i to sam vec rekao (ali ti nisi izgleda sve procitao sta sam napisao).
I to jos kada je "ipin" postovao ovo
http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=52742
:wave: