Šta je novo?

Modifikovan 4K UHD plejer

mladen2008

Slavan
Učlanjen(a)
10.09.2009
Poena
320
Zdravo, gde se u Srbiji moze naci 4K UHD plejer koji pusta 4K UHD sadrzaj sa hard diska ili USB fleske sa menijima? Citao sam da Oppo 203 to moze, ali ga nisam nasao kod nas. Da li negde postoje u prodaji modifikovani Panasonic ili Sony plejeri koji to mogu?

Потражи Zidoo или Dune производе.

Kod nas koliko sam razumeo može da se nađe samo Shield Pro na KP. Od tih kvalitetnijih plejera.

Ja ganjam da uzmem Zidoo z9x 8K, pošto je među najboljima za Bluray REMUX-e, ali ću najverovatnije uzeti preko Nemačke i ili otići avionom po njega ili platiti dostavu preko posrednika.

Šta će ti u 2026 godini BR plejer?

Svaki sertifikovan android box će ti završiti taj isti posao.

Kasnis 20 godina, nisam znao ni da se to još uvek proizvodi

Zidoo z9x 8K ne izgleda lose ali mi nije jasno da je podrzan samo Android 11.

Šta će ti u 2026 godini BR plejer?

Svaki sertifikovan android box će ti završiti taj isti posao.

Филмови и даље излазе како на дисковима, тако и као дигитална верзија за скидање (легално се купи).

1759496674825.png

Am I a joke to you

Salu na stranu, ko hoce ozbiljniji setup za audio/video sa dosta opcija za pustanje sadrzaja, nema tu sta "obican android sertifikovani box" da trazi pored ovakvih zveri.

Am I a joke to you
Covek na pocetku trazi mrezni BR player Oppo 203 (ili sony / panasonic)
"koji pusta 4K UHD sadrzaj sa hard diska ili USB fleske" i moj komentar se odnosio na to

To sto si ti okacio je takodje samo jos jedan "android plejer" sa skupim komponentama.

Da, pa?
ko jos kupuje diskove?
Zbog posla. Iznenadili biste se koliko ljudi jos uvek koristi preko diskove. Kao prvo kvalitet na disku i ono sto skidate kompresovano sa neta nemaju veze jedno sa drugim.
Kod nas koliko sam razumeo može da se nađe samo Shield Pro na KP. Od tih kvalitetnijih plejera.

Ja ganjam da uzmem Zidoo z9x 8K, pošto je među najboljima za Bluray REMUX-e, ali ću najverovatnije uzeti preko Nemačke i ili otići avionom po njega ili platiti dostavu preko posrednika.
Hvala, ali na zalost Shield Pro ponekad ne cita menije kako treba kao 4K UHD plejer.

Шта је компресовано на ремуксу од 80+ GB?

Digital download опција јел ISO диска са филмом и додацима или само филм?

Kupujem redovno diskove, ali se slažem da nema potrebe za tim. Koliko volim da pogledam film, toliko mi je zanimljiv i sam proces naručivanja, otpakivanja, čuvanja itd. Stara škola, mada moja gospođa to zove drugačije, da ne pišem bolje ovde kako.... 😁 Inače, koristim Panasonic DP-UB9000 plejer, zadovoljan sam.

Nazad
Vrh Dno