Šta je novo?

Modifikacija Neo kućišta (moj prvi mod)

Isekao sam rupu u masci, ugradio metalnu cev tog prečnika, učvrstio je, i onda gitovanje, šmirglanje i farbanje.

Znam za unutrašnjost, ali sad nije bitno, kućište je prodato takvo kakvo je.
Trenutno radim na drugom kućištu, skoro sve je sredjeno, verovatno sutra farbam unutrašnjost, ali otom potom. Otvoriću novu temu od početka do kraja šta i kako.

I hvala na pohvalama.

Nema više, prodato, ali ako si zainteresovan, pravim isto takvo (samo ofarbana unutrašnjost).

zvanično, na licitaciji, 2001 dinar, a inače sam dobio više.

Dobio sam 6000 hiljada. (4000 materijal i 2000 moje ruke)
Eto. Mada je i to malo. Za ruke mislim.

Pa ti si odlicno prosao. S obzirom da je kuciste kinez i da kvalitet lima nije neki, kao i sta sve poseduje odnosno ne poseduje kuciste, ta cifra je skroz ok. Takodje treba da uzmes u obzir kakva sve kucista mogu da se uzmu za te pare pa ce ti biti jasno da si dobro prosao, bez obzira na utrosen materijal i ruke. ;)

Poslednja izmena:
Dobio sam 6000 hiljada. (4000 materijal i 2000 moje ruke)
Eto. Mada je i to malo. Za ruke mislim.

Svaka cast majstore:zgran: za te pare mozes kupiti jako pristojno kuciste;) Keep up good work i daj jos slika kad odradis sledece :type:

P.S. Iskreno pre bih uzeo Antec 300 za te pare nego modovanog kineza...(Kinez - koji ruku na srce solidno izgleda). ALi ako imas musterija koje ce da ti placaju tu cifru samo pichi :p

Poslednja izmena:
Sve ja to znam. Da je to kinez, da je ovakav ili onakav. I da sam radio na nekom kuler masteru ili anteku pitanje koliko bi para dobio. Znam šta može da se kupi za te pare. Ali ne modifikovano. Smatram da svako kućište koje se radi (moduje) mora da bude unikat. Sve može da se napravi samo treba keša i truda.

Koliko bi vredelo da je kućište neko od pomenutih marki? Tipa 30-50 evra kućište i ovako nešto za ruke?

Evo primer: Koliko bi vredeo recimo Chieftech Dragon (ili Antec 300) modovan slično ovom mom kinezu?

I hvala svima na pohvalama, potrudiću se da buduća budu još bolja. Stavljam slike novog možda već sutra.

Hvala jbl. Trudim se da budem dobar u tome što radim, da pružim kvalitet pre svega. A sad za prodaju?! Polako biće valjda nešto.

Tvoj projekat 29 je extra ispao. Svaka čast.

Nazad
Vrh Dno