marko11111
Čuven
- Učlanjen(a)
- 06.02.2002
- Poena
- 619
dakle, modem i graficka karta su na istom irq 16. mislim da mi to predstavlja problem, jer se javljaju prekidi u downloadu, otprilike na svake 4-5 sec, download padne na 0 za nekih pola sekunde, mozda i manje( mereno DU metrom, pisao sam u nekom postu pre par meseci i nije bilo resenja).
moze li i kako da se promeni irq, bilo graficke karte ,bilo modema?inace, ja sam u biosu menjao irq za slot na kojem je modem, al` windows to ladno ignorise i uvek ga smesta na 16.
modem je lucent (onaj kao "hardverski"),ploca asus a7v8x-x,i grafika mx440.
i jos nesto...probao sam jedan dan softverski lucent(agrere) i nije bilo tih prekida, samo sto je veza,kad sam imao srece bila maximum 31.2Kbps, inace uobicajno se konektovao na 28.8.
moze li i kako da se promeni irq, bilo graficke karte ,bilo modema?inace, ja sam u biosu menjao irq za slot na kojem je modem, al` windows to ladno ignorise i uvek ga smesta na 16.
modem je lucent (onaj kao "hardverski"),ploca asus a7v8x-x,i grafika mx440.
i jos nesto...probao sam jedan dan softverski lucent(agrere) i nije bilo tih prekida, samo sto je veza,kad sam imao srece bila maximum 31.2Kbps, inace uobicajno se konektovao na 28.8.