Šta je novo?

Modding prodavnica !? u beogradu DA? NE?

I jel proradio sajt?

Ja se ubi razmisljajuci kako da predstavim prvi Srpski WB za cpu i vga kad on Sone *******i otvorio radnju

Kakav flashback! Zaboravio sam na ovu temu, prodje tri meseca. Stvarno neka neko obavesten pise nesto.

Mozda su mislili na septembar sledece godine :) :p

Zvao sam bio OC house i pisao mail proshle nedelje i pitao za cenovnik. Odgovor je da cje biti oko 15-og decembra biti gotov sajt i ako nishta barem lager lista poshto je proshle nedelje bash bilo divljanja evra.

Ja jako verujem u ekipu i eto nadam se kroz 7 dana cjemo gledati sajt.

Strpljenje je vrlina, a i ko nema u glavi ima u nogama. Mozhe se posetiti mesto i videti shta i kako.

Oni koji su iz Beograda mogu da posete mesto i vide sta i kako, ali oni koji nisu ne mogu! :p
Zato bih voleo da se taj sajt sto pre postavi, i voleo bih da postoji online prodavnica gde bi se narucena egzotika slala i u druge gradove!:type:

Oni koji su iz Beograda mogu da posete mesto i vide sta i kako, ali oni koji nisu ne mogu! :p
Zato bih voleo da se taj sajt sto pre postavi, i voleo bih da postoji online prodavnica gde bi se narucena egzotika slala i u druge gradove!:type:

OC House koliko mi je poznato i na telefonski poziv salje robu pouzecem ;)

Strpljenje je vrlina, a i ko nema u glavi ima u nogama. Mozhe se posetiti mesto i videti shta i kako.

Koliko sam ja shvatio (ako se nesto u medjuvremenu nije promenilo), to nije klasicna radnja, tj. nemaju izlozene stvari u svojim prostorijama, vec se roba narucuje telefonom ili e-mailom, a preuzima kad stigne.

Cekacemo :)

Svaka čast momcima, ali ja ne vidim da se OC House razlikuje od drugih. Koliko sam video nemaju nikakav lager tako da i nema šta da se vidi u prostoru iz kog rade. Jednostavno kažeš šta ti treba, oni provere da li ima kod uvoznika i ako ima sutradan dobijate komponentu.

Da me neko ne shvati pogrešno, i ja kupujem kod njih ali samo zato što su jeftiniji od ostalih a ne zato što mogu da nabave ne znam kakvu egzotiku. Znači, koga interesuje modding razočaraće se. Tako da ne vidim na šta bi moglo da se "balavi" na tom njihovom sajtu ako ga bude.

Na moje veliko razočarenje, ni ne nameravaju nešto sami da uvoze već robu preuzimaju od drugih uvoznika tako da nema izgleda da će kod njih moći da se nabavi neka ekskluziva koje kod drugih nema.

Poslednja izmena:
^
Pa ono desi se po nekad da imaju nesto sto kod drugih nema, al i nije neka egzotika. Recimo kad je bila nestasica WD-a 640 kod njih je bilo desetine komada i to dodjes i kupis ni minut cekanja ;)

Lepo odesh tamo, udjesh i prva osoba koja pochne da te *****ava [Rossi] ti znash da si u OC house-u :d

Poslednja izmena:
Ljudi, sa sajtom se oduzilo iz jednog vrlo cudnog razloga, tj jedan "cika" nas je zavlacio jako dugo, prepoznace se sam... Mesecima je navodno trajala izrada sajta a onda je odjednom nestao bez traga i rekao kako ne moze da uradi sajt iz nama nepoznatih razloga (ne ulazim u detalje, zashto je to tako), sad je sajt poveren drugoj ekipi za koju se nadam da ce isposhtovati rok i dogovor i da cemo do 15-og stvarno biti online!\

Sto se tice komentara oko egzotike, ima nekih stvari koje se retko gde mogu nabaviti (vodeni blokovi, TR program, raznorazna crevca za vodena, neki fan kontroleri koji su do sad mogli da se kupe samo po paprenim cenama...) , za sada toliko, bice nadamo se josh toga, ali ljudi josh smo u neku ruku na pocetku. Po procentima i statistici 80% firmi se zatvori u prvoj godini poslovanja, te ajmo mi prvo to da preguramo pa idemo dalje...

I da se osvrnem na opasku o lageru. Da li imate predstavu shta znaci pad evra u visini od 8 dinara u roku od 4-5 dana? Shushka se da su mnogi veliki igraci u mnogo vecem problemu nego shto to izgleda ali oni imaju "stanje" e pa to stanje ce ih u ovoj drzavi mnogo koshtati...

I treca stvar vrlo bitna, pogledajte rok reklamacije, dan-dva, eventualno ako necega bash nema na stanju se oduzi malo ali se na kraju izadje mushteriji u susret, da bude shto zadovoljnija. Samo jedan od primera je, covek kupio Sapphire 4850 onu osakacenu, single slot, 200 stepeni i slicno i dobio posle reklamacije jer nismo imali na stanju istu takvu - TOXIC verziju, dual slot... Drugi je za Hard pd 500 dobio 640 i tako dalje i tako blize. Nije mnogo, ali dobio je istog momenta, probano u nashoj mashini, vidi se hard mrtav i nema shta dalje da se prica, da se salje hrad na testiranje u Nish, Leskovac i slicne avanture...

Eto toliko od mene...

P.S. Neko rece strpljenje je vrlina, nadamo se da ce sve biti sredjeno u roku od par dana...

:wave:

Sta ko je rekao. Ja sam rekao : )))))))))

I zhelim jedno mlako pivo kad svratim !

Samo napred :wave:

Ljudi, sa sajtom se oduzilo iz jednog vrlo cudnog razloga, tj jedan "cika" nas je zavlacio jako dugo, prepoznace se sam... Mesecima je navodno trajala izrada sajta a onda je odjednom nestao bez traga i rekao kako ne moze da uradi sajt iz nama nepoznatih razloga (ne ulazim u detalje, zashto je to tako), sad je sajt poveren drugoj ekipi za koju se nadam da ce isposhtovati rok i dogovor i da cemo do 15-og stvarno biti online!\

Sto se tice komentara oko egzotike, ima nekih stvari koje se retko gde mogu nabaviti (vodeni blokovi, TR program, raznorazna crevca za vodena, neki fan kontroleri koji su do sad mogli da se kupe samo po paprenim cenama...) , za sada toliko, bice nadamo se josh toga, ali ljudi josh smo u neku ruku na pocetku. Po procentima i statistici 80% firmi se zatvori u prvoj godini poslovanja, te ajmo mi prvo to da preguramo pa idemo dalje...

I da se osvrnem na opasku o lageru. Da li imate predstavu shta znaci pad evra u visini od 8 dinara u roku od 4-5 dana? Shushka se da su mnogi veliki igraci u mnogo vecem problemu nego shto to izgleda ali oni imaju "stanje" e pa to stanje ce ih u ovoj drzavi mnogo koshtati...

I treca stvar vrlo bitna, pogledajte rok reklamacije, dan-dva, eventualno ako necega bash nema na stanju se oduzi malo ali se na kraju izadje mushteriji u susret, da bude shto zadovoljnija. Samo jedan od primera je, covek kupio Sapphire 4850 onu osakacenu, single slot, 200 stepeni i slicno i dobio posle reklamacije jer nismo imali na stanju istu takvu - TOXIC verziju, dual slot... Drugi je za Hard pd 500 dobio 640 i tako dalje i tako blize. Nije mnogo, ali dobio je istog momenta, probano u nashoj mashini, vidi se hard mrtav i nema shta dalje da se prica, da se salje hrad na testiranje u Nish, Leskovac i slicne avanture...

Eto toliko od mene...

P.S. Neko rece strpljenje je vrlina, nadamo se da ce sve biti sredjeno u roku od par dana...

Svaka cast :exploder:

Prosto da covek pozeli da mu nesto crkne, pa da mu upgrade-ujete komponente :D :D :D

Nadam se da ce vam se, vise nego korektan odnos, isplatiti na duze staze :trust:

Baci link kad bude gotov sajt, pa da vidimo (mozda nadjem nesto sto ni ne znam da mi treba) :d

Eto toliko od mene...

Lele! Pa ja odma' da kupim tu Safir 4850, pa da se lepo zalim na temperaturu i eto meni Toxica! :D

E ljudi, sajta opet nece biti do daljnjeg :(
Druga ekipa koja je pocela da nam radi sajt se raspala i ostadosmo mi opet bez sajta na josh neki nepoznat period. Ovoga puta smo otishli u jednu ozbiljniju firmu pa ako se sa njima dogovorimo, nadam se da cemo u kratkom roku biti online. Ali ako i ovoga puta neshto podje naopako ne znam shta cemo da radimo.
Dakle od 15-og decembra nishta nazalost :(

P.S. Ako imate nekoga da preporucite a da zna da radi svoj posao i da je odgovoran, otvoreni smo za predloge. Dakle treba nam ozbiljan sajt, ne neka budzevina, no o tome cemo preko PM-a. Dakle ukoliko imate preporuku javite se na PM da ne gushimo ovde...

P.S.2 - Izvinjavam se i molim za strpljenje u ime celog OC House-a ;)

Ako neko moze

Pa kakvi se to likovi bave Web dizajnom?!

Druga ekipa koja je pocela da nam radi sajt se raspala i ostadosmo mi opet bez sajta na josh neki nepoznat period. Ovoga puta smo otishli u jednu ozbiljniju firmu pa ako se sa njima dogovorimo, nadam se da cemo u kratkom roku biti online. Ali ako i ovoga puta neshto podje naopako ne znam shta cemo da radimo.

P.S. Ako imate nekoga da preporucite a da zna da radi svoj posao i da je odgovoran, otvoreni smo za predloge. Dakle treba nam ozbiljan sajt, ne neka budzevina, no o tome cemo preko PM-a. Dakle ukoliko imate preporuku javite se na PM da ne gushimo ovde...

Ako neko moze

Trebalo bi da na ovom forumu ima ljudi koji mogu to lako da odrade;
postavi oglas @ http://www.benchmark.rs/forum/forumdisplay.php?f=54 ;)

***, ja sam odgovoran, al' mi to nije posao :smash:

Ako neko moze

Poslao sam ti PM, ranije sam radio web dizajn i graficki dizajn, neko vreme onako partizanski, u svakom slucaju, ne znam kakve ste to likove nalazili, za neki pristojan web site bez previse detalja(slika, animacija), dovoljno je i nekoliko dana.

Rossi mislim da smo se upoznali u radnji, bio sam ja i moja cura, kod *******og. I onda doso spacemaster. Pito sam vas tad kako je sa web stranicom i rekli ste da je u izradnji. Ako vas zanima profesionalna internet radnja, mogu vam ja pomoč. Javi se mi na PM, mogu da svratim do vas za 2 nedelje.

Rossi mislim da smo se upoznali u radnji, bio sam ja i moja cura, kod *******og. I onda doso spacemaster. Pito sam vas tad kako je sa web stranicom i rekli ste da je u izradnji. Ako vas zanima profesionalna internet radnja, mogu vam ja pomoč. Javi se mi na PM, mogu da svratim do vas za 2 nedelje.

Upoznasmo se mi josh kad si donosio kaskadu kod Marka ;)
Dogovorili smo se sa ljudima, ozbiljnim, imaju ipak ogromnu firmu u sred centra i samo to rade tako da se nadam da ovoga puta nece biti ispaljivanja, i da cemo u najkracem roku biti bar online, neshto nalik atom-u (samo da ima cenovnik, da ljudi mogu da se informishu) dok se ne zavrshi "glavni" sajt...
Pa cemo nakon toga u letu da peglamo sve, i da realizujemo neke nove ideje i slicno ;)

... da ovoga puta nece biti ispaljivanja, i da cemo u najkracem roku biti bar online, neshto nalik atom-u (samo da ima cenovnik, da ljudi mogu da se informishu) dok se ne zavrshi "glavni" sajt...

To sam upravo hteo da vam predložim, za većinu nas i to je dovoljno - samo redovno ažurirajte cene i stanje lagera.

To sam upravo hteo da vam predložim, za većinu nas i to je dovoljno - samo redovno ažurirajte cene i stanje lagera.

Radimo na tome, kako budem dobijao informacije, informisacu vas u ovoj temi ;)

Kao stari Atom sajt ili ovaj novi? Ako ti je na brzaka sajt kao novi Atomov, kako li ce tek biti u fullu :)

Kao stari za pocetak, a kakav ce novi biti, to cete videti ;). Just to say SEXY :p

Poslednja izmena:
Samo da kažem da podržavam ideju ovakvog shop-a, iako nemam neke preterane zahteve, lepo je znati da postoji takvo mesto za kupovinu.

Pozz.

Kupio sam CM HAF 932 kucishte kod momaka iz ove firme, pogledajte kakvu sam garanciju dobio i na koga glasi OVDE :D post br 676

Poslednja izmena:
Eh sto je nezivim u bg-u kod nas je i AM2 cooler exotic, pretrazio sam ceo grad i nasao sam samo jedan titan koji izgleda isto kao intel box a sa donje strane ko da je secen motornom testerom :S::mad:

da pokrenem ovu pricu opet, sta bi sa ovom prodavnicom da li ce se otvarati ili je i ovde kriza usporila stvari

Nazad
Vrh Dno