Ja moram da pohvalim momke iz OC house-a, prvo sto su jako ljubazni i hoce da ti izadju u susret i zato sto vode brigu o svojim potrosacima, npr. trazio sam krajem januara, pocetkom februara gainward-ovu graficku 9800 gt 1gb i niko je nije imao na lageru jedino su oni bili iskreni i rekli mi kada konkretno mogu da je nabave i nisu me zavlacili ili odmah otkacili, dan koji su mi rekli pozvao sam ih i rekli su da je ima i da je cena ta i ta i onda mi je momak predlozio da za samo nekih 400 kinti vise mogu da uzmem 9800gtx+ i da mi se to vise isplati i da je kartica puno bolja od ove koju sam ja hteo i bio je u pravu, iako bi to trebala da bude uopbicajna procedura nije tako i mnoge prodavce i ne zanimaju bas puno njihovi potrosaci (kupci), ujedno su im i cene za procesor i plocu koju sam kupio isto kod njih bile jeftinije nego na drugim mestima, izuzimajuci one koji su stavili male cene ali nemaju nista na lageru...😡
I kao sto neko rece, vreme u kojem zivimo i nije bas za pohvalu (zemlju u kojoj zivimo necu ni da komentarisem), tako da ne mozes da ocekujes da odes u radnju kompjuterskih komponenti i da ti tamo sve bude izlozeno kao u prodavnici nakita, bitno je da postoji radnja koja moze da ti izadje u susret i po normalnoj ceni nabavi ono sto ti treba...😉 Tako da, sve pohvale za OC house..:wave: